Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a apropo bmi... według mojego gin moja waga sprzed ciaży 74 dla mojego oragnizmu jest prawidłowa skoro mimo sportu utrzymuje sie stale na tym poziomie stwierdził że jak mi przeszkadza to moge próbować zrzucić te 4-5 kg ale według niego to walka z wiatrakami bo organizm wie jaka waga dla niego najlepsza awedług bmi mam nadwage bo powinnam ważyć max 69...
-
no ja im bede maila wysylac bo podali nr telefonu i mail. najbardziej mnie wkurza to, ze ja jestem z tych kierowcow co naprawde hamuja na pomaranczowym jak sie da a nie daja gazu a tu o jakies glupie pol sekundy mam zaplacic 500 zl? i to jeszcze przez jakas pipe glupia, nie dosc ze zawalu prawie dosatalam, mogla mnie zabic to jak juz sie udalo to mandacik ;/ a R ostatn io w kielcach na 3 skrzyzowaniach przejechal na pomaranczowym, jak przyjdzie do zaplaty 1500 to oszaleje. i chyba moj maz na moim mandacie nauczy sie hamowac na pomaranczowym. w ogole debilizm bo teraz bede na to strasznie wyczulona i bede chciala bardziej wyhamowac i pieron wie co z tego wyjdzie. 0.45 sekundy czaicie?
-
o dzieki bardzo kamka, no jakby chociaz o polowe zeszli to juz by bylo super bo przeciez polowa mandatu to juz na badanie nasienia starczy
-
Klaudia próbuj i się odwołuj, masakra
Koleżnka z pracy przyniosła tartę z mascarpone, masą krówkową i porzeczkami.. Jeeeeeeezu jakie to dobre było mogłabym całą tartę wpierniczyć
a co badania nasienia to w ogóle dzięki Morisku za to info o Bocianie, mój K się załapał i idzie pod koniec miesiąca. Co prawda to będą niecałe 2 miesiące brania Fertil Man ale zobaczymy, może coś tam mimo wszystko się poprawiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 10:08
-
nick nieaktualny
-
nie ja dostałam za to że był nakaz skrętu a jak skręciłam to już zakaz ruchu... w sumie 5 aut dostało ale ja najmnieb bo sie nie kłóciłam tylko powiedziałam że według mnie to jest nie fair i żeby zmienili oznakowanie albo objazd zrobili... no ale że nie pracowałam studiowałam i jeszcze taty autem jeździłam to tylko 50 dostałam...
-
Ja też mam tylko 1pkt i 50zl (miała być stowka ale wyprosilam) za parkowanie w miejscu dla niepełnosprawnych ale to masę lat temu jak jeszcze nie było tych ostrych przepisów jak teraz. A jak wychodziłam z tego okienka co mi facet zdjęcia pokazywał to mówię dziękuję dziękuję że mi obniżył a za mną facet (chyba stały bywalec) mówi za co tu dziękować tu trzeba bluzgac na nich hahaha
-
Ajka wrote:A ja nie mam żadnego... wprawdzie przejechałam tylko jakieś 20 tyś km... ale...
ja jezdze rocznie 20 tysiecy wiec jakies 80 juz zrobilam
co do bluzgania tez bym nie ryzykowala, jak juz to w myslach -
Morisek28 wrote:Kropka więc trzymam kciuki żeby wyniki badań były ok, a jeszcze mocniej trzymam żeby nie były potrzebne, niechaj Cię ciąża zaskoczy!
Klaudia jaki z Ciebie pirat drogowy
ja podliczyłam wszystkie specyfiki które muszę kupić łącznie z progesteronem w kremie to mi słabo... czemu nikt mnie nie poinformował 7 lat temu żebym sobie zamiast w suplementy i hormony ładowała do skarbonki na in vitro.
A czemu te wszystkie dziadostwa nie są refundowane... Nie byloby potrzeby refundować in vitro, gdyby dalo się normalnie leczyc na nfz... Jakby podliczyć ile to kosztuje... To...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:53
2020
2023 -
Cześć piękne Kena i już po płaczu. Ciesze się ze masz to już za sobą
Co do mandatów ja dostałam jeden 200zł i 5pkt ale to było dawno
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny