Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Miejsce spotkań fajnych babeczek, które plotkują w oczekiwaniu na upragnione dwie kreseczki i wielkie szczęście. Listę będziemy aktualizować w tym pierwszym poście - tak, aby łatwo było ją odnaleźć.
No to Babeczki - podajemy terminy sikańcówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:40
Zajsonek, madlenka, arturowa, AnaAna, ważka, aaagaaatka, nemi, Nymeria, Lucy7, Tusiaa, rybka33, Befff, gryzelka, kr0pka, Morisek28, Szczęsciara 26, Edziuuuuuuuunia, Mariola Lis***ka, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
LUTY: malgo86, polkosia, lojkalojka, Zajsonek, lilmama, Lucy7, monia30, Natii
MARZEC: Cebulka, Nymeria, Pchelkaa
KWIECIEŃ: Klara87, Viki
MAJ:Befff
CZERWIEC: kamka
LIPIEC: aaagaaatka,Karmelek
SIERPIEŃ: ważka
WRZESIEŃ:smerfetka22, Monikkk, Kourtney,zabuszka
PAŹDZIERNIK: Zakocona , Monia30 , Zajsonek
LISTOPAD: Nymeria
GRUDZIEŃ:
STYCZEŃ: Viki , Kornelia85,Befff
LUTY:
MARZEC: Eunice, Karmelek , Kamka , Mirabelka –
–
-
-
-
-
-
-
-
-
-
– Eunice
-
-
-
-
-
-
-
–
-
–
–
–
– KlaudiaN.
–
-
–
LEGENDA:
– HURRA, BOCIAN LECI!
– BOCIAN WYLĄDOWAŁ!
– TA, KTÓREJ ŻADNA NIE CHCE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:45
Zajsonek, Morisek28, Nymeria, Cebulka, Tusiaa, Karmelek211, arturowa, Befff, ważka, kamka, kamka, Klara87, Ajka, Kourtney, Edziuuuuuuuunia, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
Przeprowadzam się pierwsza i już kocham ten wątek. Kena jakie śliczności nam tutaj sprawiłaś, dziękuje. Ja wpisuje się na 11, to 29 dzień cyklu a dwa ostatnie właśnie tyle trwały. Pewnie wcześniej wpiszecie mi @ za co z góry przepraszam bo tempka leci na łeb i na szyje.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:04
Befff lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
to ja poproszę na wpisanie na 21-go
-
nick nieaktualnyNo to ja wstępnie poproszę na 25 marca - w czwartek idę do gin podejrzeć czy jajeczka ładnie rosną wiec być może będzie modyfikacja terminu sikanca lub całkowite jego usunięcie z listy marcowej ... u mnie niestety z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej - coraz dłużej trwa przygnębienie z powodu @ dlatego postanowiłam w tym miesiącu wspomóc się monitoringiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek ja o moim eks nie myślę a tez mi sie czasami sni ze sie z nim spotykam i takie tam. Naszym facetom pewnie tez sie snia takie pierdoly
Kena przepieknie to zrobilaazrobilas!!)
poprosze 8 marzec a co! Tak kobieco:)Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kena,ale serducho bylo,także git
Nie no to jakieś dziwne jest...choć w piątek trochę mnie jajnik pobolewał to nawet nie zaczęłam testów owu robić...miałam plan dopiero od jutra, ale chyba dziś sobie siknę...a do tego sierota jestem, bo kupiłam testy inne niż zazwyczaj i do tego paskowe, które nigdy nie pokazywały mi skoku... -
Morisek28 wrote:Dziewczyny cos wam powim bo mnie to meczy ,a oprócz Was niemam nikogo. Od 3 nocy mi sie śni, ze uprawiam ostry seks z przyjacielem mojego faceta naprawdę boje sie juz tych snów. Ani nie mysle o nim, ani nic. Proszę Waw bez linczu tutaj. Nie planuje tych snów.
Morisek, a przynajmniej fajny jest ten przyjaciel ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:02