X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Lusesita, piękną masz córcie, gratuluję ❤
    A ja jestem po badaniach polowkowych, z mojego Jasia zrobiła się Anastazja. Trochę zrobiło mi się smutno,ale ważne aby było zdrowe moje maleństwo.
    Gorzej jest z tym,że kupiłam część ciuszkow dla chłopca :)
    Ogólnie waga stanęła mi w miejscu, tylko brzuch lekko rośnie.
    Miłego dnia :)

Super, że wszystko w porządku! A z ta płcią to tak już jest - na jednym wątku kojarzę dziewczynę, która co badanie miała zmienianą płeć u dziecka, w końcu dopiero poród rozstrzygnął wątpliwości.

91Ewela09 lubi tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita - śliczna dziewuszka. Obyście szybko wróciły do domu, a Ty do dobrej formy.

Lusesita lubi tę wiadomość

age.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam, pisałam a na koniec kliknęłam "anuluj".. takie skupienie przy Luśce ;)

Ewela - dziewczynki są super <3
    Ale rozumiem "rozczarowanie", bo też bym pewnie tak to przeżywała, gdyby z Luśki zrobił się Wojtuś.
    A chłopięce rzeczy dla dziewczynki też pasują :)

Lusesita - Dominika śliczna!!
    Dobrze, że lekarz szybko zareagował. A rana po CC za kilka dni przestanie boleć :)

AnnaStesia - synio cud-miód :) i ten nosek <3
    A Luśka na szczęście ma tylko katar. Podejrzewam, że od ząbków. Do tego ślini się podwójnie..
    Cała reszta oki :) dalej pieje jak mały kogucik i gada coś po swojemu :)

91Ewela09, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin powiedział ze na 100% dziewczynka, no i mam zdjęcie "muszelki" (tak to nazwał) :)
    Najważniejsze że jest zdrowa, drugi będzie chłopak ❤

Flowwer, summer86, Anna Stesia, Bajkaaa, KateHawke, Sarna84, Jeżowa lubią tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuicyB wrote:
    Lusesita - śliczna dziewuszka. Obyście szybko wróciły do domu, a Ty do dobrej formy.

Juicy, a co u Ciebie? Cisza na morzu? (pewnie wszyscy Cię w kółko o to pytaja?)

• Jadranka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucesita, śliczna Dominika :) takie pyzate maleństwo <3 dobrze ze jest juz z Wami :)

Właśnie Juicy - co u Was?

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Juicy, a co u Ciebie? Cisza na morzu? (pewnie wszyscy Cię w kółko o to pytaja?)

Nie jest tak źle z tymi pytaniami, bo gdzieś od miesiąca rodzina wie, ze będę bić za każde "Rodzisz??" :) Mam już rozwarcie wewn. szyjki (długa nadal na około 1,4 cm). Raczej cisza, aczkolwiek chyba mi dziś brzuch opadł. Delikatnie to widać, lepiej mi się oddycha, ale znowu chodzenie super bolesne. Syn już nie rośnie, więc mi się też już tak mocno nie śpieszy. Ma lekko powyżej 3600, więc idealnie.
    Generalnie dziś mam dobry dzień, bo po raz pierwszy od trzech dni spałam dłużej niż 2 godziny.
    Lekarz kazał mi się w czwartek zgłosić na KTG do szpitala.
    A tak to siedzę i staram się relaksować.

Ania, super Twój synek wygląda. Ja początkowo nie chciałam 3D, ale bardzo się cieszę, że zrobiliśmy. Mamy fotkę w ramce i codziennie patrzę na buźkę Huberta i mówię mu, że nie możemy się go doczekać :) Nie pamietam czy Wam pokazywałam go, ale jeśli nie to proszę oto mój diabełek tasmański:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af7dc1f7586f.png

Bajkaaa, Jadranka, Anna Stesia, Lusesita, Ania1003, blue00, JustynaG, Yoselyn82, Kaczorka, malka, Flowwer, innamorata88, pilik, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

age.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicy, śliczny diabełek <3 <3 Myśmy nawet nie wiedzieli, że lekarz przełączy na tryb 3d - teraz jednak wiem, że te zdjęcia to zupełnie nie oddają tego, co się widzi na monitorze. Nie wiem, czy to kwestia perspektywy, czy pracy w takim środowisku, ale te pyszczki "na żywo" wygladają inaczej niż na zdjęciu. I masz rację - to wspaniała pamiątka :-)

Cieszę się, że powolutku synek szykuje się do ewakuacji - może doczeka kwietnia nawet? Wywinąłby Ci niezły numer rodząc sie na Prima Aprilis :-)

JuicyB lubi tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stasia profil piekny ♡♡♡

Lusesita Dominikę ucałuj od e-cioci i wracaj szybko do zdrowia.

Ewelina zmienimy się?! Oczywiście żartuję :D Ja się śmieję że bedę mieć przerąbane z 2 chlopami w domu

Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesknie za Wami Ulka daj popalic <3 Od kwietnia maz bedzie mial wiecej czasu w domu to nadrobie :* Buziole! Myśle o Was caly czas dziewuchy ;)

Anna Stesia, Flowwer, Jadranka, Bajkaaa, Sarna84, ibishka, JuicyB, malka, Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha, myślałam dzisiaj o Tobie - byłaś chyba pierwszą ekstesterką rozpakowaną na naszym wątku :-) Uściski dla Uleczki i dużo sił dla Ciebie! Czekamy na update!

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha aż buźia mi się śmieję jak widzę że mas odwiedziłaś. Po porodzie ciężko tutaj pisać.

Zastamawiam się co u Alwis

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się chwalić, to się chwalić do kompletu.
    Lepiej późno niż wcale :D
    Zebrałam się.
    Nasz zeszłotygodniowy Klusek.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d20a87f20e5.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f147929324bd.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61d5b5b7c80f.jpg

Bajkaaa, summer86, Jadranka, Anna Stesia, blue00, Lena21, olik321, JuicyB, JustynaG, Sarna84, Yoselyn82, Jeżowa, Lusesita, malka, Flowwer, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Kluseczku :-) Rośnij ślicznie, maleństwo! I nie kop tak mocno mamy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie wybawiłam nianią misiem :D
    Szczerze, to obraz mega. W nocy zrobimy jeszcze próbę jak M przyjedzie.
    Jeden minus, to żeby obracać obraz, trzeba dać + (przybliżenie). Na "zwykłym" obrazie się nie da... Można przybliżyć tylko jeden raz... szkoda... ale jakość bardzo dobra. Ekran wielgachny, jak telefon.
    I jeden mały minus, ta podpórka do mocowania na ścianie, w filmiku miała regulowany kąt nachylenia. Ja mam na sztywno, nic nie ma do kręcenia na zgięciu. Jest 90 stopni (L). Także większego zakresu niż stojący pionowo miś nie będzie.

Kolory wyraźne. Głos bardzo mocny. Słyszałam z salonu jak gra kołysanka w sypialni. Więc jak na pierwsze WOW to dla mnie zakup trafiony.
    Misio Vtech 4200 myślę że się sprawdzi u mnie.

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita , cudowną masz córeczkę. No i jak na wcześniaczka to nie jest taka mała. :) Najważniejsze, że macie dobrą opiekę.

Ewela , masz jeszcze trochę czasu by się przyzwyczaić do dziewczynki. Ja na razie nie wiem jaką płeć ma nasz maluszek... czekam więc na kolejną wizytę. Może wtedy się dowiem.

Juicy , odpoczywaj. To ostatnie dni kiedy możesz się wyspać :)

No to na suwaczku mamy 17 tydzień, belly informuje, że jestem już w 18 nastym a to już podobno 5 m-c. Niewiarygodne.

Lusesita, JuicyB, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna też mnie zadziwia jak czas szybko leci :)

Lusesita mała jest cudowna, waga urodzeniowa też nie taka mała, dużo zdrowia dla Was!!

Ewela a to psikus! Ważne żeby maluszek zdrowy był, ale pewnie śmiesznie teraz mówić do brzuszka Anastazjo, a jeszcze wczoraj Jaś :)

My dziewczyny idziemy za tydzień na połówkowe <wow>
    Maluch kilka razy dziennie daje o sobie znać, idzie już nawet nagrać go telefonem, jak kopie to brzuch się rusza :)
    Ostatnio mam spadek mocy, codziennie muszę mieć drzemkę popołudniu.

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tata od początku mówił ze będzie dziewczynka,ale ja nie chciałam wierzyć. Wbiłam sobie do głowy słowa lekarza, że raczej facet.
    Pierwszy szok minął, no i teraz czas zacząć na nowo kompletowac wyprawkę ;)
    U mnie mała też momentami daje ostro czadu i bardzo często ma czkawke.

innamorata88 lubi tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita <3 <3 cudna Dominika! Jeszcze raz gratuluję. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i w święta będziecie się sobą cieszyć w domu :)

Anna! Ale piekna fotka! Super udało się twarzyczkę uchwycić. Moja Fela się zawsze jakoś zasłoni.

Ewela! Też bym się teraz dziwnie czuła jakby z dziewczynki się zrobił chłopak. Ale tak jak piszesz, nie ważne co, byle było zdrowe dzieciątko. Szybko się przyzwyczaisz do zmiany.

Mycha pozdrawiamy :) uściskaj Ulę :)

Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zrobilam listę ciuszkow jakie juz mamy.
    Chyba brakuje nam jeszcze body na krotki rękaw - mamy tylko dwa rozm 56.
    Mam tez tylko po dwa pajace rozm 56 i 62, choć tu liczę ze jeszcze dostaniemy używane.
    Generalnie mam więcej ciuszkow w rozm 62.
    W 56 poza tym co wypisałam mam 3 body na dlugi rękaw i 3 szt spodenki z nóżkami. Myślicie ze starczy?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ