Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Monikkk jak się czujesz w ogóle? Może jakieś zdjęcie brzuszka nam pokażesz?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Eunice sprawdź wiadomośc
-
nick nieaktualny
-
rybka33 wrote:Hej dziewczyny,co takie pustki tutaj?Monikkk,Ważka-jak tam wasze dzidziusie,jak porody przebiegły Wam?Gratuluję Wam oczywiście i pochwalcie się maleństwami.
Rybko priv5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
monia30 wrote:Ja tez bym z checia dolaczyla do Was....
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, wymienimy się linkami do fb i wciągniemy cię do grupy
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nitta32 wrote:myslicie ze mam szanse za 2 kreseczki przy serduszku 14dc a owulce 17-18? Zerknijcie prosze na moj wykres, powiedzcie mi prosze kiedy mogla byc owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 22:31
Dagn_ lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.