Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek211 wrote:Od tygodnia tak robię. Rolety też od tygodnia 24/7 opuszczone i tak jest mi źle... Nie ruszam się prawie w ogóle, a wiatrak i woda są moim najlepszymi przyjaciółmi, ale i oni nie dają rady! Dla mnie takie upały to morderstwo! Nawet serce mnie boli, cieżko mi się oddycha:/
Może ten wiatrak za słaby, ja mam w mieszkaniu czasem nawet 37 stopni, ale pod wiatrakiem jest ok...
a w ogole to polecam jeszcze kompiel w letniej wodzie... tylko uważaj na pęcherz...2020
2023 -
Do tego dziś się dowiedziałam się, że mój gin przeoczył duże TSH i podał mi globulki clotrimazol , ktore nie powinny być stosowane w I trymestrze... Ja nie wiem co się dzieje, ale mam dziwne przeczucie, że ta ciąża normalna również nie będzie i bardzo mocno zastanawiam się czy w ogóle mowić o niej naszym mamom... Narazie nie widzę sensu... Wszystko jest dla mnie jak sen i boję się, że się obudzę, a to będzie koszmar ...
I proszę, nie piszcie mi, że bedzie dobrze, bo tego nikt nie wie, tylko Bóg. -
Karmelek211 wrote:Do tego dziś się dowiedziałam się, że mój gin przeoczył duże TSH i podał mi globulki clotrimazol , ktore nie powinny być stosowane w I trymestrze... Ja nie wiem co się dzieje, ale mam dziwne przeczucie, że ta ciąża normalna również nie będzie i bardzo mocno zastanawiam się czy w ogóle mowić o niej naszym mamom... Narazie nie widzę sensu... Wszystko jest dla mnie jak sen i boję się, że się obudzę, a to będzie koszmar ...
I proszę, nie piszcie mi, że bedzie dobrze, bo tego nikt nie wie, tylko Bóg.
A jakie masz teraz tsh, bierzesz coś...?2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Karmelek211 wrote:3,13, a w ciąży powinno być max.2,5. Nigdy wcześniej nie chorowałam na tarczycę, 2 m-ce temu TSH 1,13.
-
Kena, wariacie, nie gniewam się na Was! Jakbym mogła! Nigdy!
Po prostu wydaje mi się, że nigdy dobrze być nie może, bo było by za idealnie i martwię się, bo nie wiem czy wytrzymałabym kolejną stratę. Chyba nie miałabym już tyle sił -
Pomysł na prezent dla faceta www.wyjatkowyprezent.pl
Co do slubu ja dzwonilam do parafii, kazali przyjsc 3mies przed terminem, dwa lata wczesniej zamowilam sale a do ksiedza poszlam pol roku przed bo chcialam 17 godz a u nas kilka slubow zawsze jest.
-
Karmelku nie będzie za późno, wierzę, że wszystko będzie dobrze :*
Morisku nie ma co podziwiać, my padamy, ja w ogóle zasnęłam jak wróciliśmy, leżymy pod wiatrakiem i zdychamy. Toć to się kurna nie da nigdzie iść.. mój K miał totalnie spoconą, przemoczoną koszulkę dziś a nad Soliną długo nie byliśmy, ledwie 2,5km spaceru.. koszmar.. chciałam ładną pogodę ale bez przesady
Aaagaatka cieszę się z dobrych wieści
Co do prezentu ka swojemu na 25 urodziny kupiłam jazdę lancerem po torze, baaaardzo był zadowolony -
Karmelek211 wrote:Nie biorę nic na to, bo dziś dopiero wyszło, że jest za wysokie. Jutro mam konsultacje u endo. Zobaczymy co powie oby nie było za późno...
Bez FT3, FT4 - trudno ocenić, czy jest jakiś problem... nie wiadomo też czy masz sprawną tarczycę ... czy też cos jest na rzeczy... ale tak szczerze mówiąc, to bym nie panikowała, trochę ponad 3 to nie tragedia... być może nawet nie dostaniesz na to leków... no chyba że masz hashi czy coś
Tu jest bardzo dobra stronka o taczycy:
http://www.endokrynologia.net/tarczyca/niedoczynno%C5%9B%C4%87-tarczycy-w-ci%C4%85%C5%BCyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:59
2020
2023 -
nick nieaktualnyKamka ja na chwilke. Czytalam o Twojej przygodzie z L4 i mam nadzieje wszystko bedzie jednak ok i poczuja sie do odpowiedzialnosci i Ci to jakos normalnie wyplaca. Ja dostane przedluzenie l4 do konca pierwszego trymestru (bylam dzis na wizycie i kazal przyjsc za tydzien po zwolnienie) ale okazalo sie ze w ewusiu widnieje jako nieubezpieczona wiec mnie czeka jutro telefon i awantura zeby to zalatwili z ksiegowoscia... Wszedzie taki sam burdel.
-
Ajka wrote:Bez FT3, FT4 - trudno ocenić, czy jest jakiś problem... nie wiadomo też czy masz sprawną tarczycę i brakuję Ci np jody tylko... czy też cos jest na rzeczy... ale tak szczerze mówiąc, to bym nie panikowała, trochę ponad 3 to nie tragedia... być może nawet nie dostaniesz na to leków... no chyba że masz hashi czy coś
Tu jest bardzo dobra stronka o taczycy:
http://www.endokrynologia.net/tarczyca/niedoczynno%C5%9B%C4%87-tarczycy-w-ci%C4%85%C5%BCyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 19:03
-
Zresztą co ma być to będzie i przed tym nie ucieknę, nawet super leki i lekarze nie pomogą.
Uciekam na chwilke dalej zdychać, chyba poproszę męża żeby poszedł ze mną pod prysznic, tzn.popilnować mnie, bo ledwo stoję na nogach:/ -
ciri22 wrote:Kamka ja na chwilke. Czytalam o Twojej przygodzie z L4 i mam nadzieje wszystko bedzie jednak ok i poczuja sie do odpowiedzialnosci i Ci to jakos normalnie wyplaca. Ja dostane przedluzenie l4 do konca pierwszego trymestru (bylam dzis na wizycie i kazal przyjsc za tydzien po zwolnienie) ale okazalo sie ze w ewusiu widnieje jako nieubezpieczona wiec mnie czeka jutro telefon i awantura zeby to zalatwili z ksiegowoscia... Wszedzie taki sam burdel.