Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cóż to za gówno burza. Nie oceniam. Proszę czytać ze zrozumieniem. Jestem przeciwna płaceniu przez państwo na rzecz in vitro! Primo!.
Secundo,sama starałam sie 13 miesięcy,wiec wiem jak zdeterminowany człowiek może być ale na litość! Dziewczyny! Czy według Was,to normalne ze majstruje sie w zarodkach? Ze rozważa się dylemat czy podać zarodka tego czy tego? To takie zimne,mechaniczne! Później co będzie? Będziemy sie klonować? Będziemy konstrukcja naszpikowaną mechanicznie? Selekcja naturalna jest była i będzie. Z jakiegoś powodu tez nie zachodziłam w ciąże,nie mam na myśli nadwagi akurat. To wszystko jest koło napędzane sensem i natura! A nie za sprawą widzimisię embriologa! Kim on jest żeby decydować który zarodek zostanie podany a który będzie sie mroził w ciekłym azocie.
Wiem,wiem że łatwo mi sie mówi,kiedy obok mnie śpi Mia. Ale poszukajcie wewnątrz siebie i mężów przyczyny,niepłodności jest skutkiem. Ją sie leczy.
Niepłodnym jest sie,kiedy w skutek choroby tracimy narządy! Rozmawiajcie z partnerami,odblokujcie najskrytsze wątpliwości! Czasem niemoc zajścia siedzi w głowie.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
13 miesięcy łolaboga..wiesz co to być zdesperowanym.. no chyba nie wiesz.. ludzie się latami starają panienko.. I niee, wcale nie oceniasz nazywając ludzi, którzy korzystają z in-vitro EGOISTAMI.. dobrze, że sama napisałaś, że CZASEM niemoc zajścia siedzi w głowie..
-
Czarny Kropek wrote:Niepłodnym jest sie,kiedy w skutek choroby tracimy narządy! Rozmawiajcie z partnerami,odblokujcie najskrytsze wątpliwości! Czasem niemoc zajścia siedzi w głowie.
PS. Wtedy jeśli już to jest się BEZpłodnymMorisek28, Ajka lubią tę wiadomość
-
Kena1983 wrote:Zabuszka sikaj jutro pozytywnie
właśnie, sikaj jutro i wklejaj pozytywa -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja obiecuję przesłać wirusy ale dopiero jak zobaczę serduszko, wiecie jak to u mnie... strach, strach i jeszcze raz strach. A w ogóle to każdy gwaltowniejszy ruch powoduje ból w podbrzuszu. Mam nadzieję że to tylko rozciąganie. A dziś doczytałam ze moje endometrium ma 19mm, to podobno sporo, ale nie Man porównania bo nie mam nigdzie takich info z wczesniejszych ciąŻNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny