Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Kena na sie od zawsze bujam z torbielami! Jak ty sie poddasz i zalamiesz to ja też! A po ilu @ wchlaniaja Ci sie te torbiele ?
Na ogół po 2 cyklach zmniejszały się i zanikają - ale wtedy tworzą się nowe...ale ta "nowa" teraz to wielkości tej starej, starej "potworniakowej", którą tylko operacyjnie można wypieprzyć...
wiesz Morisek, jakoś tak co raz mniej wiary we mnie... -
Morisek28 wrote:Ja pierdziele!!! Ale brudas!!! Fujjjjj!!!
nie możecie mu powiedzieć ze trąci albo cos?
chyba ze jakiś nie ogarnięty jest to prosto z mostu powiedz mu chłopiec,walisz ,idz sie umyj albo go obrzygaj masakra. Jak nie nie cierpie takich ludzi,fujjjjj
Morisku szef mu kiedyś powiedział podobno, potem się trochę poprawiło ale niewiele...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, niestety u mnie bez dobrych wiadomości. Dzisiejsza beta 360, czyli spadek o prawie polowe. Przykro, ale przez ostatnie kilka dni jakoś sobie to poukladalam, wyplakalam i trochę mi lepiej. Mam nadzieję, że będziemy mogli szybko starać się o kolejną druga kreseczke. Taki spadek chyba wyklucza pozamaciczna, nie sądzicie? Raczej poronienie samoistne wskazuje, nie? Będę niedlugo dzwonić do lekarza, żeby zapytać co z luteina. Na pewno będę musiala odstawić, ale wolę się upewnić. Viki, trzymam kciuki za Twój przyrost!Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to jutro będzie wszystko jasne, bo czy 1800 czy 18000 na pewno będzie już widać Ale Ci fajnie )
A tu pięcioraczki hehehe Może byśmy Cię w tv za 8 m-cy zobaczyły
Buffy postrach ovufriendMorisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny