Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:
Flowwer, wizualnie wygląda super A tak w ogóle, masz info co u Mai i Barbarki?
Dziewczyny, kupujecie monitor oddechu? Jeśli tak to robiłyście już może rozpoznanie, które są najlepsze?
Sama mam dylemat który kupić jeszcze mam trochę czasu, tylw tego jest że ciężko coś wybrać.
A ja się śmiałam że spodziewamy się 3 muszkieterów ja, Barbarka i Maja.
Barbarka na ostatnich noga zaraz ją tutaj przywołam
Rucola, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyLeń się ruszył i patrzy na fote twierdząc że wygląda tak samo jak w 9tc...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3820871f0439.jpg
Przed ważyłam 74kg i była dieta żeby schudnąć bo była oponka przez IO.
Jak zaszłam to byłam z wagą 68kg. Potem w ciąży zeszło jeszcze do 66kg.
Moja mama przytyła w ciąży 2x po 30kg. Byłam przerażona, że przy takim tempie Kluska też mnie to czeka.
A teraz już połowa minęła a ja we wtorek na wadze 71.3kg. Więc nawet nie dobiłam jeszcze do wagi sprzed diety.
PS. Mam 178cm
Z kosmetykami też chętnie poczytam bo nie wiem kompletnie nic co kupić do kąpieli, smarowania i ogólnie takie kwestie.blue00, summer86, JustynaG, Jeżowa, Flowwer, Jadranka, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Flowwer, mega bryka
Ania, śliczny brzusio. Właśnie nadrobiłam filmik z kopniakami moja aż tak nie szaleje -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Flowwer, mega bryka
Ania, śliczny brzusio. Właśnie nadrobiłam filmik z kopniakami moja aż tak nie szaleje
Brzuch ledwo widać spod bluzek. Chodzę zwykle w szerszych. Dzisiaj byłam w szpitalu żeby się zapisać do endokrynolog. Pielęgniarka pyta który tydzień więc mówię 23. Oczy zrobiła jakbym sobie uroiła te 23 tygodnie
Na filmiku były kopy z tych leniwych. Zwykle są mocniejsze że naprawdę gdyby przyuważyć dobrze to z 3cm wypycha 'coś' się z brzucha. -
malka wrote:Ja nieee... Ja nic takiego nie tworzę, jestem beztalencie. Ale z tego co wiem pilik szyje różne rzeczy, może zabawki też robi
No właśnie! To chyba o pilik chodzi
Aniu - jesteś wysoka i może dlatego brzuszek tak powoli rośnie maluch ma więcej miejsca i nie musi się wypychać. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:No właśnie! To chyba o pilik chodzi
Aniu - jesteś wysoka i może dlatego brzuszek tak powoli rośnie maluch ma więcej miejsca i nie musi się wypychać.
I pewnie dlatego czuję ruchy od 10tc mimo łożyska na przedniej ścianie.
Miałam kiedyś powiedzieć wtf że na prenatalnym mam wpisaną tylną a za miesiąc było na przedniej i tak do teraz zostało.
Ginka mówi że na prenatalnych łożysko jest jeszcze nie do końca wykształcone i dopiero później można bez problemu określić która ściana. Także to nie było przemieszczenie (niemożliwe) tylko pomyłka. -
Dobry wybór jeżeli chodzi o gondolę, ale spacerówka będzie Wam krótko służyć. Widzę fotelik Cybexa?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ania1003 wrote:Leń się ruszył i patrzy na fote twierdząc że wygląda tak samo jak w 9tc...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3820871f0439.jpg
Przed ważyłam 74kg i była dieta żeby schudnąć bo była oponka przez IO.
Jak zaszłam to byłam z wagą 68kg. Potem w ciąży zeszło jeszcze do 66kg.
Moja mama przytyła w ciąży 2x po 30kg. Byłam przerażona, że przy takim tempie Kluska też mnie to czeka.
A teraz już połowa minęła a ja we wtorek na wadze 71.3kg. Więc nawet nie dobiłam jeszcze do wagi sprzed diety.
PS. Mam 178cm
Z kosmetykami też chętnie poczytam bo nie wiem kompletnie nic co kupić do kąpieli, smarowania i ogólnie takie kwestie.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Olik ile już przybrałaś ? Buźiu ale z Ciebie chudzina jak ja przed roku
Ania zgrabny masz brzuszek ♡
Wczoraj byłam w kinie z kolezanką na pitbul i pyta sie mnie gdzie mój brzuch
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJak olik pokazała swój, to aż wyszukałam tą fotę z 9tc i ja kurde u siebie nie widzę żadnej różnicy. Fakt, że fota zrobiona z innej perspektywy lekko, ale brzuch nie wychodzi za linię cycków
Ale na pewno jest większy niż po schudnięciu i bardziej się czuję jakbym miała znowu oponkę, bo wyglądałam tak samo jak teraz.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c35259f70161.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 20:52
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Wywołana melduję się po długiej nieobecności
Mamy się z maluchem świetnie, jak już Flo napisała spodziewam się synka Co do imienia, jeszcze jest w trakcie negocjacji między Kubusiem a Wojtusiem.
Jesteśmy już po połówkowym, maluszek waży 507g, rozwija się prawidłowo, rośnie jak na drożdżach i ma się dobrze a ja chodzę jak dziecko we mgle ale szczęśliwasummer86, innamorata88, Flowwer, olik321, Kaczorka, Lunaris, E_w_c_i_a, malka, Rucola, emi2016, Sarna84, JustynaG, Karolina90, Barbarka1984, pilik, Lena21, KateHawke, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Wywołana melduję się po długiej nieobecności
Mamy się z maluchem świetnie, jak już Flo napisała spodziewam się synka Co do imienia, jeszcze jest w trakcie negocjacji między Kubusiem a Wojtusiem.
Jesteśmy już po połówkowym, maluszek waży 507g, rozwija się prawidłowo, rośnie jak na drożdżach i ma się dobrze a ja chodzę jak dziecko we mgle ale szczęśliwasummer86, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011