Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:to daj znać o której godzinie zrobię Ci powitanie przed drzwiami;P
Nakręcaj się nakręcaj bo musisz mi szlaki przetrzeć ja pod koniec marca planuję pojawić się tam z kwiatami;) a że pracuję obok to niedługo mogą mieć mnie dosyć jak będę latała co 2 dni;))
Czyżby gdzieś w urzędzie miasta ? A co do bolesnych okresów i luteiny, to ja w pierwszych dwóch cyklach miałam takie okropne bóle że bałam się że to stan zapalny jakiś czy co. Jakbym miała macicę polaną wrzątkiem i ściskaną.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
No jakoś tak.. nie mogę spać a jutro rano do pracy
Coś mi jajnik się odezwał..szalony jakiś. Jednak spróbuję się położyć, do później dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 00:24
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Hej dziewczyny Trzymam kciuki za powodzenie waszych spraw
Ja mam za to pytanie, dziś mam duży spadek temperatury i wyglądałoby to obiecująco w tym dc, gdyby nie to, że poszłam spać o 2 a wstałam o 7, czyli spałam jakieś 2-3 godziny krócej niż zwykle. Czy to nie zaniżyło mi temperatury ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 07:11
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
Hej, wpadłam tylko na chwileczkę życzyć Wam cudownego dnia
Pogoda do d... nawet nie wiem co to pada.
Mam nadzieje, że czas w pracy minie mi dziś szybko, tak jak wczoraj.
Śnił mi się dziś zepsuty termometr, może nie będzie już potrzebny
Viki i Lucy 3majcie się, arturowa coraz lepiej u CiebieLucy7 lubi tę wiadomość
-
Coś tak podejrzewałam.. To pewnie dlatego taka niska.
Morisek28 lubi tę wiadomość
Mirabelka30 wrote:No i do mnie wreszcie przyszła @, ale przyszła z takim przytupem, że od 3 nie śpię. W życiu nie miałam takiego bolącego okresu. Rano to nawet zastanawiałam się nad urlopem na żądanie, ale jakoś dolazłam do pracy. Myślicie że to mogło byś spowodowane luteiną? nigdy takich bolących okresów nie miałam.
A no i poproszę o wpisanie mnie z testem na 26 marca;)
Spokojnej nocy dziewczyny!
Ja w nowy rok mialam taki straszny okres, poszlam spac o 6 no bo imprezka:D a o 9 juz nie spalam i zwijalam sie z bolu na lozku:/ szkoda ze @ przyszlo do Ciebie ale i tak szybko zatestujesz ja 26 marca bede pewnie jakies 10-12 dpo a do @ bede miec jeszcze jakis tydzien:/
Lucy7 trzymaj sie tam!
Viki czekam na info:)
milego dnia wszystkim:) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Angiee powtórz test, pewnie na taki z porannego za późno:P
Mnie dziś coś jajor lewy kłuje od rana ale na owu w moim przypadku to zdecydowanie za wcześnie ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:17
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek wcale Ci się nie dziwię, że płaczesz... świat jest chory. I że też akurat Ciebie musiała wziąć Niech Tobie odda to dziecko jak go nie chce pinda jedna ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]