X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue mam dokładnie to samo, co Ty. Współczuję. <3

Staraczka, nie wiem czy mi umknęło, zdecydowaliście się już na imię dla Synusia? :-)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie te objawy w ogóle do niczego nie pasują.... nie wymiotuję a schudłam już 1,5kg... jem jak głupia -ledwo zjem za 30 min znowu czuję głód :/ po długim weeku idę na krzywą może faktycznie cos nie tak jest z wyrzutem insuliny?
    Cycki nie bolą w ogóle, jedyny objaw to brak @ już bym chciała kolejne USG żeby wiedzieć że wszystko jest OK.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka cieszę się że wszystko jest u was dobrze :)

Staraczka śliczny synuś a jaki duzy <3 piekny .. rosniejcie zdrowo

Malka kciuki mocne za egzanin, z czego masz? moze pisalas ale nie pamietam :)

bLunaris a kiedy zobaczylas serduszko? nic chyba nie pisalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 09:30

agulineczka, malka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka - gratulacje synka. Hubert przybija piątkę :)
    Laktacja w końcu ruszy. Mi się rozkręciła po 3ch dniach i dziś pięknie hula. Tylko ja karmię jedynie z butelki odciąganym pokarmem, ale to rezultat długiej i zawiłej historii, która za mną :)
    Mam nadzieję, że trafisz na dobre położne w szpitalu, które Ci pomogą. A jeśli zostaniesz przy wkładkach na dłużej, to taka mała rada: raz na jakiś czas niech mały poślini Ci sutka (lub palcem przenieś tę silę sama). Dzięki temu przekażesz cyckom informację o zapotrzebowaniu na "menu" w mleku :)

A właśnie, nam dziś mija 28 dzień. Dokładnie o 19:20 mój chłopak przestanie być noworodkiem i zacznie być niemowlakiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 09:33

KateHawke, lamka, Jadranka lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama nie wiem już co jeść,pochłaniam wszystko co mam pod ręką i tak jak ty Lunaris,chodzę głodna non stop.I to pragnienie,susza w buzi,nie opuszcza mnie,nawet w nocy,a jak już coś zjem słodkiego to już wogóle po tym Sahara.Najlepsze nocki,bo wtedy tylko latam na siku i nic mnie nie mdli,a sucho w buzi nadal.

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do rany po CC, to pytanko do dziewczyn, które ciachnęli: czy w szpitalu pokazali Wam jak dbać o bliznę? Chodzi o tzw. mobilizację blizny po porodzie.

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma Jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że wszystko ok.

Inna, jeśli tu zaglądasz daj znać co u Ciebie i Twoich chłopaków :)

Staraczka śliczny jest Twój synek <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trochę się biję z myślami, czy to pisać, ale wiem że wiele z Was zna Agniechę i całym sercem jej kibicuje od bardzo dawna, wiem też ile dobra i ciepła potraficie wysłać w słowach i myślach wsparcia wiec proszę Was, żebyście dziś pomyślały i trzymamy kciuki za Age i chłopaków, są w szpitalu pod kontrola lekarzy. Czekają na decyzję lekarzy czy będą zmuszeni do cc, czy jeszcze uda się zatrzymać wszystko i zaczekać jaknajdluzej się da.
    Mam nadzieję, że Aga wie, że pisze to tylko dlatego, że z tego forum znamy się od dawna i po prostu o niczym innym już dziś nie myślę, tylko o niej i chłopcach <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 09:01

• summer86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie dyskusji o biustonoszach, ja po szalonym wzroście w I trymestrze, teraz noszę te same staniki co przed ciążą, jedynie nie zapinam na ostatnie haftki tylko na pierwsze, bo obwód się zwiększył.
    Dopiero od 2-3 dni widzę, że chyba znów piersi zaczynają rosnąć.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspieramy Agę jak tylko się da.Jeśli nie ma skurczy i infekcji to może jeszcze przetrzymać chłopaków długo.Ważne jest leżenie i picie dużej ilości płynów.

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś trzymam kciuki najmocniej jak się da! <3 będzie wszystko dobrze! Myślami jesteśmy z Tobą!

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena dziękuję, że napisałaś, często myślę o Adze i trzymam kciuki za Nią i jej Zające! Mam nadzieję, że nie będzie jeszcze konieczności CC. Na naszym czerwcowym wątku dziewczyna miała taką sama sytuację i prawie 2-3 tygodnie jeszcze się udało ciążę utrzymać w szpitalu i maluch urodził się ponad 2600 :)

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena aż mi lzy poleciały. Ciągle mam w myślach Aksamitna :-(
    Myślę że wszystkie dziś będziemy z Agniecha sercem i myślami. Oby chłopcy posiedzieli jak najdluzej.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena - dobrze, że napisałaś. Wszystkie forumowe ciotki będą trzymać kciuki, aby Aga i chłopaki jeszcze kilka tygodni poleżeli w trójpaku. Przekaż jej proszę uściski.

age.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicy nic mi o tej bliznie nie mówili.
    U mnie w ogóle skóra między pepkiem A blizna jest tkliwa i bolesna. Jak poparzona. W kawałku nie mam w ogóle czucia :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 09:49

gg88 lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka zapomniałam Ci napisać że masz przesłodkiego słodziaka <3 życzę Ci wygrania batalii o cyckowanie.

Aga Kciuki mocno zaciśnięte!

Blue pocieszyłaś mnie trochę -już myślałam że jestem jakimś ciążowym wybrykiem natury :P Yosku ostatnią wizytę miałam 2 tygodnie temu. Wtedy było USG pod koniec 5 tyg (wg USG) i Dr stwierdził echo serduszka :) pokazywał mi nawet na monitorze ale u nas w szpitalu taki kiepski ten sprzęt że pęcherzyk żółtkowy widziałam wyraźnie, zarys maluszka też a tego serduszka to ni hu hu :P

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ojej :( Wyślij jej od nas ogromne uściski, trzymam kciuki i myslami jestem przy niej i jej chłopaczkach.

Summer dziś jest ok jak na razie. W nocy nic nie było, rano pojechałam do labu zrobić badania, a teraz cały czas leże na kanapie, ale nic się nie dzieje na szczęście. Czekam do wizyty. :)

blue to sikanie w nocy to jakaś masakra jest, 3 dni temu z 10 razy leciałam do toalety. :D

summer86 lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Juicy nic mi o tej bliznie nie mówili.
    U mnie w ogóle skóra między pepkiem A blizna jest tkliwa i bolesna. Jak poparzona. W kawałku nie mam w ogóle czucia :-/

O szkoda, bo chciałam sprawdzić czy można robić coś więcej niż to co ja dostałam w zaleceniach. Tutaj wrzucam instrukcje, które mi dali. Ja właśnie zaczynam takie masaże, bo mija mi 4 tydzień po CC. Podobno to piekielnie ważne, by mobilizować bliznę, aby potem mieć jedynie kreseczkę i aby w ogóle nie czuć bólu, ciągnięcia czy innych dolegliwości.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49eb15461e59.png

Lusesita, KateHawke lubią tę wiadomość

age.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicy super że to wystawiłas. Nie miałam k tym pojęcia.
    Czym będziesz masować? Olejkiem czy czymś na blizny?

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga kciuki za Ciebie i chłopaków!!

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ