Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję swoją obecność Kena super ta lista! Ale zdolniacha z Ciebie
Mnie proszę wpisać na testowanie 17.03 ( oby był szczęśliwy )
Dziś robiłam test owulacyjny,ale druga krecha jakaś taka mało intensywna,więc czekam na kolejny dzień.
Morisek Ty to jesteś udana Oczywiście pozytywnie Co do snów,też zdarzy mi się jakiś dziwny,erotyczny i nie koniecznie z moim mężem w tle Podobno są interpretacje takich snów ( może znajdzieś coś w necie ).
A reszcie kobitek życzę pięknego marca,oby każdej z Was pojawiła się upragniona druga kreseczka 3mam za nas kciuki Marcóweczki -
Femme wrote:ten mały przyrost bety to coś dla mnie! Co powiecie na to rano z porannego moczu ledwo cień kreski a po południu nagle wyraźniejsza, ciemniejsza?
-
Morisek28 wrote:
jem mandarynkę, a ona do mnie kiedy planujesz schudnąć,to ja do niej a ty zmądrzeć? Bo schudnąć mogę zawsze a ty rozumu juz nigdy nie nabierzesz usrosłam! I jakoś lżej mi jakby ktoś kamien 2tonowy mi z pleców zdjął
MORISEK rządzisz! czekamy na kolejne takie perełki:D
Monia, super trzymam mocno mocno kciukasy!
Femme, wszystko idzie w dobrym kierunku
a u mnie dzisiaj dzien schizy, za kazda wizyta w wc mialam obawy ze przyszla @ ale nie przyszla i chyba dzisiaj jej nie bedzie, najczesciej pojawia sie z rana zolza wstretna, teraz trzymac kciuki zeby jeszcze caky ten tydzien sie nie pojawila:) temp dzisiaj spadla ale mam nadzieje ze skoczy do jutraMorisek28 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie tez zauwazylam ze dlugo pracujecie, ja pracuje w poniedzialki 3,5 h wtorki 1h sroda 2,5 czw 2 pt 3:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:16
-
Hej, ja właśnie wróciłam z pracy. 8 h ale byłam jeszcze na zakupach, a rano u lekarza. Mam kaszel alergiczny i dostałam dwa leki wziewne dla astmatyków na trzy dni za które zapłaciłam 73zl!!! Teraz pije herbate i w głowie mi się lekko kręci.
Morisek jesteś moim miszczem, dumnam z Ciebie.
Monia moje gratulacje, oby dalej było dobrze.
Gdzieś tu jeszcze mi się przemknął groszek, gratulacje.
Zmęczona jestem
-
madlenka wrote:A ty Klaudia gdzie pracujesz?
Pracowalam w szkole jezykowej, ale w tym roku szkolnym tylko korepetycje
Kena1983 wrote:A mi niby wszyscy zazdroszczą bo większa część wakacji wolna i połowa ferii....ale jak przychodzi coś do załatwienia w trakcie roku szkolnego - to tylko urlop bezpłatny albo L4. Innej opcji nie ma. To co boli chyba najbardziej to brak urlopu na żądanie...
pracujesz w szkole? jako kto?