X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, jak raz robiłam posiew szybko po skończeniu antybiotyku to dr wpisała to w uwagach, widocznie ma to znaczenie w laboratorium.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma co Ci powiedzieli, skąd to krwawienie?

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma moze masz jakiegos krwiaka podkokosmowkowego, ale ulokowanego ponizej pecherzyka ciazowego. Postaraj sie nie denerwować. Na innym watku jest dziewczyna, ktora miala wrecz krwotok i bardzo duzego krwiaka jak sie okazalo. Dzidzius ma sie dobrze, konczy 12 tyg

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka powiedziala ze krwawienie i plamienie przy zestawie acard+clexane jest dosc czeste. Jitro z moim ginem pogadam, ale lekarka nic zlego na usg nie widziala.
    Wole jak moj gin sobie obejrzy wszystko dokladnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 19:21

agulineczka lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma to życzę Ci by twój lekarz potwierdził słowa tej lekarki, no i spokoju dużo spokoju życzę i ogromnie się cieszę że z fasolka wszystko dobrze <3

Karma88 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam na to nadprogramowe USG i.... Widziałam serduszko! Jestem w szoku bo spodziewałam się tylko pęcherzyka żółtkowego a tu niespodzianka ;) najpiękniejsza na świecie. Pan doktor mówi że wszystkie wymiary/rozmiary są ok:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d67121cfe63.jpg

summer86, KateHawke, Bajkaaa, Kaczorka, blue00, Lusesita, Luna1993, Jadranka, Jeżowa, lamka, Lena21, Lunaris, pilik, JuicyB, Rucola, olik321, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma, tulę mocno, bo strachu się najadłaś :( Agniechaaa też miała takie krwawienia i też za każdym razem lądowała na IP lub na wizycie u swojego lekarza. Na szczęście nigdy nie okazało się to niczym groźnym.

Cieszę się, że Twój okruszek jest dzielny i mocno trzymam kciuki za Was. Odpoczywaj jak najwięcej!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma dobrze że z Maleństwem wszystko ok:)

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia super zdjęcie i pięknie że jest już serduszko
    ❤️❤️

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma odpoczywaj kochana. Najważniejsze że z fasolką ok.

Achia cudowny widok <3
    Super niespodzianka :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma odpoczywaj kochana, fasolkowi nic nie jest i to najważniejsze :*

Achia ale niespodzianka <3 cudownie :)

Achia, Karma88 lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać.
    Moja Niunia przez 8 dni przybrała kolejne 370g.
    Teraz wazy 3810g :-)
    Czyli przez miesiąc swojego życia o kilogram powiększyła seoja wagę urodzeniowa :-)

Luna1993, Jadranka, JuicyB, Jeżowa, KateHawke, lamka, summer86, Lena21, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Lunaris, Karma88, Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia strasznie się cieszę <3 :-)

Achia lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja byłam w nieplanowanych odwiedzinach u mojego doktorka, bo od niedzieli mi znów ten brzuch twardnial i się stawiał a dzisiaj bolało i twardnienia często, wiec zadzwoniłam co robić, powiedział żebym przyjechała to sprawdzimy czy wszystko ok bo jest akurat na dyżurze. Z małym wszystko ok, szyjka zamknięta i długa, mam dużo leżeć, dalej nospa, dalej magnez - jak nic się nie zmieni to w poniedziałek znów przyjechać, albo dzwonic wcześniej. Na usg w szpitalu mały ma 1755 - wiec mniej niż ostatnio w gabinecie, ale nadal o ponad 2 tygodnie wyprzedza termin i niestety odwrócił się główka do góry, możliwe że tez stad te bóle i skurcze dziś. Wybaczcie, że tak o sobie, zaraz będę nadrabiać <3

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - dobrze, że działasz, może wreszcie uda się pokonać tą wstrętna infekcję i wychodź z tej jamy - każda z nas tu czasem marudzi

Karma - najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok, faktycznie przy clexane tez słyszałam o płomieniach na początku ciąży, dużo spokoju i odpoczynku

Achia - nie chciałam tego pisać wcześniej, bo nie wiedziałam jak będzie u Ciebie, ale ja tez już na tym etapie widziałam pulsowanie <3 cudowne chwile, mam nadzieję, że teraz trochę odetchnelas

Agulineczka super, że na wizycie wszystko ok

Lusesita - wyżal się kochana jak trzeba, nikt nie jest robotem, mam nadzieje że niedługo maleństwo pozwoli Ci odpocząć <3

Placki ziemniaczane uwielbiam :) młode ziemniaczki i jajko - nie mogę się doczekać :)

Mam nadzieję, że i nikim nie zapomniałam, ale nie mam takiej świetnej pamięci jak nasz Reset niestety :p

Bajkaaa, Achia, reset lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka dobrze że z maluszkiem wszystko dobrze, jest jeszcze trochę czasu na przekręcanie. Spokojnego leżakowania i magnezo-nospowania.

Monika śliczny synuś <3 i od razu z uśmiechem do świata <3 :)

Aicha cudowne fasolątko :) serduszkeczko i żółteczko :) też się cieszyłam jak głupia 2 tyg temu z tego widoku :D

Karma dobrze że po wizycie wszystko ok z maleństwem. Kamień z serca.

...nadrabiam wieczorami bo w dzień poświęcam cały czas synkowi- trochę smarka i nie poszedł do przedszkola. Popijam właśnie herbatę miętową -jakiś różowy śluz mi się pojawił wieczorem na papierze chociaż nic mnie nie boli... nie wiem czy mam się martwić czy na razie spokojnie obserwować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 20:40

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jak much sie tak kreci, to brzuch niestety daje popalić.
    Odpoczywaj jak najwięcej. Będzie dobrze :-)

Rucola lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma ja jestem na heparynie i acardzie i miałam plamienia od 5 do 11 tc, na początku mocne, też jechałam na IP, pozniej już słabsze, więcej takie brudzenie. Poza tym wszystko było ok i gin też mówiła że to przez leki i mam się nie przejmować.

Achia gratuluje cudownego widoku <3

Kaczorka - nie dałabym rady ze mną. Uwielbiam ser z dżemem, placki ziemniaczane (takie pikantne, z cebulka i czosnkiem) ze śmietana i cukrem i różne inne „dziwne i nie zjadliwe (wg mojego męża) połączenia. Mniam! ;)...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zdecydowanie odetchnęłam ;) teraz na spokojnie poczekam do wizyty u mojego ginekologa :)

• summer86 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, wiesz już kiedy odstawiasz Acard?

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ