Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Fufcia,kawkie se machnij
niewiasty,co możecie polecic dowcipnego z dobrymi bakteriami? Bo cos mnie zaczyna chyba tam na dole brać
Mucovagin, globulki z kwasem mlekowym. Mi pomogły na infekcje. Niby Macmiror taki dobry ale mi to tak średnio pomógł.Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
dziewczyny, jak dotrwac do konca tygodnia i nie zwariowac? jakies rady?
dzisiaj 31 dzien cyklu, od wrzesnia 2 razy mialam cykl 31 dniowy raz 32 i raz 36, okres sie dzisiaj nie pojawil i raczej nie pojawi sie dzisiaj bo zazwyczaj mam ostrzezenie w postaci plamienia, jak do konca tego tyg nie przyjdzie to chyba juz raczej nie powinien i chodze i swiruje jak tylko jakas wilgoc poczuje to juz lece do kibelka -
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:Cześć Dziewczyny,
nooo takiego cuda to ja jeszcze nie widziałam...wg. OF jestem już po owulacji - w 9 DNIU! Człek zaczyna testy owu dopiero robić i się nastawia na kichanie...a tu teoretycznie już po wszystkim Ale numer! Jak to się w środę u gina potwierdzi to cykl całkiem na starty bo kichania nie było, no i dupa - w marcu czeka mnie kolejne HSG...już mnie boli....
jak to wynika tylko z temperatury, to sie nie sugeruj- ja do kladnie w tym cyklu mialam tak, ze w 8dc wyznaczylo mi ovu (5dc koniec krwawienia|)potem przesunelo na 11 a teraz mam znowu nizsz to nie wiem czy znowu nie przesunie, takze mysle ,ze jeszcze przed Tobągretka -
Cześć babeczki.
Wyglądam dziś jak królik, a raczej króliczyca ;/
Klaudia ja nie wiem, ale jak znajdziesz sposób to się nim podziel
Fufka ja też padam na nos, no cóż - poniedziałek.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
dominika ja 5 dpo mialam taki mocny bol wlasnie, przez pare godzin maskra i caly dzien go czulam jak chodzilam, na drugie dzien nic i jednego dnia tez tak mialam ze jeden sutek byl strasznie wrazliwy nie wiem czy to cos oznacza, moze w niedziele sie okaze;)
-
nick nieaktualny