X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, ale jakie śliczne zdjęcia. Jak dobrze buźkę widać i nosek <3

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, słodkości <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika Śliczności :*❤️❤️

• Rucola Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika cudna córcia!!! Gratulacje!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • reset Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, będziesz mieć śliczna córeczkę :*

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika piękna kruszynka <3 tak jak pisały dziewczyny najważniejsze, że twarda i zamknięta ta szyjka. Dołączam wiec kciuka jeszcze za Twoją, a zastępstwem się nie martw i pracą, Wy jestescie najważniejsze. Może część spraw będziesz mogła zrobić zdalnie z domu? Dobrze, że to już końcówka roku szkolnego ;)

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spałam popołudniu a tu tyle wiadomości super :)

Phnappy gratuluję parki :)

Nika piękne to twoje dzieciątko :)
    I uważam że na l4 idz szybko bo lepiej chuchac i dmuchać na zimne póki jeszcze jest super :)

No i ogólnie gratuluję nam udanego dnia :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wywołuje cię kochana :) widziałam że polubiłas post więc nas czytasz, daj znać co u ciebie bo martwimy się że tak długo milczysz

Aga9090, Trasti lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza pokazuje Wam środkowy palec ;) :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc81f7cf4304.jpg

A tu buźka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bf3499b150b.jpg

Szyjka trzyma, ma 2.74 więc czekamy, na bóle dalej nospa luteina magnez. Nie chce szyć ani zakładać pessara bo jego zdaniem jeśli będzie się skracać i rozwierac jak w pierwszej ciąży to nic nie pomoże. Mam leżeć, leżeć i leżeć przez te twardnienia brzucha. Przestać sprzątać i jak najmniej biegać za Tosia. Mąż już się cieszy że sam będzie sobie gotował ;) kolejną wizyta po obronie, żeby sprawdzić czy stres nic nam nie zaszkodził

Achia, Yoselyn82, KateHawke, Lunaris, Emiilka, summer86, blue00, Lusesita, Jeżowa, Flowwer, Czrna 81, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Nie odniose się do wyników, bo się zupełnie nie znam :( ale na rozweselenie chciałam Wam pokazać, że chyba się minęłam z powołaniem. Zamiast adwokatem powinnam zostać chirurgiem :D

url=https://naforum.zapodaj.net/05fc0ba78a5f.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05fc0ba78a5f.jpg[/url]
    Frankenzaur? Dinostain? Dinkenstainozaurus?

Aga9090 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Zuza pokazuje Wam środkowy palec ;) :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc81f7cf4304.jpg

A tu buźka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bf3499b150b.jpg

Szyjka trzyma, ma 2.74 więc czekamy, na bóle dalej nospa luteina magnez. Nie chce szyć ani zakładać pessara bo jego zdaniem jeśli będzie się skracać i rozwierac jak w pierwszej ciąży to nic nie pomoże. Mam leżeć, leżeć i leżeć przez te twardnienia brzucha. Przestać sprzątać i jak najmniej biegać za Tosia. Mąż już się cieszy że sam będzie sobie gotował ;) kolejną wizyta po obronie, żeby sprawdzić czy stres nic nam nie zaszkodził
    Luna to odpoczywaj ile się da :* a Zuza śliczna :*

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma i Phnappy - super wieści, gratuluję i oby tak dalej.
    Luna, dajesz mi nadzieję, że szyjka może się nie skracać <3 Cieszę się, że u Ciebie mocno trzyma!

Ja już po wizycie u pani immunolog - mam zmniejszyć encorton do 10 mg, clexane 0.6 zostaje dalej moim codziennym towarzyszem. Teraz jeździmy za receptami a ja chyba zamarznę, bo mi się ubzdurało ze na usg to najwygodniej sukienkę ubrać, grrrr!

Phnappy lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna lubię oczywiście za zdjęcia a nie za to że musisz leżeć. I niech ktoś mi powie że kobiety to słaba płeć! Tyle robimy dla maluszków że założę się że żaden facet tyle by nie wytrzymał ;)

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słyszalam, że w wyprawce aptekowej warto uwzględnić tantum rosa.
    Tylko czy kupować w buteleczkach czy w saszetkach? Zastanawiam się jak to będzie wygodniej w szpitalu...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Karma i Phnappy - super wieści, gratuluję i oby tak dalej.
    Luna, dajesz mi nadzieję, że szyjka może się nie skracać <3 Cieszę się, że u Ciebie mocno trzyma!

Ja już po wizycie u pani immunolog - mam zmniejszyć encorton do 10 mg, clexane 0.6 zostaje dalej moim codziennym towarzyszem. Teraz jeździmy za receptami a ja chyba zamarznę, bo mi się ubzdurało ze na usg to najwygodniej sukienkę ubrać, grrrr!

No zależy na które USG ;) :p

• Bajkaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna to dobra wiadomość że szyjka się trzyma! Niestety trzeba leżeć to się oszczędzaj a mąż trudno przyzwyczai się wyjścia nie ma

A Zuzia z charakterem :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja siostra zaczęła robić porządki w piwnicy i tak jak po wózek itp pojedziemy kiedyś tam to przejrzała ciuchy ciążowe i wyśle mi jutro paczkę z ciuchami :))

Rucola, JustynaG, Emiilka, Lena21, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piękne córeczki Nika, Luna :-)

Phnappy super, że udało się podejrzeć płeć k że nifty wyszło dobrze :-)

Amy cieszę się, że to jednak nie hellp.

A ja jem winogrona z cammemberem i czereśniami :-D

Emiilka, Lunaris, Amy333, Flowwer lubią tę wiadomość

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Dziewczyny, słyszalam, że w wyprawce aptekowej warto uwzględnić tantum rosa.
    Tylko czy kupować w buteleczkach czy w saszetkach? Zastanawiam się jak to będzie wygodniej w szpitalu...
    Ja polecam saszetki, rozpuszczalam sobie w butelce takiej z dziubkiem i za kazdym razem po wizycie w toalecie polewalam.

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, Nika śliczności macie na tych zdjęciach :) Nika u Ciebie to chyba cała rolka papieru poszła :D extra że już sobie możemy zwizualizować maleństwa <3 szkoda że nie da się ich częściej podglądać hi hi

Phnappy gratulacje sprawiedliwego podziału między zakładami rodziców :D

Nenusia mam nadzieję że lekarze wymyślą coś żeby te wyniki były lepsze, odczuwasz dolegliwości bólowe od strony wątroby?

Amy kciuki za dalszą diagnostykę!

Moje PAPPY tak jak podejrzewałam -bardzo dobre wyniki, nikłe ryzyko wad genetycznych płodu a porodu przedwczesnego przed 34tc 1:552 także turlam się do końca :)Fajnie to jest opisane bo nic nie trzeba przeliczać, wszelkie możliwe pomiary i przeliczniki są podane, nawet tabelki centylowe. Teraz jeszcze 6-8 tyg do połówkowych. Tyle muszę czekać żeby się dowiedzieć co to za lokator tam na dole siedzi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 20:04

Lena21, Phnappy, summer86, lamka, KateHawke, Amy333, Jeżowa lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 772 773 774 775 776 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ