Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
morwa moj P ma astme, dowiedzial sie o tym calkiem niedawno, jest uczulony na siersc kota przedewszystkim, roztocza kurzu domowego, trawy, pylki. bierze codziennie zyx tabletki, flixonase do nosa w aerozolu, fostex jako wziew i ventolin jako wziew ale tylko wtedy gdy go dusi itd
-
powiem ci ze ja w tym temacie zielona jestem, bo to swiezy temat u nas, zaczelo sie od tego ze siostra P ma kota i w listopadzie przez kilka dni pod rzad u nich siedzielismy i P z dnia na dzien coraz gorzej sie czul, czerwone swedzace oczy, katar, straszny kaszel duszacy i okropnie spuchniete czerwone podniebienie i migdaly, kilka dni tak sie meczyl i tego dnia mial isc na nocke do pracy, ale z takim samopoczuciem bylo jasne ze nie da rady i pojechal do rodzinnego po jakies leki i L4, a wyszedl z gabinetu ze skierowaniem do szpitala na cito, lekarz chcial po karetke dzwonic zeby go zawiezli do tego szpitala, w szpitalu polezal jakos 5dni porobili powiedzmy ze badania, byle jakie i oczywiscie podejrzenie astmy, na wlasna reke musial isc do alergologa i pulmonologa, wyszla mu bardzo zla spirometria no i na testach wlasnie wyszly te uczulenia i od tego sie zaczelo.
nooo sie rozpisalam:) -
Witam ponownie dziś Serdecznie gratuluję nowym zafasolkowanym ! Ja dopiero wróciłam do domku. OD 13 strasznie chciało mi się spać, ziewałam jakbym miała zaraz kogoś połknąć. A po kawie przysnęłam U mnie deszczowo i pochmurnie dziś...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Mam nadzieję ale bardzo nie chcę się nakręcać Może to przez pogodę czy niskie ciśnienie bo u mnie dopiero 6 dpo. Progesteron robiłam już jakiś czas temu, mam za niski i biorę luteinę. Mam nadzieję że u ciebie będzie ok5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny