Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
O nie, przez Was będę chciała po staniki jechać! A miałam czekać bo się boje że się zmieni biust jednak do porodu...
Co do krzywej moja gin chciała żebym zrobiła dopiero w 28tc więc to chyba zależy od lekarza.
A co do acardu to pewnie tez zależy od przyczyny jego brania? Muszę pogadać z gin, ja się boje odstawiać leków bo się naczytałam że przy leidenie zaraz po pierwszych tygodniach najgorsze są ostatnie... ale może wtedy sama heparyna da radę. W 33 tygodniu mam wizytę to w sam raz w razie czego.
Reset ja dzięki Tobie wróciłam na testowania! Nie dawałam tam rady czytać i odpuściłam, a Twoje skróty są teraz cudowne i codziennie ich szukam.
lamka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd91056abe14.jpg
Taki jestem słodkimamusia próbuje karmić piersią ale mało co leci ale próbujemy cały czas myślę że się ten pokarm mi rozkręci
bo bym nie chciała rezygnować z cyca, suty już Też mam całe podrażnione. Mimo prób naturalnego urodzenia miałam cc. byłam już 24 h po odejściu wód od 9-11 skurcze własne rozwarcie na 1.5 cm od 11-16 pod oxy skurcze bardzo silne rozwarcie dalej 1.5 cm i podjęli decyzję o cc mały siedział bardzo wysoko. Dochodzimy do siebie już powoli i uczymy się siebie powolutku. W pierwszym dniu ogarnąl mnie ogromny strach że sobie nie poradzę płakał przy przebieraniu przy cycu nerwy bo nic nie leci ale teraz już się zakochałam w tej małej istotce i kocham ją nad życie
Lusesita, Karma88, moniśka..., Kaczorka, Flowwer, Rucola, pilik, Jadranka, Achia, Luna1993, Jeżowa, JustynaG, JustynaG, Bajkaaa, blue00, KateHawke, lamka, Lena21, Lunaris, Yoselyn82, emi2016, Barbarka1984, Emiilka, Lucia88, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Staraczka śliczny synuś
Kochana nie martw się, laktacja powinna się rozbujac. Na sutki kup nakładki I będzie dobrzeTeż po cc miałam na początku problem z karmieniem.
A jak się ogólnie czujesz?a co u was jak córeczka?
-
Moniśka mój się strasznie nerwuje bo mu nic nie leci a jak pojedzony to ssie i zaraz śpi
-
Staraczka - super synuś!
Laktacja zaraz powinna Ci się rozkręcić. U mnie po CC odpowiednia ilość mleczka pojawiła się w 4 dobie.
Biustonosz do karmienia ponoć najlepiej kupować jakieś 2-3 tygodnie po porodzie. Taką informację dostałam w sklepie z bielizną.
I odradzam wszelkie usztywnienia, bo później od tego tylko piersi bolą i mogą się zastoje robić.
Justyna i Lena - jak tylko odpalę kompa to uzupełnię
I chyba długa lista na 12.10. nam się robi :p
Justyna - a co do imienia - mąż młodą rejestrował, ale gdyby tylko podał imię inne niż było ustalone to by szybko leciał odkręcaćponoć jest taka możliwość do 6 miesięcy.
Na szczęście co do Alicji byliśmy zgodni
A dzisiejsza noc to jakaś porażka.. młoda jakieś ADHD miała. Tak się kręciła raz w jedną, a raz w drugą stronę, że zaczęłam się zastanawiać czy z nią wszystko ok.. A później obudziła się na dobre jeszcze przed 4 i po spaniu bylo.
To chyba to raczkowanie tak na nią wpływa. -
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd91056abe14.jpg
Taki jestem słodkimamusia próbuje karmić piersią ale mało co leci ale próbujemy cały czas myślę że się ten pokarm mi rozkręci
bo bym nie chciała rezygnować z cyca, suty już Też mam całe podrażnione. Mimo prób naturalnego urodzenia miałam cc. byłam już 24 h po odejściu wód od 9-11 skurcze własne rozwarcie na 1.5 cm od 11-16 pod oxy skurcze bardzo silne rozwarcie dalej 1.5 cm i podjęli decyzję o cc mały siedział bardzo wysoko. Dochodzimy do siebie już powoli i uczymy się siebie powolutku. W pierwszym dniu ogarnąl mnie ogromny strach że sobie nie poradzę płakał przy przebieraniu przy cycu nerwy bo nic nie leci ale teraz już się zakochałam w tej małej istotce i kocham ją nad życie
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd91056abe14.jpg
Laktacja powinna się rozkręcić i nauczycie się siebie -
Ostatnio mam tak intensywne dni, ze nie mam czasu pisać. Ale podczytuję w każdej wolnej chwilce
Nie wiem czy któraś z Was tak miała, ale u mnie powiększająca się miednica naciska na kość i to doprowadza do tego, że regularnie drętwieje mi pośladek. Aż się boję co to będzie dalej... No ale pracujemy nad tym z rehabilitantem, dostaję coraz to nowsze ćwiczenia do wykonywania w domu i robię. -
nick nieaktualnyCześć dziewuszki
.Dziś kolejny tydzień do przodu.Podczytuję codziennie ale nie mam weny na nic.Czuję się każdego dnia jak na kacu.Staraczka piękny synek,nie martw się o karmienie,potrzeba czasu.Lunaris,jak sytuacja u ciebie,wciąż plamisz?
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Staraczka śliczności nam tu pokazujesz
uściskaj od e-cioci i wycałuj :* jeszcze raz gratulacje! I nie martw się, chyba wszystkie mamy w sobie taki strach, że nie damy rady. Ale zawsze dajemy
-
nick nieaktualnyStaraczka piękności
na pewno lada dzień laktacja się rozkręci.
Co do staników to ja jestem zdania, że nie warto czekać, jeśli rozmiar się zmienił to od razu kupować większe, bo niedobrze jest gnieść biust. U mnie zaraz się zaczyna 9-ty tydzień a staniki już z rozmiar/półtora za małe. Aktualnie jestem mniej więcej jak Olik, chociaż w tej ciąży wszystko mnie pije i drapie więc poważnie rozkminiam 75E zamiast 70F. Już się boję, co to będzie pod koniec.
Malka kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 09:10
malka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Malka kciuki!
Blue fajnie patrzeć jak nam się przesuwają suwaczki
Od rana u mnie czysto więc nie wiem co to było, ważne że postraszyło i poszłoDzięki że pytasz :*
blue00, malka lubią tę wiadomość
-
Justyna mnie bardzo bolała kość ogonowa w ciąży. Czasami jak siadalam albo za szybko się podniosłam, to ból był okropny.
Blue moje nudności ciążowe mogłam porównać do mega kaca 24/7 Hehe
Teraz mnie to bawi, ale jak mnie meczylo to bliżej do płaczu mi było . -
nick nieaktualny