Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Juicy - super mega gratulacje!! Hubert przesłodki niech się zdrowiutko rozwija. A Ty dzielna mamusiu odpocznij i szybkiego powrotu do formy życzę
My wczoraj oglądaliśmy zdjęcia męża z dzieciństwa i Luśka to ksero tatusia :psummer86, Flowwer, KateHawke, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, moja bratanica też jest kropla w kroplę jak mój brat gdy był mały, rodzice twierdzą, że nawet mimikę ma bardzo podobną
Miło spędziliście święta u teściów? -
JuicyB gratulacje Hubcio zrobił Świąteczny prezent zdrowo rosnijcie i obfitego cyckowania a dla Ciebie szybkiego powrotu do sił witalnych!
JuicyB lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, moja bratanica też jest kropla w kroplę jak mój brat gdy był mały, rodzice twierdzą, że nawet mimikę ma bardzo podobną
Miło spędziliście święta u teściów?
Jeszcze jesteśmy do wieczora u nich fajnie jest niunia też grzeczna.
Tylko brzuszki mamy obżarte :p ciąża spożywcza się aktywowałaFlowwer, summer86 lubią tę wiadomość
-
Juicy B ogromne gratulacje kochana ! Piękny chłopak ! Mam nadzieje, że dobrze się czujesz
Kurczę brzuszki się rozpakowują a nowe do nas dołączają
Mu niestety dalej leżymy - już mnie szlag trafia, kręgosłup dokucza... ale jak tylko pochodzę więcej to brzuch niestety nadal się napina, także leżę grzecznie. Dziewczyny jeszcze pytanie - biorę magnez 3x1 (lek z b6) od dwóch miesięcy, od kilku dni 3x2, dobrego w mama dha mam jeszcze chyba 200 mg dziennie, a zaczęła mi drgać powieka - powinnam zmienić preparat ? Zmierzyć poziom magnezu ? Macie jakiś pomysł ?JuicyB lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena ja Tez tak miałam na początku brania większej dawki magnezu (3x2 magne b6) ale gin powiedziała że to albo reakcja organizmu na większą dawkę albo organizm nie zdarzył się jeszcze jak należy nasycic magnezem. Po ok tygodniu zniknęło tak szybko jak się pojawiło!
-
Kaczorka wrote:Lena - zmień obecny magnez na Aspargin. Tam oprócz magnezu jest jeszcze potas. Działa super!
-
Jadranka ja mam w środę wizytę u swojej gin to zapytam ja czy magnez faktycznie może opóźniac rozpoczęcie akcji jak coś i dam znać
Juicy gratulacje! Słodziak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 13:15
Jadranka, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny idę jutro na 17 do ginekologa i już się obawiam, ogólnie to mam nadzieję że jest wszystko dobrze ale mam lęki że z dziewczyny zrobi się chłopak ja wiem ze juz pisałam wiele razy o tym ale na logikę jak mówił te 4 tyg temu że widzi ewidentnie wargi i mi je pokazywał to raczej już tak zostalo prawda?
Hehe wiem mam problemy -
Bajkaaa wrote:Dziewczyny idę jutro na 17 do ginekologa i już się obawiam, ogólnie to mam nadzieję że jest wszystko dobrze ale mam lęki że z dziewczyny zrobi się chłopak ja wiem ze juz pisałam wiele razy o tym ale na logikę jak mówił te 4 tyg temu że widzi ewidentnie wargi i mi je pokazywał to raczej już tak zostalo prawda?
Hehe wiem mam problemyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 20:14
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajka kciuki za jutrzejszą wizytę ja czekam do piątku, to będą strasznie długie 3 dni...
gg88 lubi tę wiadomość
-
Lunaris pociesze cię że potem szybciej leci czas, sama nie mogę w to uwierzyć ale naprawdę tak jest, a mówię to ja osoba która chodziła nawet co tydzień na wizytę i ten tydzień był ogromnie długi hehe
A mi z tą płcią chodzi tylko o te piękne ubranka o nic innegoCccierpliwa lubi tę wiadomość
-
haha ja mam sam róż! jak będzie siurek to będzie chodził w rózowych sarenkach i króliczkach
Lusesita, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Bądźmy różowej myśli a jak się nie uda to trudno...będziesz musiała dorobić kolejne
Bajkaaa lubi tę wiadomość