Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W Warszawie w Sw Annie by Was nie zapisali
Zapisy na następny rok zawsze ruszają tam we wrześniu... kolega z pracy załatwia właśnie więc wie...
ale ogólnie teraz mało ślubów i nie ma problemu z terminami ... jeśli to zwykły kościól... to w ogole nie ma mowy o problemach...ja w czerwcu rezerwowałam na wrzesień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:23
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:U mnie w parafii to pewnie musielibyście ślubochrzest zrobic
-
Morisek28 wrote:Ajka narazie u nas ze tak powiem od rana fonia zanikła
kłótnia była i ciche dni.
Wiec sie śmieje ze wizja jest foni brak
tak się zastanawiałam czy kliknąć lubię to... bo ciche dni to niefajne...
no ale pewnie się za chwilę pogodzicie...
a tekst: wizja jest foni brak .... ha ha ha2020
2023 -
D-dawna wrote:Kamka, a zdjęcie usg nie styknie
? U mnie 4 lata temu wystarczyło, się akurat zbiegły urodziny z moją pierwszą wizytą.
A tak serio: może ma jakąś potrzebę w stylu portfela albo koszulki? W ostateczności dobra i czekolada. Uważam, że na urodziny każdemu należy się własna czekolada, którą będzie mógł pożreć sam -
Morisek28 wrote:Na urodziny dla faceta? A czym sie Kamka interesuje twoja druga polowa
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Pewnie tak. Poszlo o to że mówi mu o tej adopcji zarodka, ze dziewczyny na forum o edno pisały ze to kosztuje okolo tys złotych ( w Katowicach niby 2,5) itd ze on dobierany jest do nas . No i mi sie napalił ze juz trzeba sie umawiać ze to ze tamto. Ja mowie baranowi ze wole adopcję dziecka bo po ostatnich przejściach nie przeżyje psychicznie jak sie nie uda. A ten ze trzeba ryzykować .... Nooo myślałam ze mnie rozsadzi cos
Morisek... w sumie trochę go rozumiem, że chce spróbować... ale to fakt jest duże ryzyko, że trzeba by kilka podejść - a to może wykończyć psychicznie... więc...
w każdym razie koniec końców się pogodzicie, także ślub załatwiajcie "po cichu"Morisek28 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
kamka wrote:tak myśle bo ciągle podgląda filmiki o broni i sie zastanawiam czy mu na strzelnicy nie wykupić właśnie strzelania z różnych rodzajów broni...
fajny pomysł... strzelałam kiedyś na takiej imprezie z pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:52
2020
2023