Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
Po górach i dolinach dotarłam na tereny równinne - czwarty dzień pod rząd taka sama tempka ? Aż jestem ciekawa co jutro gin powie...(oprócz zjebki za wagę)
Miłego dnia wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:39
-
Oo, to ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak naturalne lakiery do paznokci
Miłego dnia dziewczyny! -
dzien dobry (lub srednio dobry dla mnie) dziewczyny
tez nie wiedzialam ze sa takie lakiery
temperatura poleciala w dol niczym notowania politykow po aferze tasmiowej
jestem na 95% pewna ze bedzie dzisiaj @
kolejny cyklu strzez się! -
nick nieaktualny
-
dzien dobry, choroba chyba chce zagoscic u mnie na dobre, ale nie dam jej! zbieram sie do pracy, jakos sie przemecze, a jutro lece tylko na zebranie na 7 i o 9 do domku i caly dzien wolny i czwartek wolny:)
a mi temperatura znowu wariuje albo to termometr... no i te sutki. -
Ważka, nie przejmuj się ludźmi Sama bym sobie pojeździła. Tylko się ciepło ubierz
Ja nie czuję wcale bólu, czy wrażliwości piersi/sutków, tylko takie strasznie nieprzyjemne uczucie przy dotykaniu Niedługo mąż będzie miał bana na piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 07:37
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek28 wrote:Klaudia,kolejny cykl będzie szczęśliwy!
nie ma opcji, zeby bylo inaczej;)
KENA prosze Cie zaznacz mi tam @ juz jestem pewna ze przyszla. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moze to byla ta burza ktora u mnie byla o 18 makabra! czarna chmura byla nagle trzask taki grzmot i jak rzucilo gradem to nie wiedzialam czy jechac czy stac:/ a potem leciały kulki sniegu
-
nick nieaktualny
-
a ja jej nie lubie, nie cierpie wrecz. zima dla mnie jest ok jak siedze w domu i patrze na nia przez okno. wszystko mnie denerwje, zimno, wiatr, to ze jestem poubierana i czuje sie jak jakis pingwin.
No angieee dawaj wynik bo musze uciekac juz:D