Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski!
Moris dziękuję Ci. Poprawiasz humor od samego rana. Ty i te przygody
Ja zaraz zmykam do lekarza bo kaszle 9 dzień, ro już trochę za dużo.
Temp mi trochę skoczyła więc znowu zaczynają się jakieś nadzieje. Wczoraj trochę się pokochaliśmy, a potem czułam takie wbijanie szpilki pomiędzy jajnikami, ale bardziej w prawo. Od lekkiego do takiego, aż mnie lekko zgięło. Także poza tym nic
Baby są jakieś głupie wkrecając sobie to wszystko, a potem płacząc.
Buziaki
-
Madlenka zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. Ja też zaczęłam już sobie wkręcać a potem będzie nie miło..5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dzień dobry kochane, w końcu mam dzień wolny to ptzyplatalo się jakieś chorobsko do mnie:(
Bardzo proszę o wpisanie mnie na 10.03 na ta piękna listę)
I stwierdzam że mam jakiś nawiedzony termometr kiedy bym nie zmierzyla to albo 36.1 albo 36.2 wczoraj wieczorem z ciekawości mierze a tam 36.1, no nic od następnego cyklu kupuje nowy:) -
Witam nowa koleżankę
Morisek z Toba zawsze sie posmiejemy:) mam nadzieje ze juz sie uspokoilas po tym co Ci ta jedza powiedziała
Ja tez bym chciala Emilke i Patryka alr mojemu mężowi sie oczywiście nie podobaja ;p
U mnie temp spadla balam sie ze rano @ mnie nawiedzi na szczęście jej nie ma:) -
Morisek28 wrote:Arturowa !!! Jak u Ciebie ładnie!
Ale teściowa u ciebie to naprawdę z piekła rodem... Okropnie wredne babskoSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Arturowa to musi być to taka piekna temperatura
Ahhh a mój cykl robi sobie ze mnie żarty tylko dwa dni śluz płodny mimo wiesiołka. Pewnie zadam głupie pytanie ale tak mnie zastanawia czy dzienne kichanie (oczywiście ze spermą w środku) może zmienić wygląd śluzu?? -
Ja robię tak biore przeciśnięte zmieniaki do miski uklepuje dzielie na cztery części, wygrzebuję jedną cześć i daje tyle mąki ziemniaczanej i mieszam i robie kopytka gotuję ok 3-5 min
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek ja się dziwię, że Ty tyle wytrzymałaś.. ja bym dawno kazała się babsku pierd**ć.. nie wiem jak można być tak podłym..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny