Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Przytulicie mnie tutaj? Wierzę, że wszystko będzie dobrze
Z owulką to chyba jednak wyszło tak że zatankowaliśmy w weekend do pełna i jakimś cudem mocarze przetrwali do środy! Owulka była w połowie tygodnia. Jeszcze w to nie wierzę...
Bardzo, bardzo się cieszę! Rozgość się tutajLunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris - oczywiście, że przytulimy
Admirałka - już swoje wycierpiałaś. Teraz będzie czas na radość
A mi się dziś śniło znów, że byłam w ciąży. Jakoś w połowie. I moje dzieciątko tak mocno nóżki wystawiło, że mogłam je normalnie złapać! Ale to było piękne -
Lunaris, nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię tu widzę
Widzisz, miałaś nosa z kupowaniem ubranekLunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Z dedykacją dla Rucoli dziękuję Kochana za ten sen
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6804e28522fd.jpg
Mam nadzieję, że sny zaczynają się spełniać. Mnie się niedawno śniła Bociuś z zawiniątkiem, które tuliła do siebie, a w tym tygodniu Nika wyśniła sobie szóstkę dzieciLunaris, Rucola, KateHawke, lamka, pilik lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Lunaris, nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię tu widzę
Widzisz, miałaś nosa z kupowaniem ubranek
HAHAHA teraz się okaże że będzie siurdak i w nagrodę dostanie różową wyprawką HEHEHE cała ja...
Dzięki dziewczyny za ciepłe powitanie :* Zaczynam się oswajać powoli i już patrzę po Waszych suwaczkach na jakich etapach jesteście większości osób nawet nie muszę sprawdzać bo jesteśmy na bieżącoAnna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie przyjmuję zmiany płci i wyprawka musi być odpowiednia
7 lekarzy nie może się mylić że widzi pindola
A na pocieszenie dzisiaj przyszła kolejna partia CHŁOPACKICH ubranek
Wyłapana na rabacie z h&m i jest też reserved.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba0719aac439.jpg
Lunaris, Kaczorka, Anna Stesia, admiralka, emi2016, malka, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Jak ja kocham te małe ciuszki coś czuję że jedna komoda u mnie to będzie za mało
Dziewczyny używacie jakichś aplikacji ciążowych? -
OBY !!! Nie będę narzekać i na siurka -będę miała w domu wtedy 3 sztuki hihihi. Lecę po Femibion jakiś i zakupy przedświąteczne -czwartek i piątek pracuję... jakieś zwolnienie po świętach muszę ogarnąć... uff teraz się zacznie planowanie!
Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris
testowałam kilka apek, ale szybko się nudzą (do wpisywania wagi i sprawdzania "jakim owocem jest teraz twoje dziecko", ruchów nie mierzyłam).
Jedyna, której używam do końca to HiMommy. Codziennie o 10:00 dostaję "wiadomość" od dziecka
A teraz na koniec korzystam jeszcze z apki "Licznik skurczy".Lunaris, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Ania, też czekam na paczkę z H&M, ma dziś być. Ale aż tyle nie zamówiłam co Ty
Z resztą rzeczy mam zamiar ruszyć po świętach (znów czekam do kolejnej wizyty ), chcę trochę ubranek pozamawiać z Allegro od polskich producentów, bo z tego co sprawdziłam ceny są lepsze niż w sieciówkach.
Zamawiacie może typowe śpiochy? U mnie są na liście wyprawkowej ze szpitala, ale zastanawiam się czy jest sens, bo w zasadzie wychodzi na to samo co pajacyk lub body ze spodenkami/półśpiochami.
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ania, też czekam na paczkę z H&M, ma dziś być. Ale aż tyle nie zamówiłam co Ty
Z resztą rzeczy mam zamiar ruszyć po świętach (znów czekam do kolejnej wizyty ), chcę trochę ubranek pozamawiać z Allegro od polskich producentów, bo z tego co sprawdziłam ceny są lepsze niż w sieciówkach.
Zamawiacie może typowe śpiochy? U mnie są na liście wyprawkowej ze szpitala, ale zastanawiam się czy jest sens, bo w zasadzie wychodzi na to samo co pajacyk lub body ze spodenkami/półśpiochami.
Mnie poniosło a zniżka ponad 100zł była, to wykorzystałam
A do tego na kolejny dzień tak mnie korciło dalej, że przyjdzie jeszcze jedna paka z tych wyprzedaży Skorzystałam w sumie 2x (tak się tłumaczę z wydawania że 200zł na zakupach "zaoszczędzone")
Zostaną już pojedyncze rzeczy do kupienia. Większość w sumie mam. Jeszcze trochę tych cieplejszych rzeczy do zamówienia, jednak na razie mi się nie spieszy. -
Lunaris wrote:Jak ja kocham te małe ciuszki coś czuję że jedna komoda u mnie to będzie za mało
Dziewczyny używacie jakichś aplikacji ciążowych?
Ja mam aż trzy Preglife, Hi mammy i Happy baby
Ale te maleńkie ciuszki są cudne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 12:50
summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris, moim zdaniem BBF jest niewarte 29 zł miesięcznie. Miałam jakoś do końca lutego, bo wykupiłam wcześniej po starych cenach.
Codzienne informacje nie są zbyt odkrywcze, wpisywanie wagi malucha i wymiarów mnie stresowało, bo zawsze wychodził jakoś nisko w przedziałach mimo, że na początku wyprzedzał termin z OM prawie o tydzień. Poza tym można znaleźć te siatki w necie, podobnie jak zalecane przyrosty wagi w ciąży dla danego BMI.Anna Stesia lubi tę wiadomość