Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lenadzięki za newsy o Adze i zającach, pozdrów ją koniecznie
Ja mam dzis jakąś masakrę z tym jedzeniem2 śniadania potem obiad żeby się tak nie zajadać to kupiłam jogurt owocowy potem 2 gruszki i już mi się znowu chce jeść
wszystko tylko nie słodkie!
Ps robiąc dziecku kolację wciągnęłam pół laski kiełbasy
Ania u mnie 10 hemoglobiny to normamoże być Ci duszno właśniez tego powodu. Właśnie się zastanawiam czy już mogę odpuścić żelazo na 3 razy w tyg a nie na co 2 dzień
ale mój organizm przyzwyczajony do wiecznej anemii.
Malka gratulacje zdanego egzaminuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 18:35
malka lubi tę wiadomość
-
Malka Gratuluję!
)
Oczywiście trzymam kciuki za Agnieszkę i chłopaków. Niech się trzymają tego brzuszka jeszcze troszkę.
Belly się chyba coś pokręciło bo wskazuje mi już 6 tydzień ale to chyba za tydzień zaczynam 6 tydzień a nie teraz.
EDIT: No przecież 6 miesiąc miało byćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 19:24
malka lubi tę wiadomość
-
JustynaG, belly dziwnie liczy miesiące i trymestry. Czesto pokazuje 1-2 tygodnie wcześniej niż inne źródla.
-
KAczorka, miało być 6 miesiąc
a napisałam tydzień... hehe
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ze mną jest coś nie tak. Wybrałam śliczny kokon i kocyk. Wczoraj dodałam do koszyka i... nie mogę zamówić, tak się boje. Jakby to cokolwiek miało zmienić
zamiast zrobić sobie przyjemność, to się katuję myślami o szyjce, rozwarciu, porodzie przedwczesnym. Eh.
Mam nadzieję, że z Agą i chłopcami wszystko dobrze, też dostałam sterydy koło 30 tc ale donosiłam, wierzę że chłopaki będą się jeszcze trzymać mamusi.
Co do testu pappa ja nawet nie rozważałam czy chce, czy nie :p gin dał skierowanie i zrobiłam, może dlatego że chciałam wiedzieć czy wszystko ok. Jestem pod względem chorób o wiele spokojniejsza po tym badaniu. -
Lunka, kupuj! A najlepiej pokaż linka cioci Reset, migrenę ze stresu przed jutrem mam taką, że nie mogę zasnąć, więc może czymś czarne myśli zabije...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna, ja kupiłam pierwsze rzeczy już w 8tc bo nie wytrzymałam
Teraz nie żałuję. Praktycznie wszystko gotowe, a że M nie ma to nawet nie byłoby mowy żeby samej składać wózek czy łóżeczko, bo szyjka.
KUPUJ jak masz ochotę!
Dlatego wolałam myśleć w drugą stronę, że potem nie będę mogła na spokojnie skompletować wszystkiego, niż że coś złego się stanie do 20tc przez to, że wyprawka gotowaLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna piękne! Kupuj
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna kupuj
Ja dziś przewijak z szafka przywiozłam od szwagierki teraz jak mi ból ustąpi to będę malować
I muszę męża w końcu zmusić by ten pokój robił już nawet mamusia moja powiedziała że niech nawet w niedziele robi jak nie ma czasu w tygodniu
Aha wiecie chyba pójdę mu na rękę i damy na imię małej Weronikabędzie mała Nika w domu
w sumie dobrze mi się kojarzy teraz
Luna1993, Lunaris, Flowwer, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kupuj Luna! Obie rzeczy super!
Bajka, a Twój typ imienia byl jaki?
Edit: widzę u Kuby, że Zosia. To nie będę obiektywna, bo Zosia to mój typ, ale Weronika też ładnie! No i pytanie jak z nazwiskiem współgra?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 21:11
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ostatnio ubolewam nad brakiem czasu na pisanie. Remont- demolka pełną parą a ja mam 1/100 siły niż przed ciąża do tego straszne napięcia brzucha dopadł. Łykłam no-spe i magnes ale i tak położyć się musiałam i dopiero wstałam i nadrabiam.
Sammer i agulineczka cieszę się że po wizytach wszystko w porządku.
Moniśka i STARACZKA tak trochę zazdroszczę że u was po wszystkim i możecie tulić swoje maleństwa.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄