Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kr0pka wrote:"U dorosłych i dorastających mężczyzn przechorowanie świnki wiąże się z niebezpieczeństwem zapalenia jąder. Objawy wskazujące na świnkowe zapalenie jąder ujawniają się zwykle po około tygodniu od zakażenia i obejmują takie dolegliwości, jak gwałtowne powiększenie jąder, ból i obrzęk jąder oraz najądrzy, wysoka temperatura ciała. Obustronne zajęcie jąder może prowadzić do zniszczenia komórek rozrodczych, co powoduje niepłodność u mężczyzn."
nawet jeśli rzadko się zdarza, to się zdarzyć moze..
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
a ja robie pelnbe przygotowanie na wizyte u gin. mam wydrukowane wszystkie wykresy, napisane ktory cs i wszystkie badania przy wykresach powypisywane kiedy i co. oczywiscie wszystkiew wyniki biore, ale postanowilam sie przygotowac konkretnie zeby mnie nie splawila przy okazji podlaczylam do staran 2 cykle co sie nie staralismy ale mam zaznaczone na owu zeby znac dlugosc. wiec oficjalna wersja to 18 cs;p
-
Kena1983 wrote:Bardzo dobrze Klaudia. Mój lekarz we Wrocku chętnie oglądał moje wykresy - ale najbardziej lubił komentarze <jak zapomniałam zaznaczyć opcję nie drukuj notatek>.
Za to teraz w klinice nawet na nie nikt nie zerknął
Przy IVF to chyba nie ma wielkiego znaczenia...2020
2023 -
Moj chlop mial nakaz ogarniecia sie samemu, nie mam zamiaru go prosic o nic, nie wiem co sie z nim stalo ostatnio ale srednio ze mna wspolpracuje. ja stwierdzilam ze ni bede czekac az on sie ogarnie i sie do konca podiagnozuje.
-
Od paru dni boli mnie spojenie lonowe, skurczy brak jak na razie. Jedynie bezbolesne twardnienia, ale to już od dawna. W czwartek wizyta, może gin coś więcej dojrzy
Klaudia współczuję podejścia męża, pewnie Ci smutno nawet ja się teraz wkurzyłam na niego jak to napisałaś
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny