Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma moze masz jakiegos krwiaka podkokosmowkowego, ale ulokowanego ponizej pecherzyka ciazowego. Postaraj sie nie denerwować. Na innym watku jest dziewczyna, ktora miala wrecz krwotok i bardzo duzego krwiaka jak sie okazalo. Dzidzius ma sie dobrze, konczy 12 tygSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lekarka powiedziala ze krwawienie i plamienie przy zestawie acard+clexane jest dosc czeste. Jitro z moim ginem pogadam, ale lekarka nic zlego na usg nie widziala.
Wole jak moj gin sobie obejrzy wszystko dokladnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 19:21
agulineczka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyPoszłam na to nadprogramowe USG i.... Widziałam serduszko! Jestem w szoku bo spodziewałam się tylko pęcherzyka żółtkowego a tu niespodzianka
najpiękniejsza na świecie. Pan doktor mówi że wszystkie wymiary/rozmiary są ok:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d67121cfe63.jpgsummer86, KateHawke, Bajkaaa, Kaczorka, blue00, Lusesita, Luna1993, Jadranka, Jeżowa, lamka, Lena21, Lunaris, pilik, JuicyB, Rucola, olik321, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Karma, tulę mocno, bo strachu się najadłaś
Agniechaaa też miała takie krwawienia i też za każdym razem lądowała na IP lub na wizycie u swojego lekarza. Na szczęście nigdy nie okazało się to niczym groźnym.
Cieszę się, że Twój okruszek jest dzielny i mocno trzymam kciuki za Was. Odpoczywaj jak najwięcej!Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam napisać.
Moja Niunia przez 8 dni przybrała kolejne 370g.
Teraz wazy 3810g
Czyli przez miesiąc swojego życia o kilogram powiększyła seoja wagę urodzeniowaLuna1993, Jadranka, JuicyB, Jeżowa, KateHawke, lamka, summer86, Lena21, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Lunaris, Karma88, Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej ja byłam w nieplanowanych odwiedzinach u mojego doktorka, bo od niedzieli mi znów ten brzuch twardnial i się stawiał a dzisiaj bolało i twardnienia często, wiec zadzwoniłam co robić, powiedział żebym przyjechała to sprawdzimy czy wszystko ok bo jest akurat na dyżurze. Z małym wszystko ok, szyjka zamknięta i długa, mam dużo leżeć, dalej nospa, dalej magnez - jak nic się nie zmieni to w poniedziałek znów przyjechać, albo dzwonic wcześniej. Na usg w szpitalu mały ma 1755 - wiec mniej niż ostatnio w gabinecie, ale nadal o ponad 2 tygodnie wyprzedza termin i niestety odwrócił się główka do góry, możliwe że tez stad te bóle i skurcze dziś. Wybaczcie, że tak o sobie, zaraz będę nadrabiać
-
Ania - dobrze, że działasz, może wreszcie uda się pokonać tą wstrętna infekcję i wychodź z tej jamy - każda z nas tu czasem marudzi
Karma - najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok, faktycznie przy clexane tez słyszałam o płomieniach na początku ciąży, dużo spokoju i odpoczynku
Achia - nie chciałam tego pisać wcześniej, bo nie wiedziałam jak będzie u Ciebie, ale ja tez już na tym etapie widziałam pulsowaniecudowne chwile, mam nadzieję, że teraz trochę odetchnelas
Agulineczka super, że na wizycie wszystko ok
Lusesita - wyżal się kochana jak trzeba, nikt nie jest robotem, mam nadzieje że niedługo maleństwo pozwoli Ci odpocząć
Placki ziemniaczane uwielbiammłode ziemniaczki i jajko - nie mogę się doczekać
Mam nadzieję, że i nikim nie zapomniałam, ale nie mam takiej świetnej pamięci jak nasz Reset niestety :p
Bajkaaa, Achia, reset lubią tę wiadomość
-
Lenka dobrze że z maluszkiem wszystko dobrze, jest jeszcze trochę czasu na przekręcanie. Spokojnego leżakowania i magnezo-nospowania.
Monika śliczny synuśi od razu z uśmiechem do świata
Aicha cudowne fasolątkoserduszkeczko i żółteczko
też się cieszyłam jak głupia 2 tyg temu z tego widoku
Karma dobrze że po wizycie wszystko ok z maleństwem. Kamień z serca.
...nadrabiam wieczorami bo w dzień poświęcam cały czas synkowi- trochę smarka i nie poszedł do przedszkola. Popijam właśnie herbatę miętową -jakiś różowy śluz mi się pojawił wieczorem na papierze chociaż nic mnie nie boli... nie wiem czy mam się martwić czy na razie spokojnie obserwować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 20:40
-
Karma ja jestem na heparynie i acardzie i miałam plamienia od 5 do 11 tc, na początku mocne, też jechałam na IP, pozniej już słabsze, więcej takie brudzenie. Poza tym wszystko było ok i gin też mówiła że to przez leki i mam się nie przejmować.
Achia gratuluje cudownego widoku
Kaczorka - nie dałabym rady ze mną. Uwielbiam ser z dżemem, placki ziemniaczane (takie pikantne, z cebulka i czosnkiem) ze śmietana i cukrem i różne inne „dziwne i nie zjadliwe (wg mojego męża) połączenia. Mniam!...
Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny