Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viki to dopiero początek 5ego tygodnia, poza tym zawsze piszą że ważny jest przyrost a nie konkretna wartość, bo to już zależy od danego organizmu. Także nic się nie martw, powtórz za 2 dni, będzie dobrze
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:Beta 312 Straszni niska jak na ten tydzień.
totalnie nie sugeruj się wartością - nawet przyrostem zbyt małym bo co organizm to inaczej reaguje. Jeśli się zatrzyma lub spadnie jest tylko wyrocznią wszystkie inne wyniki/parametry są tylko opcjonalne.
głowa do góry! trzeba wierzyć że będzie dobrze - głupio brzmi ale tylko tyle można zrobić -
nick nieaktualny
-
angiee widocznie musimy probowac dalej:)
Viki zabraniam Ci smutac! :*
Morisek28 wrote:dziewczyny piszemy o teściowych,bratowych itd,czy to tylko kobiety takie są? Macie problem z teściem,szwagrem ?
czy faktycznie jak za dużo samic jest to każda chce rzadzic? Taka refleksja mnie naszla
ja jako tako problemow nie mam, moi szwagrowie to generalnie takie cieple kluchy ale brat meza potrafi mnie zdenerwowac, np ma ruchy jak mucha w smole, wiecznie sie spoznia, zawsze chce na cos pieniadze pozyczyc (co prawda oddaje ale pozycza na takie pierdoly ze sie odechciewa) i jest taki jakis nerwowy, nie mozna mu nic powiedziec albo odmowic pomocy z przyczyn nie od Ciebie zaleznych bo sie od razu obraza. ostatnio naas zdenerwowal tym, ze czepia sie R ze niby za duzo powiedzial jego koledze za transport lawetą - najlepiej chyba jakby za darmo jezdzil -
O matkooooo ja zwariuję w tej robocie, pracuję z debilami i fałszywcami - myślałam że chociaż jeden z dwóch co z nimi pracuję jest w miarę - ale nie - też kutwa. Nagadał na mnie że policzyłam coś z ujemną marżą a tak naprawdę to on się pomylił a ja policzyłam tak jak miało być - i dobrze o tym wiedział bo to RAZEM sprawdzaliśmy parę dni temu, a dziś ten burak poopowiadał po innych oddziałach, że ja nie umiem liczyć cen. Szlag mnie trafi!
Wyobraźcie sobie że koleś ma 27 lat i mamusia ma dostęp do jego konta - sprawdza mu co kupował, czy nie wydał za dużo itp. Ma nawet dostęp do naszej FIRMOWEJ poczty, bo jak to kolega powiedział "spróbowałby jej nie dać hasła"...
No wierzyć się nie chce...
Morisek wątpię, że jego mamusia będzie miała kiedykolwiek synową bo koleś delikatnie mówiąc nie dba o higienę...
Cham straszny - przy mnie udaje najlepszego kolegę a takie rzeczy opowiada, taka fałszywa menda ;/
Straszny, wejdzie na minutę do biura i muszę wietrzyć 10 minut. Nie przesadzam. Jak był na szkoleniu to chłopaki mówili że przez 3 dni się nie umył, chodził w tych samych ubraniach a co najgorsze - również w nich spał...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Oj nie kena!!!! z żadnej listy sie nie wypiszesz !!!!!!absolutnie!!!
nie takie rzeczy sie na ovu działy!
No niestety nawet lekarz nie pałał optymizmem mogę wisieć na liście - ale testować nie będę - czekam n małpę. Najgorzej martwi mnie endo....strasznie małe - tylko 0,6 ...trzeba zacząć regularnie pic jakiegoś winiacza...
Masakra ta torbiel w ogóle jakoś dziwnie wyglądała na USG (bo generalnie lekarz ogląda na monitorze sprzętu - a dla pacjentek na wprost fotela wisi telewizor i można oglądać gdzie grzebie). Do tego w piątek powtórka z rozrywki bo lekarz sam nie był pewien co widzi - czy ślad po owu czy niedorobiony pęcherzyk....ech....dół...dolina...zmierzająca ku depresji.... -
nick nieaktualny