Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita Dominika jest cudna, drobniutka jak mój Adaś, dokładnie rozni ich tylko 10g
Emi Łucja jest do schrupania :*
Lunaris Kochana, jak cudownie Cię tu widzieć!!! Gratulacje, piekne krechy!! Ogromnie się ciesze razem z TobąLunaris, emi2016, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Wróciłam! Zaczynają mi się rozkminy... kiedy L4, jak to w pracy ogarnąć, jak Ciastkowi sprzedać niusa, kiedy powiedzieć rodzinie, kiedy dziecku... Jutro beta, w sobotę powtórka. Jakoś tym się nie stresuje.
Dzięki dziewczyny za namiary na fajne apki jak już potwierdzę betę to sobie coś zamontuję
Jakie macie śliczne dzieciaczki! Coraz więcej będzie się ich tu sypać
Na fioletową nawet nie planuję wchodzić. Fajnie że jest tu tyle znajomych MamuśLena21, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Kate, jaki okruszek śliczny! Super, że wszystko w porządku, oby tak dalej!
Lunaris, a nie możesz na razie wziąć l4 nieciążowego? Masz prace zmianową i to jest męczące. Chyba że udałoby Ci się pogadać z przełożonymi, ale to pewnie zależy od placówki. Nie wspomnę o zarazkach itp.KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Czy ja mogę tak po cichutku?
KateHawke jeszcze raz, piękny maluch, niech rośnie zdrowo
Lusesita, Emi śliczne dziewczyny
Lunaris ale się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 19:12
KateHawke, summer86, emi2016, Bajkaaa, Anna Stesia, malka, olik321, Kaczorka, Lena21, pilik, Rucola, Jeżowa, Sarna84, E_w_c_i_a, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lunaris - gdy ja zobaczyłam II kreski najpierw podzieliłam się na grudniowym wątku. Wtedy miałam dylemat czy wstrzymać się do bety z powiadomieniem męża.
Ale dziewczyny mi pisały, żebym powiedziała to będzie miał prezent. I tak też zrobiłam. W pierwszym momencie, kazał mi się nie nastawiać bo to jeszcze przed terminem miesiączki. Ale wiedziałam, że w głębi serca się cieszy.
Dlatego, możesz poczekać do bety... a możesz od razu podzielić się nowiną z mężem.
A co z synkiem? To sama musisz zdecydować Nie mam dzieci ale osobiście chyba powiedziałabym o rodzeństwie po prenatalnych gdy mija ten niepewny okres. Przynajmniej ja do tego momentu bardzo się niepokoiłam.Anna Stesia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamciu, Lunaris wchodzić tu i zostawać na przynajmniej 9 miesięcy i pociągnijcie resztę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 19:19
Anna Stesia, lamka, Lunaris, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lamuś, rozgość się, kochana Masz piękny wiosenny suwaczek A ta beta to radość dla oczu!
Lunaris, co do powiadomienia eMka to ja jestem kiepskim doradcą, bo mój się dowiedział jakieś 0,273664 sekundy po pojawieniu się drugiej kreski. Ale ja nie umiem trzymać jęzora za zębami.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej dziewczyny wiecie co byłam dziś w lesie uzbierać barwinek do koszyka i kurcze 2 razy mnie coś szczykło w plecach a raczej w krzyzach i boli mnie cały czas:( nie chce lecieć do lekarza bo co on mi pomoże ale w pierwszej chwili bałam się że to bóle te złe krzyżowe ale nic się innego nie dzieje, we wtorek mam lekarza ginekologa myślę że dam radę tyle wytrzymać
-
Bajkaaa wrote:Ej dziewczyny wiecie co byłam dziś w lesie uzbierać barwinek do koszyka i kurcze 2 razy mnie coś szczykło w plecach a raczej w krzyzach i boli mnie cały czas:( nie chce lecieć do lekarza bo co on mi pomoże ale w pierwszej chwili bałam się że to bóle te złe krzyżowe ale nic się innego nie dzieje, we wtorek mam lekarza ginekologa myślę że dam radę tyle wytrzymać