Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlenka a o której odbierasz?
-
a widzisz - Morisek - wcale leniwiec nie jesteś - jak jest robota - to dzielnie działasz
.......przed chwilą dźwignęłam karton z książkami i normalnie jakby mi coś w brzuchu pękło...aż go upuściłam...na palce...a dziś na nogach miękkie baletki...wcale, qrwa, mnie nie boli.... -
Madlenka to czekamy...
Agatka na dwoje babka wróżyła - może owu jeszcze przed Tobą...a
A ja byłam przed chwilą na ciągnięciu krwi. Trafiłam na mega okropną babę - tak mnie dziabała ta igłą, że siniak będzie bez dwóch zdań - boli teraz jak nie wiem i jeszcze mi narzekała, że zrosty mam...
No, ale progesteron 20 pln a nie 40... coś za coś2020
2023 -
Ajka problem w tym, że jeżeli owu przede mną to jeszcze gorzej - męża nie ma gdzieś do niedzieli
Teraz to już i tak od dzisiaj sprawdzanie temp bez sensu bo zaczęłam brać luteinę.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny nie przerwę tej złej passy. Tamten cykl miałam 30 dni. 31 dostałam okres który trwał dwa dni. Teraz jest 6 dzień nowego cyklu. Morisek mnie tu nakręcił i powiem wam ze trochę nadziei we mnie jest. Szczególnie po tym dzisiejszym programie. Najgorsze są poranne mdłości i zrywa mnie na wymioty dopiero oj 10 zaczynam jakoś żyć choć nie wymiotuje. Dziwne jest też to ze nie mogę pić herbaty i kawy bo mi nic nie smakuje. Pragnienie ogromne a nawet woda nie pomaga. Ale nawet gdyby coś było to za wcześnie na mdłości. Ok 13 pewnie napiszę wam ze nic z tego.
-
aaagaaatka wrote:Ajka problem w tym, że jeżeli owu przede mną to jeszcze gorzej - męża nie ma gdzieś do niedzieli
Teraz to już i tak od dzisiaj sprawdzanie temp bez sensu bo zaczęłam brać luteinę.
W takim razie, Kena i Morisek mają rację... z resztą ja się nie znam i nie należy mnie słuchać2020
2023 -
Ajka wrote:W takim razie, Kena i Morisek mają rację... z resztą ja się nie znam i nie należy mnie słuchać
Ajka tych naszych wykresów to chyba najlepsi lekarze by nie rozgryźli ;p
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
madlenka wrote:Oj dziewczyny nie przerwę tej złej passy. Tamten cykl miałam 30 dni. 31 dostałam okres który trwał dwa dni. Teraz jest 6 dzień nowego cyklu. Morisek mnie tu nakręcił i powiem wam ze trochę nadziei we mnie jest. Szczególnie po tym dzisiejszym programie. Najgorsze są poranne mdłości i zrywa mnie na wymioty dopiero oj 10 zaczynam jakoś żyć choć nie wymiotuje. Dziwne jest też to ze nie mogę pić herbaty i kawy bo mi nic nie smakuje. Pragnienie ogromne a nawet woda nie pomaga. Ale nawet gdyby coś było to za wcześnie na mdłości. Ok 13 pewnie napiszę wam ze nic z tego.
moja znajoma do 3miesiaca ciazy miala okres, dlatego o ciazy sie dowiedziala w 4miesiacu,
3mam mocno kciuki!!!