Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Ajka, ja zawsze zaniżałam o 5
Jak miałam 70 pod biustem na ścisku, to kupowałam 65, jak 85 to 80, bo inaczej by mi podjeżdżało z tyłu do góry i w ogóle biustu nie trzymało.
W dowodzie 165, ale chyba jakieś 167-8 będzie.
no ja tez zaniżam... teraz chodzę w 75i w rozciągniętych 70...
w biuście to chyba mam prawie 100 (coś w tej okolicy) a pod coś między 75-78
kiedyś miałam kosmiczne rozmiary
105, a potem nawet 110 pod biustem (ile w biuście nie pamiętam)... ale stanik nosiłam 95 albo 100 D - felina bardzo dobre były...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:27
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamka wrote:ale ja mam potwierdzenie że im list wysłałam...
Kamka dobrze, ze chociaż tyle. A wysyłałaś z potwierdzeniem odbioru? Kurna a mok K zawsze jak cos załatwian gdzieś, wysyłam pismo itp to się dziwi, że chce mieć potwierdzenia itp do wszystkiego bo wiem jaki burdel potrafią miec.. ech
Ja mam (edit:) chyba 65c wg rozniarówki H&M bo to jedyne staniki jakoe kupuję.. muszę się w końcu do brafitterki przejśc właśnie
Wracamy znad Soliny. Powiem w skrócie: MA - SA - KRA.. Na żaden szlak nie daliśmy rady iśc, nawet krótki. Z resztą nawet facet w informacji turystycznej nam odradzał.
Popijam sobie zimny Leżajsk i w sumie zaczynam modlić żeby nie postanowił wrócić na tych serpentynachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:22
-
Wiecie co Wam powiem? Deeeeeeeeeeeeszcz!!!!! A raczej mżawka, ale padało.. ale teraz chyba jest jeszcze gorzej bo parno strasznie
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie cycki BARDZO w ciąży urosły, kupiłam staniki do karmienia w 1. trymestrze, bo się nie mieściłam w swoje i są za ciasne obecnie. Szkoda mi kasy, żeby kupować kolejne obecnie i dopiero jak ruszę z karmieniem, to kupię kolejne u braffiterki mam nadzieję.
U nas gorąco, ale lepiej niż wczoraj, wczoraj chyba z 5 razy brałam chłodny prysznic, bo nie wyrabiałam -
kamka wrote:a co do potwierdzenia to w systemie jest że przesyłka odebrana a najlepsze jest to że mają zaświadczenie o ciązy które było włożone do l4 a l4 nie ma...
No to chyba jestes kryta Kamka... ale sie pomeczysz terz żeby to odkręcić...2020
2023 -
nick nieaktualny