Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ważka tak właśnie weszlam na twój wykres ty już miałaś owu? Pytam się bo zastanawia mnie ten spadek, jest to jest na zagnieżdżane czy może owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:56
-
A pro po diety.
Siostra mojego męża 2 lata nie mogła zajść w ciąże. Miała PCO i inne komplikacje. Pojechała do jakiegoś psora do krakowa. A ona jej na to że schudnąć musi.
Wszystko ok, ale ona już miała niedowage.
Wróciła zapłakana i po papiery adopcyjne, bo idiotę spotkała i nikt już nie pomoże. Ale coś ją wzięło i schudła parę kilo. I niespodziewanie zaszła! Okazało się, że ta metoda się sprawdza. Przy schudnięciu zmienia się gospodarka hormonalna, wszystko staje na głowie i łatwiej zajść.
Teraz ma 3 dzieci:)
-
Witam Morwa
Właśnie rozpoczęłam sezon na "czy ......(wpisać objaw) to ciąża, czy nie ?". I wcale mi nie przeszkadza że to 5 dpo i nie ma jeszcze żadnych ewentualnych objawów. Jestem płaczliwa, od kilku dni mam mdłości wieczorem (?) i delikatnie bóle @, ale takie naprawdę lekkie, jakby mini-skórcze. Nie wytrzymuję czasem ze swoją wyobraźnią. Dziewczyny, pliss, sprowadźcie mnie na ziemię bo się zaczynam nakręcać
To jest tak głupie, że aż wstyd pisać takie cóśWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 23:03
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyMorwa wrote:AnaAna masz super nick chciałabym mieć kiedyś córkę o imieniu Anastazja i wołać na nią Ana dobranoc , spokojnej nocy i kolorowych, pozytywnych snów życzę :*
Dzięki, hehe A tam kiedyś! Za 9 miesięcy będziesz taką małą Anastazję tulić, że hoho
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 19:55
Morwa lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
nooo takiego cuda to ja jeszcze nie widziałam...wg. OF jestem już po owulacji - w 9 DNIU! Człek zaczyna testy owu dopiero robić i się nastawia na kichanie...a tu teoretycznie już po wszystkim Ale numer! Jak to się w środę u gina potwierdzi to cykl całkiem na starty bo kichania nie było, no i dupa - w marcu czeka mnie kolejne HSG...już mnie boli....