Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A weź jej kiedyś przypier*ol w ten pusty łeb. Naprawdę nie lubię tej twojej teściowej. Co za babsko
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Nie wytrzymam psychicznie!!!!! Moja tesciowa dzisiaj wszelkie granice przeszla!!! Co za pinda!!
mowi " ja wiem czemu ty nie mozesz zajsc, jestes za bardzo zamknieta w sobie i slaba psychiczne,masz za niskie mniemanie ,nie jestes w ogóle pewna siebie,i z góry zakladasz ze nie uda sie. Kiedyś naoewno tez byla endometrioza i jakas owulacja a kobiety zachodzily w ciąże mimo wszystko,musisz go dluzej kolanami przytrzymać"
a przez kogo kurwa mac ja mam niska samoocenę...
Nie słuchaj jej! -
nick nieaktualny
-
Morisek tego w ogóle nie przyjmuję do wiadomości "a przez kogo kurwa mac ja mam niska samoocenę...".
Jak możesz się przejmować tym co to głupie babsko wygaduje!!!??? Niech się wali stara krowa. Jesteś super babka i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej.
A ją może najlepiej totalnie ignoruj, zachowuj się jakby jej w ogóle nie było - takie osoby żywią się naszymi nerwami - to je jeszcze bardziej podjudza do ataków. Albo jak coś gada to lekceważąco zacznij sobie jakieś głupie piosenki nucić, wychodź w pół zdania itpCebulka lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisku, a nie możecie się od niej wyprowadzić? Przecież ta stara jędza cię zamęczy
Co do objawów, jestem strasznie śpiąca. Przespałam się trochę i dalej chce mi się spać. To już piąty taki dzień, spałabym wszędzie. W niedzielę płakałam na widok kotleta od teściowej. Wzruszył mnie. Też czuję ciągnięcie w dole brzucha. Mam uczucie jakbym miała spuchniętą macicę albo coś. No i te bóle, prawie jak na @ tylko bardzo delikatne, albo tylko takie bezbolesne mini-skurcze. Rano i wieczorem delikatne mdłości. Tylko żeby te objawy były objawami ciąży jest za wcześnie. Prędzej to objawy @. W 7 dpo raczej nic takiego jeszcze nie występuje, a ja jestem na dobrej drodze by mój organizm dostał oscara za udawanie ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 17:58
Nymeria lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Arturowa, jak Cię wzruszył kotlet od Teściowej to chyba jednak ciąża
-
Arturowa a moja koleżanka która teraz zaszła to od 7 dpo właśnie miała bóle jak na @, nic jej się nie chciało więc myślę, że coś jest na rzeczy.
Mnie za to nic nie boli i mam dużo energii, robie kurczaka i tańcze, śpiewam. Nawet po pracy nie zdjęłam mojej kochanej sukienki tylko w niej paraduje przed M bo bardzo lubi jak tak się ubieram. A w lodówce winko ( takie wino od razu z sokiem malinowym). Wycziluje się przy m jak miłość
-
Tyle że te bóle mam prawie od owulacji i bardziej się martwię że coś się tam nie fajnego dzieje.
A chodzenie w sukienkach popieram, zacna ideaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 18:15
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli w niedzielę zobaczę dwie kreski to w poniedziałek wbijam na Czechowską z kwiatkami No i się nakręciłam.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny