Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ggtp ciągle niefajne, ale z teco wiem to to badanie mówi ze cos jest nie tak z pęcherzykuem, wątrobą, trzustką itd ale nie mówi co. To równie dobrze mogą być kamyki zółciowe jak i zapalenie wątroby lub cholestaza. Czas się wybrać na porządne USG jamy brzusznej
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:No to ggtp ciągle niefajne, ale z teco wiem to to badanie mówi ze cos jest nie tak z pęcherzykuem, wątrobą, trzustką itd ale nie mówi co. To równie dobrze mogą być kamyki zółciowe jak i zapalenie wątroby lub cholestaza. Czas się wybrać na porządne USG jamy brzusznej
No nic trzeba się na usg umówić jak najszybciej -
Jeden siusiak na 99% drugie cipuszka albo mała kuska
Aga9090, never_lose_hope, Achia, Tosia2323, Yoselyn82, blue00, emi2016, Karma88, Lena21, KateHawke, reset, Rucola, veritaserum, JuicyB, Amal, 91Ewela09, Jeżowa, olik321, JustynaG, malka, Emiilka, Flowwer, moniśka..., lamka, Lusesita, Bajkaaa, StaraczkaNika, Lunaris, pilik, Kaczorka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
never_lose_hope wrote:Hej
W razie gdyby któraś szukała kokonu dla córeczki
Facebook dreamlove
Instagram dreamlove_handmade
Zapraszam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9584a1ff579f.jpgnever_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Phnappy wrote:Jeden siusiak na 99% drugie cipuszka albo mała kuska
Gratulacje przeogromne!!! Buziaki dla Pana Grocha i dla drugiego Grocha
Pokaż zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 14:49
Phnappy lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyNie odniose się do wyników, bo się zupełnie nie znam
ale na rozweselenie chciałam Wam pokazać, że chyba się minęłam z powołaniem. Zamiast adwokatem powinnam zostać chirurgiem
url=https://naforum.zapodaj.net/05fc0ba78a5f.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05fc0ba78a5f.jpg[/url]Rucola, Aga9090, Minie Black, Achia, JuicyB, KateHawke, Yoselyn82, blue00, Lena21, Jeżowa, JustynaG, malka, Emiilka, lamka, Bajkaaa, StaraczkaNika, Lunaris, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika zamelduj się między wizytami
Amal co to za kraj gdzie trzeba płacić za poród ? Bo pierwsze słyszęjak w ogóle wyglada opieka w ciąży, wizyty itd ? A gdybys tam została i zgłosiła się do jakiej opieki społecznej czy czegoś w tym rodzaju jako samotna matka ? W pl może nie ma kokosów, ale opiekę zdrowotną mają wszyscy, wystarczy że się zarejestrujesz jako bezrobotna (nie mówię tu o czasie ciąży, bo wtedy każdy ma po prostu opiekę). Masz rodzinę, która chce Cię wesprzeć, możesz poszukać wsparcia w różnych fundacjach, które pomagają mamom samotnie wychowującym dziecko, wierzę, że będziesz szczęśliwsza niż w toksycznym związku
napisałaś, że masz 32 lata, jesteś dorosłą kobietą, przyszłą mamą, musisz wziąć się w garść i uwierzyć, że to Ty decydujesz o swoim życiu
Bajeczko super, że jest zgoda choć na mały ruch
Nenusia nie znam się ale niezmiennie trzymam kciuki
Flo nie masz jakiejś opcji jedzenia z dowozem w pobliżu, żebyś choć kilka dni miała oddechu? Wiem, że jesteś twardzielka i lubisz jak każda z nas wszystko sama ogarnąć, ale może warto sprawdzić ? Ja np dziś mam taką niemoc, że zamówiłam mężowi obiad za całe szalone 12 zł a porcja taka, że spokojnie najedzony
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Z dzieckiem wszystko ok - ma wszystkie elementy na miejscu i w dobrym rozmiarze, przeplywy i serduszko też super. Doktor mówi, że mam trochę przykrótką szyjkę - 30.1 mm i będę chyba musiała iść wcześniej na zwolnienie. Jeszcze to trzeba skontrolować, ale strasznie się martwię. Ryzyko wad genetycznych wuszło niskie ale preeklampsji i porodu przedwczesnego wysokie
A teraz jedziemy coś zjeść, bo mi zaraz mąż padnie i na 17:30 mamy kolejną wizytę. Dziękuję za kciuczki i teraz to chyba będę razem z Bajką i Luną codziennie liczyć na Wasze mentalne wsparcie dla szyjki91Ewela09, Aga9090, JustynaG, blue00, Jeżowa, summer86, Phnappy, Rucola, Karma88, lamka, JuicyB, Lusesita, Lena21, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, Emiilka, pilik, Kaczorka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trasti wrote:Nie generalizuję mówiłam o sobie . Wiadomo, że jest różnie. Super jak ktoś się potrafi wznieść ponad to .. silny mądry człowiek
Przede wszystkim ważne jest nastawienie! Zawsze możemy próbować zmienić coś w swoim życiu. Oczywiście nie jest to łatwe. Ale zamiast poddawać się "bo ja pochodzę z takiej rodziny" - spróbować żyć inaczej, tak jak sobie to wymarzyliśmy.
Któraś ostatnio wspominała o pozytywnym postrzeganiu świata. Jeśli same uwierzymy w siebie to świat też w nas uwierzy.