Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie te objawy w ogóle do niczego nie pasują.... nie wymiotuję a schudłam już 1,5kg... jem jak głupia -ledwo zjem za 30 min znowu czuję głód
po długim weeku idę na krzywą może faktycznie cos nie tak jest z wyrzutem insuliny?
Cycki nie bolą w ogóle, jedyny objaw to brak @ już bym chciała kolejne USG żeby wiedzieć że wszystko jest OK. -
Agulineczka cieszę się że wszystko jest u was dobrze
Staraczka śliczny synuś a jaki duzypiekny .. rosniejcie zdrowo
Malka kciuki mocne za egzanin, z czego masz? moze pisalas ale nie pamietam
bLunaris a kiedy zobaczylas serduszko? nic chyba nie pisalas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 09:30
agulineczka, malka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Staraczka - gratulacje synka. Hubert przybija piątkę
Laktacja w końcu ruszy. Mi się rozkręciła po 3ch dniach i dziś pięknie hula. Tylko ja karmię jedynie z butelki odciąganym pokarmem, ale to rezultat długiej i zawiłej historii, która za mną
Mam nadzieję, że trafisz na dobre położne w szpitalu, które Ci pomogą. A jeśli zostaniesz przy wkładkach na dłużej, to taka mała rada: raz na jakiś czas niech mały poślini Ci sutka (lub palcem przenieś tę silę sama). Dzięki temu przekażesz cyckom informację o zapotrzebowaniu na "menu" w mleku
A właśnie, nam dziś mija 28 dzień. Dokładnie o 19:20 mój chłopak przestanie być noworodkiem i zacznie być niemowlakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 09:33
KateHawke, lamka, Jadranka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sama nie wiem już co jeść,pochłaniam wszystko co mam pod ręką i tak jak ty Lunaris,chodzę głodna non stop.I to pragnienie,susza w buzi,nie opuszcza mnie,nawet w nocy,a jak już coś zjem słodkiego to już wogóle po tym Sahara.Najlepsze nocki,bo wtedy tylko latam na siku i nic mnie nie mdli,a sucho w buzi nadal.
-
Karma Jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że wszystko ok.
Inna, jeśli tu zaglądasz daj znać co u Ciebie i Twoich chłopaków
Staraczka śliczny jest Twój synek -
Dziewczyny trochę się biję z myślami, czy to pisać, ale wiem że wiele z Was zna Agniechę i całym sercem jej kibicuje od bardzo dawna, wiem też ile dobra i ciepła potraficie wysłać w słowach i myślach wsparcia wiec proszę Was, żebyście dziś pomyślały i trzymamy kciuki za Age i chłopaków, są w szpitalu pod kontrola lekarzy. Czekają na decyzję lekarzy czy będą zmuszeni do cc, czy jeszcze uda się zatrzymać wszystko i zaczekać jaknajdluzej się da.
Mam nadzieję, że Aga wie, że pisze to tylko dlatego, że z tego forum znamy się od dawna i po prostu o niczym innym już dziś nie myślę, tylko o niej i chłopcachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 09:01
-
A odnośnie dyskusji o biustonoszach, ja po szalonym wzroście w I trymestrze, teraz noszę te same staniki co przed ciążą, jedynie nie zapinam na ostatnie haftki tylko na pierwsze, bo obwód się zwiększył.
Dopiero od 2-3 dni widzę, że chyba znów piersi zaczynają rosnąć. -
nick nieaktualny
-
Lena dziękuję, że napisałaś, często myślę o Adze i trzymam kciuki za Nią i jej Zające! Mam nadzieję, że nie będzie jeszcze konieczności CC. Na naszym czerwcowym wątku dziewczyna miała taką sama sytuację i prawie 2-3 tygodnie jeszcze się udało ciążę utrzymać w szpitalu i maluch urodził się ponad 2600
-
Staraczka zapomniałam Ci napisać że masz przesłodkiego słodziaka
życzę Ci wygrania batalii o cyckowanie.
Aga Kciuki mocno zaciśnięte!
Blue pocieszyłaś mnie trochę -już myślałam że jestem jakimś ciążowym wybrykiem naturyYosku ostatnią wizytę miałam 2 tygodnie temu. Wtedy było USG pod koniec 5 tyg (wg USG) i Dr stwierdził echo serduszka
pokazywał mi nawet na monitorze ale u nas w szpitalu taki kiepski ten sprzęt że pęcherzyk żółtkowy widziałam wyraźnie, zarys maluszka też a tego serduszka to ni hu hu
-
Lena ojej
Wyślij jej od nas ogromne uściski, trzymam kciuki i myslami jestem przy niej i jej chłopaczkach.
Summer dziś jest ok jak na razie. W nocy nic nie było, rano pojechałam do labu zrobić badania, a teraz cały czas leże na kanapie, ale nic się nie dzieje na szczęście. Czekam do wizyty.
blue to sikanie w nocy to jakaś masakra jest, 3 dni temu z 10 razy leciałam do toalety.
summer86 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lusesita wrote:Juicy nic mi o tej bliznie nie mówili.
U mnie w ogóle skóra między pepkiem A blizna jest tkliwa i bolesna. Jak poparzona. W kawałku nie mam w ogóle czucia
O szkoda, bo chciałam sprawdzić czy można robić coś więcej niż to co ja dostałam w zaleceniach. Tutaj wrzucam instrukcje, które mi dali. Ja właśnie zaczynam takie masaże, bo mija mi 4 tydzień po CC. Podobno to piekielnie ważne, by mobilizować bliznę, aby potem mieć jedynie kreseczkę i aby w ogóle nie czuć bólu, ciągnięcia czy innych dolegliwości.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49eb15461e59.pngLusesita, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny