X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, jak raz robiłam posiew szybko po skończeniu antybiotyku to dr wpisała to w uwagach, widocznie ma to znaczenie w laboratorium.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma co Ci powiedzieli, skąd to krwawienie?

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma moze masz jakiegos krwiaka podkokosmowkowego, ale ulokowanego ponizej pecherzyka ciazowego. Postaraj sie nie denerwować. Na innym watku jest dziewczyna, ktora miala wrecz krwotok i bardzo duzego krwiaka jak sie okazalo. Dzidzius ma sie dobrze, konczy 12 tyg

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka powiedziala ze krwawienie i plamienie przy zestawie acard+clexane jest dosc czeste. Jitro z moim ginem pogadam, ale lekarka nic zlego na usg nie widziala.
    Wole jak moj gin sobie obejrzy wszystko dokladnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 19:21

agulineczka lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma to życzę Ci by twój lekarz potwierdził słowa tej lekarki, no i spokoju dużo spokoju życzę i ogromnie się cieszę że z fasolka wszystko dobrze <3

Karma88 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam na to nadprogramowe USG i.... Widziałam serduszko! Jestem w szoku bo spodziewałam się tylko pęcherzyka żółtkowego a tu niespodzianka ;) najpiękniejsza na świecie. Pan doktor mówi że wszystkie wymiary/rozmiary są ok:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d67121cfe63.jpg

summer86, KateHawke, Bajkaaa, Kaczorka, blue00, Lusesita, Luna1993, Jadranka, Jeżowa, lamka, Lena21, Lunaris, pilik, JuicyB, Rucola, olik321, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma, tulę mocno, bo strachu się najadłaś :( Agniechaaa też miała takie krwawienia i też za każdym razem lądowała na IP lub na wizycie u swojego lekarza. Na szczęście nigdy nie okazało się to niczym groźnym.

Cieszę się, że Twój okruszek jest dzielny i mocno trzymam kciuki za Was. Odpoczywaj jak najwięcej!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma dobrze że z Maleństwem wszystko ok:)

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia super zdjęcie i pięknie że jest już serduszko
    ❤️❤️

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma odpoczywaj kochana. Najważniejsze że z fasolką ok.

Achia cudowny widok <3
    Super niespodzianka :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma odpoczywaj kochana, fasolkowi nic nie jest i to najważniejsze :*

Achia ale niespodzianka <3 cudownie :)

Achia, Karma88 lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać.
    Moja Niunia przez 8 dni przybrała kolejne 370g.
    Teraz wazy 3810g :-)
    Czyli przez miesiąc swojego życia o kilogram powiększyła seoja wagę urodzeniowa :-)

Luna1993, Jadranka, JuicyB, Jeżowa, KateHawke, lamka, summer86, Lena21, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Lunaris, Karma88, Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia strasznie się cieszę <3 :-)

Achia lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja byłam w nieplanowanych odwiedzinach u mojego doktorka, bo od niedzieli mi znów ten brzuch twardnial i się stawiał a dzisiaj bolało i twardnienia często, wiec zadzwoniłam co robić, powiedział żebym przyjechała to sprawdzimy czy wszystko ok bo jest akurat na dyżurze. Z małym wszystko ok, szyjka zamknięta i długa, mam dużo leżeć, dalej nospa, dalej magnez - jak nic się nie zmieni to w poniedziałek znów przyjechać, albo dzwonic wcześniej. Na usg w szpitalu mały ma 1755 - wiec mniej niż ostatnio w gabinecie, ale nadal o ponad 2 tygodnie wyprzedza termin i niestety odwrócił się główka do góry, możliwe że tez stad te bóle i skurcze dziś. Wybaczcie, że tak o sobie, zaraz będę nadrabiać <3

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - dobrze, że działasz, może wreszcie uda się pokonać tą wstrętna infekcję i wychodź z tej jamy - każda z nas tu czasem marudzi

Karma - najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok, faktycznie przy clexane tez słyszałam o płomieniach na początku ciąży, dużo spokoju i odpoczynku

Achia - nie chciałam tego pisać wcześniej, bo nie wiedziałam jak będzie u Ciebie, ale ja tez już na tym etapie widziałam pulsowanie <3 cudowne chwile, mam nadzieję, że teraz trochę odetchnelas

Agulineczka super, że na wizycie wszystko ok

Lusesita - wyżal się kochana jak trzeba, nikt nie jest robotem, mam nadzieje że niedługo maleństwo pozwoli Ci odpocząć <3

Placki ziemniaczane uwielbiam :) młode ziemniaczki i jajko - nie mogę się doczekać :)

Mam nadzieję, że i nikim nie zapomniałam, ale nie mam takiej świetnej pamięci jak nasz Reset niestety :p

Bajkaaa, Achia, reset lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka dobrze że z maluszkiem wszystko dobrze, jest jeszcze trochę czasu na przekręcanie. Spokojnego leżakowania i magnezo-nospowania.

Monika śliczny synuś <3 i od razu z uśmiechem do świata <3 :)

Aicha cudowne fasolątko :) serduszkeczko i żółteczko :) też się cieszyłam jak głupia 2 tyg temu z tego widoku :D

Karma dobrze że po wizycie wszystko ok z maleństwem. Kamień z serca.

...nadrabiam wieczorami bo w dzień poświęcam cały czas synkowi- trochę smarka i nie poszedł do przedszkola. Popijam właśnie herbatę miętową -jakiś różowy śluz mi się pojawił wieczorem na papierze chociaż nic mnie nie boli... nie wiem czy mam się martwić czy na razie spokojnie obserwować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 20:40

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jak much sie tak kreci, to brzuch niestety daje popalić.
    Odpoczywaj jak najwięcej. Będzie dobrze :-)

Rucola lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma ja jestem na heparynie i acardzie i miałam plamienia od 5 do 11 tc, na początku mocne, też jechałam na IP, pozniej już słabsze, więcej takie brudzenie. Poza tym wszystko było ok i gin też mówiła że to przez leki i mam się nie przejmować.

Achia gratuluje cudownego widoku <3

Kaczorka - nie dałabym rady ze mną. Uwielbiam ser z dżemem, placki ziemniaczane (takie pikantne, z cebulka i czosnkiem) ze śmietana i cukrem i różne inne „dziwne i nie zjadliwe (wg mojego męża) połączenia. Mniam! ;)...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zdecydowanie odetchnęłam ;) teraz na spokojnie poczekam do wizyty u mojego ginekologa :)

• summer86 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, wiesz już kiedy odstawiasz Acard?

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ