X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Achia mi przy katarze w ciąży życie uratowały inhalacje solą fizjologiczna z nebulizatora i przemywanie nosa woda utleniania i solą fizjologiczna właśnie - na patyczek do uszu kilka kropli i przemyć kilka razy dziennie.
    Dzięki:) jutro z rana podskocze do apteki po sól.

• olik321 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zobaczcie :)
    https://www.youtube.com/watch?v=mJRG_DYU-s0

Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2018, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania naprawdę Cię podziwiam, sama cała ciążę byłam bez męża bo pracował w Monachium i bardzo źle to znosiłam. Taka kochana żona to skarb :)

Aguś tak tak, biorę magnez ;) a Ty jak się czujesz?

Ania1003 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2018, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna czuje się dobrze, po wczorajszym rozstrojeniu żołądka już nie ma śladu :) wzięłam jeszcze dziś rano i popołudniu węgiel w razie "w"

• ibishka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chwilkę mnie nie było bo mała ma problemy z brzuszkiem i zajmuje cały mój czas a tu dwie kolejne szczęśliwe mamusie! AnnaStesia, Barbarka gratulacje!

A wszystkie pozostałe przepraszam że nie odniosę się do każdej z osobna ale napiszę tylko że myślami i kciukami jestem z Wami! :)

Barbarka1984 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z rana.

Ibishka jak sobie z mala radzicie? Dogadujecie sie? :-)

Maz polecial do pracy, ja wciagam kanapke w lozku, biore leki i jeszcze sie przespie moze chwilke. :-)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka, cieszę się, że zajrzałaś :) Napisz więcej co u Was jak znajdziesz chwilkę. Mam nadzieję, że problemy brzuszkowe Gabrysi szybko się skończą.

Anna Stesia, mam nadzieję, że jesteście już w domu i w zaciszu cieszycie się sobą!

Ja nie śpię o ponad godziny.. moje dziecko już w brzuszku przyzwyczaja mnie do niespania ;)

Miłej niedzieli Dziewczyny! :)

Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Za mną kolejny dzień z czego jestem szczęśliwa i oby tak już zostało :)

Oby wyniki były dobre i żebym w spokoju leżała, dziś już mamy niedzielę wie teraz będę bardziej zachlanna i czekam na czerwiec to już za kilka dni, a dla mnie to długo bardzo ale wiara czyni cuda :)

Dziewczyny cieszcie się niedziela i ciazami naprawdę :)

Ja tak mówiłam że chciałam mieć objawy ciąży i nie będę narzekać... Ale nie wiedziałam że aż takie coś mnie spotka no ale trudno jako kobieta wzięłam na klate i walczymy

Rucola, summer86, Lena21, lamka, pilik, Lunaris, Aga9090, Jeżowa, Karma88, Sarna84, KateHawke, StaraczkaNika, Emiilka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko kto da radę jak nie Ty. Czerwiec coraz bliżej, Ty psychicznie jesteś coraz spokojniejsza co widać w Twoich postach. Będzie coraz lepiej. Czerwiec minie szybciutko a potem już z górki :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer a macie już imię? Czy czekacie ostatecznie do porodu?
    Mój Leo też jest dobrym aparatem. Potrafi dyskretnie przemieszczac się cały dzień a około 4 nad ranem ma regularne imprezy, które oczywiście mnie budzą :) ale wszystko mu wybaczam :)

Emiilka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko takie podejście to ja lubię! Dzielna mama :)

Ibishka miło Cię widzieć u nas, mam nadzueję że kłopoty z brzuszkiem są tylko przejściowe :)

Ania ja już to wcześniej pisakam, że podziwiam każda dziewczynę, która sibie radzi w ciąży sama, bo ja to z zupełnie niezależnej dziewczyny z lekkim adhd w ciąży się zmieniłam w totalnie zależna od wszystkich w okol :/ jakbym nagle miała 15 lat

Summer ja tez dziś nie śpię, tak mnie już wszystko boli i drażni. Franio chyba faktycznie będzie duzy, bo mam wrażenie jakbym miała za ciasne zebra :p dzisiaj spałam w ogóle nago, bo nawet szwy w koszuli mi się wbijają w te żebra - jakkolwiek idiotycznie to brzmi

Miłej niedzieli wszystkim

Rucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nie śpimy..o 5 było takie walenie gierkami i uczucie głodnu ze dopiero po omlecie i 2 parowkach mogłam dalej spokojnie leżeć.

Lece się robić na pięknego hipcio na komunię haha :)

Rucola, Bajkaaa, lamka, Aga9090, Jeżowa, Karma88, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, zaległe wczorajsze wszystkiego najlepszego mamusie <3
    Ja wczoraj miałam bardzo intensywny urodzinowy dzień. Od 11 do 21 goście się przewijali, bardzo miło było. A mąż mi wieczorem zaserwował wzruszenie, był na uczelni cały dzień i wrócił z bukietem urodzinowym i z wielką piękną różą od Ninki <3
    Mnie dzisiaj po wczorajszym intensywnym dniu nogi bardzo bolą, ale mam nadzieję że przejdzie, wieczorem siostra z rodziną przyjeżdża i chciałabym coś ugotować na wieczór...
    Bajka trzymam za Was kciuki niezmiennie <3
    Lena twój Franio jak moja Nina! Ostatnio odkopałam totalnie bezszwową koszule nocną, taką rozciągliwą i koronką wykończoną. Wprawdzie cycki mi z niej wychodzą, ale jest najlepsza i tak ;)

Rucola, Bajkaaa, Lena21, Kaczorka, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik a więc spóźnione ale podwójne Wszystkiego Najlepszego !! A róża od Ninki to wspaniały i wzruszający gest :)

pilik lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola to znaczy że dnie będziesz zaczynać od 4 nad ranem ale to też plus bo cała noc przespana :)

U mnie Zośka ma różne pory ale rusza się najczęściej jak jestem głodna,

Współczuję wam dziewczyny takich nocy przerywanych ale jak to mówią jeszcze tylko kilka lat i będzie można się wyspać :)

Ja czekam na ktg i zobaczymy czy dalej fajne zapisy będą :)

Rucola lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem pieknej i słonecznej niedzieli życzę Wszystkim!! Uciekam na śniadanie:)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik wszystkiego najlepszego :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik wszystkiego najlepszego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka fajnie, że się pojawiłaś, mam nadzieję że brzuszek szybko wróci do normy.

Bajka gratulacje kolejnego dnia w dwupaku :-)

Olik ja się obudziłam o 2.30 z takim głodem... Ale jakoś wytrzymałam. Daj fotę jak się wyszukujesz :-D

Pilik sto lat sto lat :-)

My dzisiaj idziemy coś porobić z okazji rocznicy ślubu, a w nocy spała u nas chrześnica. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 08:39

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Pilik spełnienia marzeń i dużo zdrowia!

My dziś mamy rodzinny piknik z okazji dnia Mamy i Taty. Będą atrakcje dla dzieci a potem przedstawienie dla rodziców, już pakuję chusteczki i aparat :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 08:41

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 708 709 710 711 712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ