Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa-dominika wrote:kochane pomocy jakie sposoby albo specyfiki z apteki na mega zatkany nos? ;/
Krople miętowe (takie na żołądek) - kilka kropli na łyżkę, podpalasz, czekasz aż się wypali i zatykasz jedną dziurkę i wdychasz, mocno
Moja matka zawsze to praktykowała na nas i nie tylko, ja ostatnio do tego wróciłam sama i żadnych specyfików w sprayu nie używamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:10
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Progesteron robi się 7dpo owulacji aby ją m.in potwierdzić a u Ciebie to dopiero jutro jakie leki bierzesz na progesteron? Lutke, czy dupka?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
niecierpliwa-dominika wrote:rekin z biedrony? mialam sie na niego skusic ale tchorz ze mnie za duzy
Ja też, bo pamiętam z przyrody z podstawówki że mięso rekina jest niesmaczne ponieważ "wydala on mocz przez powłoki skórne". Czy jakoś tak to leciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:38
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Monia, strasznie się cieszę i dalej trzymam kciuki
Nowym zafasolkowanym gratuluję z całego serca
Morisek, pytałaś o pracę - ja pracuje w całodobowym ośrodku dla dzieci niepełnosprawnych, dlatego w tygodniu pracuję popołudniu jak dzieciaki wracają ze szkoły, a w weekendy i dni wolne od szkoły po 12 godzin. Teraz mam 2 dni wolne, bo w sobotę i w niedzielę mam 12.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
dobra dziewczyny widze ze temat o jedzeniu sie rozkreca to uciekam spac bo zglodnieje!
trzymajcie kciuki prosze zeby @ tak jak dzisiaj sie nie pojawila:) strasznie stresujace bede miec te pare dni -
Morwa wrote:Eejj nieprawda ,najprawdopodobniej nie jadłas rekina , rekina mięso jest super smaczne (gdybym mogła je jeść to jadlabym codziennie ) no ale jest nie zdrowe ze względu na wyższy poziom rtęci niż w innych (mniejszych) rybach (każde duże ryby mają tak samo) np Tuńczyk.
No nie jadłam Może płuczą tego rekina z tych jego siuśków,
albo po prostu nie są one wyczuwalne. Nie wiem
Albo pani od przyrody zrobiła nas w bambuko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:59
Morwa lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.