Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
summer - no jutro idzie do sekretariatu powiedzieć jaka jest sytuacja i może oni coś ogarną. Chyba w szkole powinien być jakiś zapasowy klucz do gabinetu.
Swoją drogą trochę bez sensu, że już teraz chcą takie zaświadczenie, skoro resztę papierów i tak musi dowieźć po zakończeniu roku szkolnego.
A zgaga to dobre "lekarstwo" na zachcianki
Mi znowu po ciąży się coś porobiło i po bananach boli mnie wątroba/żołądek. A i często tak po prostu robi mi się niedobrze na moment i mija. I tak po kilka razy w ciągu dnia.
Lunaris - jeden dzień dłużej poczekasz na antyramyA przynajmniej będziesz odpowiedzialną mamą, która na pierwszym miejscu stawia dobro dziecka
summer86 lubi tę wiadomość
-
KAczorka , Nasza mała jest cały czas bezimienna
Ale wiecie, że to mała cwaniara, która już urabia tatusia? Robię obiad, nie czuję jej ruchów, przychodzi emek, standardowo buziak i wystarczyło, że musnęła go brzuchem i od razu dostał kopniaka. Oczywiście tatuś zachwycony, że jego obie kobiety się z nim witają
Nika , współczuję braku wody. Choć dla mnie i tak były najgorsze awarie i brak wody zimą.
W razie czego - u mnie jest ciepła
Achia ale z tego co kojarzę to zapłodnienie musi mieć miejsce krótko po pierwszym. I wtedy różnica między dziećmi to np. tydzień.
Phnappy , no to widzę, że Twój chciałby mieć dużą rodzinęAle jak chce mieć większą to niech da Ci trochę czasu.
Summer , ostatnie dni/tygodnie ciąży - masz zachcianki? to sobie pofolguj.Później nie będziesz mieć na to czasu.
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Właśnie przeczytałam artykuł u mamyginekolog o seksie w ciąży a tam takie zdanie:
"opisano co prawda około 10 przypadków tzw. Superfetacji , czyli zapłodnienia kobiety która była już w ciąży- ale to jest wyjątek i raczej powinno się to uważać za ekstremalnie mało prawdopodobny fenomen natury"
Oraz jak kogoś zaciekawi:
"Jest nawet taka bardzo głośna praca naukowa z 2000 roku, że kobiety które często wykonywały s. oralny swoim partnerom – z „szczęśliwym zakończeniem” – mają zdecydowanie rzadziej preeclampsie Są również naukowe doniesienia, że nasienie – ale tylko ojca dziecka – jest też dobrym remedium na…. Poranne mdłości!"
Nawet nie wspominajcie o seksiemy mamy zakaz od nie wiem kiedy i mój biedny mąż już po ścianach chodzi
jakoś tam sobie radzimy, ale wiecie... a najlepiej bo ten biedak był jeszcze zupełnie nie świadomy połogu i jak mu o tym powiedziałam, to miał minę jak bambi
teraz tylko liczy na to, że wytrzymam do 16.06 i dostaniemy już zgodę od ginka
także korzystajcie póki możecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 15:33
-
Lena, właśnie tak sobie pomyślałam, że może jednak Wam gin zaraz pozwoli na jakieś ostatnie
bez dzieciątka na świecie
-
summer86 wrote:Kaczorka, musicie z bratem pokombinować jak wyciągnąć papiery od pielęgniarki. Może w sekretariacie dadzą jakiś numer do niej, żeby się skontaktować?
Phnappy, Twojemu M. się trojaczki marzą?
Kurczę nie wiem co się ze mną dzieje, ale jak całą ciążę zachcianki w miarę mnie omijały to od 2 dni ciągle myślę o lodach, frytach i jakiś chipsach. Póki co jedynie lody wpadły, ale coś czuję że w weekend popłynę.. jedyne co mnie hamuje to strach przed zgagą
Haha Summer nie żałuj sobieprzysięgam, że dziś rano jak miałam te skurcze to myślałam o tym, że cholera nie zdążę zjeść szparagów - już ugotowałam, zjadłam sama wszystkie i mogę rodzic
jeszcze botwinka się chłodzi
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta, ja już pod gabinetem. Zaraz zejdę na zawał. Trzymajcie kciuki i dam znać jak najszybciej będę mogła po.
Kaczorka, reset, Rucola, Aga9090, Lena21, Emiilka, Lusesita, KateHawke, StaraczkaNika, admiralka, pilik lubią tę wiadomość
-
Jeżowa kciuki!
A ja zjadłam właśnie całą górę fasolki szparagowej z bułką tartą, ziemniaki z koperkiem i zapiłam maślanką. Teraz się ruszać nie potrafięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 15:47
Emiilka, Jeżowa, pilik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja wam chyba coś zrobię piszecie tu o takich pysznościach obiadowych a tu taka lipa non stop to samo ale chyba się zgadamy kiedyś z koleżanką i coś innego zamówimy bo taki kotlecik nam się marzy hehe
Jezowa kciuki trzymamJeżowa lubi tę wiadomość
-
hmm a ja dziś gotuję jarzynową
z botwinką, marchewką, świeżą kapustką, szparagówką, kalafiorkiem i świeżymi ziemniaczkami
może sypnę łyżkę soczewicy czerwonej, bo mój emek lubi gęsciochy
malka, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jezowa ja teraz idę do sklepu, a jak wrócę to czytam super wiadomości
a ja Wam potem pokażę mojego Lewka, byliśmy dziś na 3d, ale mały spał i generalnie miał w poważaniu wszystkie szturchnięcia i tarmoszenie brzucha
Dziś koleżanka powiedziała mi, ze obserwuje insta Odetty Moro i ze jej synek będzie miał na imię LewMy to z emkiem zawsze mamy wyczucie
i w zasadzie teraz jestem pewna, ze jeśli uda nam się zmajstrować córcię to nie będzie Róża, tylko Gloria
KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja po młodych ziemniaczkach z fasolką i jajem sadzonym
Uciekam po syniamiłego popołudnia!
malka, golonat, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Jezowa ja teraz idę do sklepu, a jak wrócę to czytam super wiadomości
a ja Wam potem pokażę mojego Lewka, byliśmy dziś na 3d, ale mały spał i generalnie miał w poważaniu wszystkie szturchnięcia i tarmoszenie brzucha
Dziś koleżanka powiedziała mi, ze obserwuje insta Odetty Moro i ze jej synek będzie miał na imię LewMy to z emkiem zawsze mamy wyczucie
i w zasadzie teraz jestem pewna, ze jeśli uda nam się zmajstrować córcię to nie będzie Róża, tylko Gloria
faktycznie odgapila od Ciebie! ❤
Ale pokoik ma cudownyRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju mój mózg ledwo nadrabia zaległości na of...
Bajka lez sobie w szpitalu to lepiej dla dziecka nawet nastepnym razem wracac do domu szybko nie zamierzam.
Ale mam dziś paskudny humor....
Jezowa czekam na dobre wieści.Jeżowa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajka tak chyba lepiej będzie. Mysleze będziesz czuła się bezpieczniej.
I tak ja czytam twoje wpisy, to bije z nich optymizmem. Jesteś dzielna babka. Na mnie szpital tak depresyjne działa, że szkoda gadać.
Jeżowa kciuki
Ja dziś robiłam ryz zapiekany z jablkami. Oczywiście córka starsza podlubala w talerzu i stwierdziła że nie jest głodna.
Dla niej jak nie ma czegoś tradycyjnego to już nie obiad.
A powiem wam, że kupiłam małej huśtawke Smiki ze smyka i póki co się sprawdza. Przynajmniej kilka razy w ciagu dnia mam przez jakiś czas wolne rece. Zdarzyło jej się też kilka razy zasnąć w niej.
W ogóle mała się taka fajna gadula robi. Śmieje się do nas i gugaWodzi już za nami wzrokiem. Wszystko takie nowe i ekscytujace jakbym pierwszy raz mamą była
Rucola, KateHawke, Jeżowa, malka, Lena21, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
A to mój Śpioszek najsłodszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e4296172ccd.jpg
Dzisiejsze badanie potwierdziły, ze chłopak jest zdrowy i mam chodzić już tylko na standardowe wizyty do gina prowadzacegoTakże ten tego, koniec usg 3d, czekamy na Lewka na żywo
veritaserum, Lusesita, Jeżowa, admiralka, StaraczkaNika, KateHawke, Bajkaaa, Achia, malka, Czrna 81, Bocianiątko, JustynaG, Kaczorka, Flowwer, Lena21, Phnappy, Siwulec, Yoselyn82, Karma88, Lunaris, summer86, blue00, pilik, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021