Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa-dominika wrote:kochana ale u mnie nie ma opcji zeby cos bylo na rzeczy, bo w tym cyklu tak malo serduszek ze szkoda gdac
Wiesz co u mnie w lutym tez niewiele serduszek było, bo sesja i nie było czasu, a popatrz akurat tego miesiąca się udałoSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miłego Ważka
Popatrz Morisku a niektórzy lekarze twierdzą, że jajniki nie bolą.. hmm
Przeważnie tak jest, że na ten cykl na który najmniej się liczy albo nie liczy się w ogóle jest tym szczęśliwymWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:58
-
nick nieaktualnykurcze a ja w czwartek mam wizyte u gin - nie mogę się już doczekać tej wizyty - sama nie wiem dlaczego jestem tak podekscytowana chyba zbyt dużo nadziei mam z tą wizytą - mam nadzieje że podpowie mi kiedy mam spodziewać się owu i może dzięki temu przyśpieszę trochę oczekiwania na dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonekkk to jest dość wcześnie, możesz zrobić test, ale jeśli wyjdzie negatywny to nie sugeruj się bo to jest i tak sporo czasu do @. Mnie 2 kreski wyszły dość wcześnie, ale to wszystko zależne jest od stężenia hcG w organizmie
W ogóle nie wiem czy wiecie, ale czytałam, że naukowcy badają możliwość wykrywania płci dziecka już od początku ciąży na podstawie stężenia hcG. W badanicha dotychczasowych wychodzi, że po zapłodnieniu plemnikiem z chromosomem X stężenie to rośnie o 20% szybciej niż przy zapołodnieniu chromosomem Y Ale to póki co sfera badań ;p -
monekkk wrote:Cześć...
Dziewczyny, testować czy nie? Okres mam planowo dostać 6.03. - wiem, że nie zostało wiele dni, ale wytrzymać nie mogę!!!! Dodatkowo podbrzusze dziwnie mnie boli od tygodnia...
tez mysle ze moze byc za wczesnie, test nie zaszkodzi ale nie masz pewnosci ze wynik negatywny znaczy ze naprawde nie ma ciazy no i oczywiscie jezeli juz chcesz to tylko z porannego moczu -
hej
jesli mogę to i ja przeprowadzę się tutaj do Was
daty testowania nie podaję bo musze wstrzymać starania na razie, myśle jakies 2,3 miesiące. dostałam pracę, muszę się wkręcić i jeśli wszystko dobrze pojdzie to poczekac na stałą umowę. po tym czasie, zacznę na nowo
po cichu mam nadzieje, że do tego czasu wszystkie juz zafasolkujecie i szybko mnie zarazicie
Sylwia87, Kena1983, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Monekkk, tak jak dziewczyny mówią, to chyba za wcześnie
Ja też nie mogę się już doczekać, myślałam, że będę testować 06.03., ale ovu tak późno wyznaczył owulację, że przekładam to na 08.03., ale i tak nie jestem pewna, czy nie za wcześnie (11dpo).
Fajnie się zgrałyście z tymi czwartkowymi wizytami Ja mam umówioną wizytę u mojego gina na 16.03. w poradni K, ale w razie pozytywnego testu, pójdę do niego szybciej prywatnie
Cześć Beff
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualny