Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Agatka. Nie,nie doszedl. Napisalam ze jak do końca tygodnia nie będzie orbitreka to na policję zglosze sprawę
Zgłoś to Allegro, jak płaciłaś - zwykłym przelewem czy payback?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyU mnie pada od samego rana. Szaro, smutno i ponuro. Za godz. jadę z moim M do dentysty, później jakieś większe zakupy bo lodówka już pusta. Czuję się dzisiaj co najmniej dziwnie, taka jakaś przytłoczona jestem...
Od wczoraj cieknie ze mnie, jakbym cieczkę miała haha, przepraszam za wyrażenie
-
Witajcie,
prośba o wpisanie na listę marcową staramy się już od ubiegłego roku. We wrześniu miałam zabieg, i straciliśmy naszego Aniołka 4 września (7t1d). Ale wiary nam nie brakuje i działamy dalej.
testować będę w sobotę - 7 marca.
Trzymam kciuki za Was Wszystkie -
Befff wrote:KlaudiaN chodziłam do III Lo a potem UE w Katowicach.
Mieszkałam w Tychach całe 25 lat swojego zycia teraz mieszkam w Norwegii
no to daleko Cie wywiało
SOLEJUKOWA RZĄDZI!
zaczynam watpic, ze zdam te studia, ta praca mgr mnie zabije! -
Morisek28 wrote:Fufka,ale patrz jaka Solejukowa szczęściara ,tyle dzieci ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 13:13
-
Ja jak bylam smarkata i nie myślałąm jeszcze o moim mężu jak o męzczyznie mojego życia (a znamy się od 17 lat) to mówiłam, że nie chce dzieci co najwyżej jedno dopiero w związku z moim chiałam dziecko albo dwójkę
-
ja bym chciala 2 , nas bylo 3 i zawsze bylam autsajder bo siostry starsze;p mnie moze sie uda 2ke na raz ( mama i tesciowa rodzenstwo blizniacze:))
Morwa lubi tę wiadomość
-
no wlasnie wiem, czasami sie tego boje a czasami sie ciesze:) zawsze chcialam miec siostre blizniaczke i dlatego fajnie by bylo miec 2 takie klonki male:D z drugiej strony, troche ciezko dwojke maluchow na raz:/