Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek to w takim razie powinnas sie na siebie sfochac za Twoje sny to tylko sen a poza tym niektórzy mowia ze sny sie czyta na odwrót czyli bardzo Cie kocha i ani mysli o takim czyms. Z reszta wy tak krolikujecie ze nawet nie mialby sily
-
Dzień dobry
Na 10 idę do gina. Gdyby nie to, że kończy mi się zwolnienie, to nie musiałabym iść, bo byłam już u niego we wtorek (jak wystraszyłam się z powodu plamienia) No ale nie mógł mi wtedy wypisać zwolnienia z kilkudniowym wyprzedzeniem.
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:00
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Klaudia, niby mam wpisane 15.05 - ale jakoś tak czuję, że nic nie czuję...a jeżeli nic z tego nie wyjdzie - zaraz po @ mam mieć zrobione ponowne HSG i małż ma się zbadać...i 1000zł w plecy...
i jest mi to bardzo nie po nosie tym miesiącu, bo właśnie otrzymałam fakturę za przyłącze kanalizacji...1144 zł idzie w kanał
Morisek, daję radę - chrypa przepitego Henia juz mi przechodzi i powoli smak wraca do normy..
Jeżeli chodzi o sen to ja miałam dziś jakiś taki totalnie niesmaczny... aż szkoda pisać - generalnie kupa w roli głównej...fuj... -
Dzień dobry Dziewczynki:)
Morissssss,ale jesteś udana!! Uwielbiam Cię Czorcie jeden;)
Kena jak gardełko?
Klara powodzenia:)
Ja już po monitoringu,pęcherzyk ma już 2cm,ładnie urósł. Dziś lub jutro owulka,super! Akurat mamy z M.cały weekend dla siebie. Chyba go dziś wyciągnę gdzieś w plener,żeby było ciekawiej;)
Aaa fazę miałam,bo gin mi mówi: Pęcherzyk ładny,owulacja już na horyzoncie,wie Pani co robić(i puszcza mi oczko) na co ja,że oczywiście,nie będę wychodzić z łóżka przez 2 dni:D A on: to dobrze,że wie Pani co robić,bo dla niektórych kobiet to nie jest takie oczywiście ... Na co odp,że w takich wypadkach chyba powinien pokazać o co chodzi Hahaha I obydwoje mieliśmy fazę.
W poniedziałek jadę spr czy już będzie po.
Już jestem w robicie,gnałam A4 jak szalona,żeby się nie spóźnić i jestem nawet przed czasem:)
Miłego dnia. Dużo uśmiechu i słońca:***
Ps.Morisek odpuść facetowi;) Czasem też mam podobne sny i wiesz co,dołączam wtedy do takiego trójkąta:DMorisek28, Kena1983, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kena,ja skierowanie na usg mam leży w mojej teczce z cala dokumentacja medyczną a nie mogę sie zebrac. Ja chyba od razu po laparo będę robić amh i do kliniki jechac. Gdzie hsg robisz?
U mojego lekarza będę robić - i niestety muszę za to zapłacić....ale chyba wolę być 600 zł w plecy niż przezywać szpitalny horror jeszcze raz... -
u mnie 3dzien nizszej tempki, ale kij z tym zbieram sie na bete, co ma byc to bedzie...
u mnie jest to 1 cykl po odstawieniu tabletek anty, a ostatnią wzielam 2.04,
wyniki zazwyczaj sa koło 15ej -
Kena1983 wrote:U mojego lekarza będę robić - i niestety muszę za to zapłacić....ale chyba wolę być 600 zł w plecy niż przezywać szpitalny horror jeszcze raz...
Ja jakoś nie mam złych wspomnień ze szpitali... A odleżałam tam swoje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:52
2020
2023 -
Ajka, ale zaczęła odbijać w górę więc może będzie dobrze? Zobacz, ja co cykl mam po ~37 w drugiej fazie i co? I zawsze kończy się tak samo..
Mnie wczoraj coś po prawej stronie zaczęło napierniczać i nie jest to jajnik.. raczej wątroba średnio mi się podoba to szprycowanie wszystkimi witaminkami (mojej wątrobie zapewne też).. Chyba jednak wolę opcji zamiany na królika i wpierniczania więcej zielska. -
Hej! KarmeleK super wiadomości. Owocnego weekendu w takim razie. Ja dziś na ostatnim dniu zwolnienia. I już żałuję że nie wzięłam na kolejne dni jak mi mówiła Doktor. Szkoda. Dziś znów chcę mi się wymiotować i mam ten okropny odruch a wczoraj było lepiej. Naprawdę czuje się jak w ciąży a wiem że nie jestem. Po południu wyniki. Zapewne wszystko będzie ok i dalej nie będę wiedziała o co chodzi. Taki mój Los
-
Ajka, albo dwa groszki se lokują - więc 2 dni spadku tak na chłopski rozum..skoro statystyki nas zawodzą Generalnie to ja mam złe wspomnienie HSG...wszystko było nie tak jak miało być...tzn. zupełnie co innego czytałam - w praktyce potraktowano mnie zupełnie inaczej...
-
Cześć laski. Morella przykro mi ;/
Ajka no dziwny ten twój wykres - ciekawe coto toto.
Ja mam dziś zły dzień, jestem wku*****a na maxa na swoje temperatury. Nie wiadomo czy owu w ogóle była bo dziś znów 36.35 co daje różnicę z linii podstawowej 0,13.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]