Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie też są predyspozycje do bliźniaków.. z jednej strony bym chciała, z drugiej sama nie wiem
znajomi kiedyś chcieli 2gie dziecko.. urodziły im się trojaczki po spędzeniu jednego dnia u nich w domu zaczęłam wątpić -
nick nieaktualnyJa dziewczyny zaczęłam się zastanawiać nad drugim maluchem jak mój synek skończył 2 latka, wcześniej byłam tak wykończona, zmęczenie i niewyspanie dało mi tak w kość, że przez te pierwsze 2 lata byłam przekonana, że zostaniemy przy jednym. No ale nie miałam babci czy innej pomocnej osoby "pod ręką" jak to się mówi. Zazdroszczę jak ktoś może liczyć na taką pomoc. Mam koleżankę, której mama odchowała dwójkę dzieci, mogła iść do pracy spokojnie, a przede wszystkim urodzić prawie jedno po drugim. Jak słyszę jej komentarze jaka to łatwizna z dwójką i że też powinnam nie czekać tak długo z decyzją to ją w tym momencie trochę mniej lubię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angiee wrote:Morisek obyś była dobra wróżka
Boże chyba mi się coś na mózg rzuca bo przeczytałam "obyś była dobra w łóżku"angiee, Morisek28, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:buahhhhahaha oplułam telefon kropka chce sprawdzić? Haha
Haha, chyba nie, nie mam takich zakusów ku rozpaczy mojego Męża, który by się bardzo cieszył jakbym miałaMorisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Laski az boje sie cieszyc beta 341,89 w środe bylo 53 wiec dobowy przyrost to 100% a powinno byc co 48h przynajmniej 60% chyba ze ja zle licze...
co sądzicie? lekarz sie ucieszyl bo odrazu do niego zadzwonilam i powiedzial ze nie wszystko stracone, juz nie robie bety, kazal za 10 dni przyjsc na wizyte i wszystko sie okaze ale kazal byc dobrej mysli i sie oszczedzac no i pogratulowal miKarmelek211, Cebulka, arturowa, aaagaaatka, Klara87, AnaAna, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia, gratuluję i trzymam kciuki. Teraz już musi być dobrze