Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Cześć dziewczyny.
Lusesita, piękną masz córcie, gratuluję ❤
A ja jestem po badaniach polowkowych, z mojego Jasia zrobiła się Anastazja. Trochę zrobiło mi się smutno,ale ważne aby było zdrowe moje maleństwo.
Gorzej jest z tym,że kupiłam część ciuszkow dla chłopca
Ogólnie waga stanęła mi w miejscu, tylko brzuch lekko rośnie.
Miłego dnia
Super, że wszystko w porządku! A z ta płcią to tak już jest - na jednym wątku kojarzę dziewczynę, która co badanie miała zmienianą płeć u dziecka, w końcu dopiero poród rozstrzygnął wątpliwości.91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
Pisałam, pisałam a na koniec kliknęłam "anuluj".. takie skupienie przy Luśce
Ewela - dziewczynki są super
Ale rozumiem "rozczarowanie", bo też bym pewnie tak to przeżywała, gdyby z Luśki zrobił się Wojtuś.
A chłopięce rzeczy dla dziewczynki też pasują
Lusesita - Dominika śliczna!!
Dobrze, że lekarz szybko zareagował. A rana po CC za kilka dni przestanie boleć
AnnaStesia - synio cud-miódi ten nosek
A Luśka na szczęście ma tylko katar. Podejrzewam, że od ząbków. Do tego ślini się podwójnie..
Cała reszta okidalej pieje jak mały kogucik i gada coś po swojemu
91Ewela09, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Gin powiedział ze na 100% dziewczynka, no i mam zdjęcie "muszelki" (tak to nazwał)
Najważniejsze że jest zdrowa, drugi będzie chłopak ❤Flowwer, summer86, Anna Stesia, Bajkaaa, KateHawke, Sarna84, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Juicy, a co u Ciebie? Cisza na morzu? (pewnie wszyscy Cię w kółko o to pytaja?)
Nie jest tak źle z tymi pytaniami, bo gdzieś od miesiąca rodzina wie, ze będę bić za każde "Rodzisz??"Mam już rozwarcie wewn. szyjki (długa nadal na około 1,4 cm). Raczej cisza, aczkolwiek chyba mi dziś brzuch opadł. Delikatnie to widać, lepiej mi się oddycha, ale znowu chodzenie super bolesne. Syn już nie rośnie, więc mi się też już tak mocno nie śpieszy. Ma lekko powyżej 3600, więc idealnie.
Generalnie dziś mam dobry dzień, bo po raz pierwszy od trzech dni spałam dłużej niż 2 godziny.
Lekarz kazał mi się w czwartek zgłosić na KTG do szpitala.
A tak to siedzę i staram się relaksować.
Ania, super Twój synek wygląda. Ja początkowo nie chciałam 3D, ale bardzo się cieszę, że zrobiliśmy. Mamy fotkę w ramce i codziennie patrzę na buźkę Huberta i mówię mu, że nie możemy się go doczekaćNie pamietam czy Wam pokazywałam go, ale jeśli nie to proszę oto mój diabełek tasmański:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af7dc1f7586f.png
Bajkaaa, Jadranka, Anna Stesia, Lusesita, Ania1003, blue00, JustynaG, Yoselyn82, Kaczorka, malka, Flowwer, innamorata88, pilik, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Juicy, śliczny diabełek
Myśmy nawet nie wiedzieli, że lekarz przełączy na tryb 3d - teraz jednak wiem, że te zdjęcia to zupełnie nie oddają tego, co się widzi na monitorze. Nie wiem, czy to kwestia perspektywy, czy pracy w takim środowisku, ale te pyszczki "na żywo" wygladają inaczej niż na zdjęciu. I masz rację - to wspaniała pamiątka
Cieszę się, że powolutku synek szykuje się do ewakuacji - może doczeka kwietnia nawet? Wywinąłby Ci niezły numer rodząc sie na Prima AprilisJuicyB lubi tę wiadomość
-
Anna Stasia profil piekny ♡♡♡
Lusesita Dominikę ucałuj od e-cioci i wracaj szybko do zdrowia.
Ewelina zmienimy się?! Oczywiście żartujęJa się śmieję że bedę mieć przerąbane z 2 chlopami w domu
Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Tesknie za Wami Ulka daj popalic
Od kwietnia maz bedzie mial wiecej czasu w domu to nadrobie :* Buziole! Myśle o Was caly czas dziewuchy
Anna Stesia, Flowwer, Jadranka, Bajkaaa, Sarna84, ibishka, JuicyB, malka, Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Mycha aż buźia mi się śmieję jak widzę że mas odwiedziłaś. Po porodzie ciężko tutaj pisać.
Zastamawiam się co u Alwis
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJak się chwalić, to się chwalić do kompletu.
Lepiej późno niż wcale
Zebrałam się.
Nasz zeszłotygodniowy Klusek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d20a87f20e5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f147929324bd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61d5b5b7c80f.jpgBajkaaa, summer86, Jadranka, Anna Stesia, blue00, Lena21, olik321, JuicyB, JustynaG, Sarna84, Yoselyn82, Jeżowa, Lusesita, malka, Flowwer, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się właśnie wybawiłam nianią misiem
Szczerze, to obraz mega. W nocy zrobimy jeszcze próbę jak M przyjedzie.
Jeden minus, to żeby obracać obraz, trzeba dać + (przybliżenie). Na "zwykłym" obrazie się nie da... Można przybliżyć tylko jeden raz... szkoda... ale jakość bardzo dobra. Ekran wielgachny, jak telefon.
I jeden mały minus, ta podpórka do mocowania na ścianie, w filmiku miała regulowany kąt nachylenia. Ja mam na sztywno, nic nie ma do kręcenia na zgięciu. Jest 90 stopni (L). Także większego zakresu niż stojący pionowo miś nie będzie.
Kolory wyraźne. Głos bardzo mocny. Słyszałam z salonu jak gra kołysanka w sypialni. Więc jak na pierwsze WOW to dla mnie zakup trafiony.
Misio Vtech 4200 myślę że się sprawdzi u mnie.
-
Lusesita , cudowną masz córeczkę. No i jak na wcześniaczka to nie jest taka mała.
Najważniejsze, że macie dobrą opiekę.
Ewela , masz jeszcze trochę czasu by się przyzwyczaić do dziewczynki. Ja na razie nie wiem jaką płeć ma nasz maluszek... czekam więc na kolejną wizytę. Może wtedy się dowiem.
Juicy , odpoczywaj. To ostatnie dni kiedy możesz się wyspać
No to na suwaczku mamy 17 tydzień, belly informuje, że jestem już w 18 nastym a to już podobno 5 m-c. Niewiarygodne.Lusesita, JuicyB, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Justyna też mnie zadziwia jak czas szybko leci
Lusesita mała jest cudowna, waga urodzeniowa też nie taka mała, dużo zdrowia dla Was!!
Ewela a to psikus! Ważne żeby maluszek zdrowy był, ale pewnie śmiesznie teraz mówić do brzuszka Anastazjo, a jeszcze wczoraj Jaś
My dziewczyny idziemy za tydzień na połówkowe <wow>
Maluch kilka razy dziennie daje o sobie znać, idzie już nawet nagrać go telefonem, jak kopie to brzuch się rusza
Ostatnio mam spadek mocy, codziennie muszę mieć drzemkę popołudniu.
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Mój tata od początku mówił ze będzie dziewczynka,ale ja nie chciałam wierzyć. Wbiłam sobie do głowy słowa lekarza, że raczej facet.
Pierwszy szok minął, no i teraz czas zacząć na nowo kompletowac wyprawkę
U mnie mała też momentami daje ostro czadu i bardzo często ma czkawke.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Lusesita
cudna Dominika! Jeszcze raz gratuluję. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i w święta będziecie się sobą cieszyć w domu
Anna! Ale piekna fotka! Super udało się twarzyczkę uchwycić. Moja Fela się zawsze jakoś zasłoni.
Ewela! Też bym się teraz dziwnie czuła jakby z dziewczynki się zrobił chłopak. Ale tak jak piszesz, nie ważne co, byle było zdrowe dzieciątko. Szybko się przyzwyczaisz do zmiany.
Mycha pozdrawiamyuściskaj Ulę
Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Właśnie zrobilam listę ciuszkow jakie juz mamy.
Chyba brakuje nam jeszcze body na krotki rękaw - mamy tylko dwa rozm 56.
Mam tez tylko po dwa pajace rozm 56 i 62, choć tu liczę ze jeszcze dostaniemy używane.
Generalnie mam więcej ciuszkow w rozm 62.
W 56 poza tym co wypisałam mam 3 body na dlugi rękaw i 3 szt spodenki z nóżkami. Myślicie ze starczy?