Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita kciukamy !!!
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj za moja Kruszynke. Na 17sta kardiologa mamy. Musimy zobaczyć czy zastawka w serduszku się już prawidłowo domyka.
Kciuki mocne trzymam, na pewno bedzie wszystko ok
Agniechaaa mocne kciuki za was!! mam nadzieje ze maluszki jeszcze beda chcialy zostac z toba pare tygodni!
Agulineczka widze ze masz plan dzialania i tego sie trzymaj a wszystko bedzie okTrzymam nocno kciuki!. Odnosnie rozyczki jak ja robilam badania to mialam 400 ale mowilam im ze ja chorowalam na rozyczke. I nikt mi nic nie mowil pozniej o tym.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDzięki za rady odnośnie prenatalnych
Na pierwszy raz pójdę do Rubisza i zobaczymy. A jeszcze nieśmiałe pytanie - czy podczas USG I trym. było u Was już widać płeć? Wiem, że badanie nie jest od tego, ale ciekawość mnie zżera.
Lusesita kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 12:15
-
Lunaris wrote:Lusesita kciukamy !!!
to chyba twoj post musial mi umknac jak pisalas o serduszkuto gratuluje serduszka, niech maluszek dalej rosnie
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja bym już chciała wiedzieć co ma między nogami
a to jeszcze tyle tygodni
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Dzięki za rady odnośnie prenatalnych
Na pierwszy raz pójdę do Rubisza i zobaczymy. A jeszcze nieśmiałe pytanie - czy podczas USG I trym. było u Was już widać płeć? Wiem, że badanie nie jest od tego, ale ciekawość mnie zżera.
Nam chyba w 9 tyg już powiedzieli że na 90% chłopiec, na badaniach I trymestru nie pamiętam czy było widać, chyba nie, bo wtedy w ogóle nie współpracował. Miałam USG przez brzuch i dopochwowe, wstawałam, jadłam cukierki cuda by tylko się obrócił.
No i od 9 tyg wszyscy potwierdzają, że chłopiec, zresztą mamy kilka fotek siusiaka -
Lamka, u mnie na USG I trym. lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka, ale z kupowaniem różowych ubranek kazał się keszcze wtedy wstrzymać
3-4 tyg. poźniej potwierdził na zwykłej wizycie i tak już zostało.
-
Agniecha - kciuki!! Co by nie było to będzie dobrze
nasza listopadówka miała CC w skończonym 27tc. Maluchy miały 800 i 1000g. Super sobie dały radę
Lusesita - za serduszko niuni też mocne kciuki!
Lamka - ja miałam prenatalne w 12+1tc i już wtedy lekarz napomknął, że mu to na dziewczynkę wygląda. Nie pomylił się
A PAPPA miałam robione i nie żałuję. Serio lżej się robi, gdy ryzyko wychodzi niskie
Lunaris - Tobie zrobią w ramach NFZ ze względu na ukończony wiek.Lusesita lubi tę wiadomość
-
Tylko że ja lekarza będę musiała zmienić i zastanawiam się nad prywatnym. Zleci mi na NFZ jak będę prywatnie chodzić? chyba nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż robiłam pappę. I też przepytywałam dziewczyny co o tym myślą
Nie żałuję, bo też poczułam spokój jak wyniki wyszły dobre, a tak bym się pewnie zastanawiała czy pappa powiedziałaby coś więcej niż samo usg.
Chociaż i tak psychicznie się nastawiłam, że po ivf wyniki czasem wychodzą fałszywie dodatnie, więc jakby wyszły złe to ja bym sobie je tak tłumaczyła. -
blue00 wrote:Dziewczyny,duphastonu starczy mi do pn,w następny pt wizyta u gin.Stanie się coś,gdy będzie przerwa w braniu dupka?
Blue, lepiej nie robić przerwy w duphastonie jeśli lekarz nie kazał odstawić leku. -
nick nieaktualny
-
Agulineczka, ja długo brałam, ale przez to że w II trymestrze miałam bóle miesiączkowe i bóle krzyża i ok. 20 tyg. lekkie plamienia, ale jakoś w 23-24 miałam odstawiony i zostala luteina (z powodu szyjki).