Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa wrote:Kaczorka jak my jechaliśmy teraz nad morze, to dzień przed jeszcze pokazywało jeden dzień słońca, resztę z chmurami i burzami. Skończyło się siedmioma dniami pięknego słońca bez kropli deszczu
więc jest nadzieja!
Jak pokazują burze to akurat jest małe prawdopodobieństwo, że będzie padaćPrzynajmniej na pomorzu
Ale deszcze niestety się częściej zdarzają.
No nic - liczę na to, ze jak zwykle pogoda im się nie sprawdzi. -
Kaczorka wrote:Jak pokazują burze to akurat jest małe prawdopodobieństwo, że będzie padać
Przynajmniej na pomorzu
Ale deszcze niestety się częściej zdarzają.
No nic - liczę na to, ze jak zwykle pogoda im się nie sprawdzi.
A widzisz, to ja niedoświadczona odnośnie pogody na Pomorzuwe Wrocławiu po prostu zawsze jest gorąco
-
Przepraszam dziewczyny za podgrzewanie emocji z rana, ale do kogo ja bym mogła napisać o 6 rano jak nie do Was
męża musiałam uspokajać i udawać twardą, choć samej mi już różne scenariusze krążyły po głowie, bo jednak było to inne niż wcześniej, bardziej intensywne i regularne, szczególnie jak zaczęłam w aplikacji zaznaczać skurcze i patrzę a tam co 4 minuty faktycznie jeden za drugim
Teraz leżymy i odpoczywamy, napięcia wróciły do normy - czyli są tylko przy zmianach pozycji, jak mam pełny pęcherz, albo po prostu są rzadko i krótkie także myśle, że jeszcze dajemy sobie czaschoć moja siostra urodziła 3 dni po takim straszaku :-p kto to wie co tam Franio kombinuje ?
Teraz czekam na same dobre nowiny od reszty
A jeszcze Was zapytam co dobrego robicie, albo w jaki sposób przygotowujecie białe szparagi ? Rano jak miałam te skurcze to mnie naszła głupia myśl, że ja sobie cholera nie zdążę zjeść tych szparagów, które wczoraj kupiłam -
Na tym etapie to dzieciaki już Wami i Waszymi brzuchami rządzą. :)A Franio niech nie straszy, bo tu nad ranem zawsze jest grupa zombie ciężarówek
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziewczyny ja zostaje w szpitalu
Co prawda czuję nutkę rozgoryczenia bo już jedną nogą byłam w domujednak lekarz powiedział że nie jest gorzej a lepiej nie będzie ze nie ma bezpośredniego zagrożenia porodem że może być tak że doczekam w domu porodu albo i nie ze tak samo być w szpitalu jak i w domu ale tu decydującą jest waga dziecka Zosia ma dopiero 1,3 kg a on mówi że fajnie byłoby dobić do 2kg także mówi że 34tc to już nie będzie wczesne wczesniactwo więc odliczamy dni do urodzin emka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajeczko to odliczamy dni do 34 tygodnia
szybko zleci i przeleci i jeszcze w 40 urodzisz
wiem, że pewnie wolałabyś być w domku, ale jesteś super silna, no i dla Zosi przecież wszystko się zniesie
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Bajeczko najważniejsze żebyś miała spokojną głowę i czuła się bezpieczna
Skoro zostajesz w szpitalu to będziemy Cię oczywiście wspierać ile się da!
A będziesz mogła z biegiem czasu więcej wstawać i spacerować?ale narazie mogę siadać jak ktoś mnie odwiedzi
Karma88, Achia, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajka, w domu pewnie byłoby wygodniej, ale w szpitalu jest bezpieczniej :* będziemy Ci nadal dostarczać rozrywki, czerwcowy wątek gna jak szalony, więc zleci szybko do 34 tygodnia!
Karma88, Jeżowa, Bajkaaa, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Najważniejsze, że lekarz patrzy realnie. Niby super by było w domu leżeć, ale wiesz jak to człowiek w domu jest, będzie jednak siłą rzeczy wstawać więcej niż w szpitalu. Przynajmniej ja bym tak miała pewnie.
A tu opiekę masz jak coś cały czas.
Wydaje mi się, że jednak jesteś spokojna, więc i ja się z tego cieszę.Zaraz będzie pełne 29 tygodni u Was. Coraz dalej jesteście. Trzymam kciuki!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Bajka bardzo rozsądna decyzja lekarza, dasz radę to już naprawdę niewiele.
Mnie rano odwiedził bratanek eMka, rozruba w domu na całego. Masło na zasłonach, sprawdzanie wózka naszego malucha, wchodzenie pod łóżko
Teraz ładnie leżę, by szyjka była lepsze niż na ostatniej wizycie.Bajkaaa, Flowwer, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa, wiedziałam że lekarze podejmą rozsądną decyzję. Wiem, że szpital to nie jest wymarzone miejsce, ale Ty naprawdę świetnie sobie radzisz i przynosi to efekty w postaci kolejnych tygodni z Zosieńką w brzuszku. Wydaje mi się, że będziesz spokojniejsza dzięki temu.
A Zosia ma ładną wagę jak na ten etap ciążyBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie, że się wbijam, ale szukam kontaktu z Lamką
Lamka, gdzie we Wrocławiu tani sklep dla koksów? W okolicach Grunwaldu będę.