Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kiepskie ...
Morfologia 2%
Ilość 18,6 mln - 8,1 mln na ml
ruch a+b 6,8%
W środe powtarzamy... mam tylko nadzieje ze nie beda gorsze...
A tak apropos mieszkania z tesciami... to koleżanka ma tak... ze mają osobne piętro, z osobny wejsciem... (trzeba wyjsc na zewnątrz żeby na gore/na dół wejść...) i to skutecznie ogranicza ryzyko niespodziewanych wizyt... ona z reszta tez dzwoni do drzwi zanim wejdzie do tesciów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:39
2020
2023 -
Morisku, coś dla Ciebie, fajne przepisy niektóre, mi się kilka spodobało baardzo
http://www.mniumniu.com/search/label/BEZGLUTENOWEWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:51
Morisek28, Ajka lubią tę wiadomość
-
Fajna stronka, ale przepis mi ukradli...
Ja dla M. wymyśliłam właśnie cos takiego:
http://www.mniumniu.com/2015/08/makaron-z-kurkami-w-weganskimi-sosie.html#more
tylko bez żadnej tam wegańskiej śmietany... może normalną albo jogurcik
2020
2023 -
Wiesz co ja robię za każdym razem (ale no właśnie, czas), nigdy nie mroziłam, ale wiem, że niektórzyy tak robią, zupy krem też na przykład ale jakoś nie mam odwagi spróbować
Ja mam ochotę na pierwszy rzut spró ować tę pastę z pieczonej papryki albo coś podobnego bo moja koleżanka kiedyś robiła i podobno jest pyyyycha. Swoją drogą dziś w menu miałam kuraka nadziewanego papryką. Tak po prostu. Byłam przekonana, że to nawet nie będzie dobre a okazało się bardzo dobre
A jak jużjesteśmy w kategorii jedzenia. Zrobiłam sobie dziś owsiankę z czekoladową odżywką białkową i migdałami.. PYCHA. Ostatnio kupiłam o smaku mięta czekolada, chyba też spróbuję
Swoją drogą dziś dopiero się dowiedziałam, że płatki owsiane powinno się jeść np z dodatkiem odrobiny soku z cytryny, żeby ułatwić wchłanianie żelaza. I każde danie z żelazzem tak samo.
Dokształcam się bo matka oczywiście dziś mi zrobiła wykład (czyt darcie się na mnie), że jak jedm samego kuraka to będę zaraz miała anemię, a w ogóle to mam się już więcej nie odchudzać bo wystarczająco schudłam (tiaaa...)
Mówiłam już, że pod tym względem mamusia ma coś nierówno... ? Jak się w LO odchudzałam to latała ze mną co miesiąc do szpitala (!) żeby mnie zważyli i potwierdzili, że ja już napewno mam anoreksję,.. taaakże ten.. -
kr0pka wrote:Wiesz co ja robię za każdym razem (ale no właśnie, czas), nigdy nie mroziłam, ale wiem, że niektórzyy tak robią, zupy krem też na przykład ale jakoś nie mam odwagi spróbować
Ja mam ochotę na pierwszy rzut spró ować tę pastę z pieczonej papryki albo coś podobnego bo moja koleżanka kiedyś robiła i podobno jest pyyyycha. Swoją drogą dziś w menu miałam kuraka nadziewanego papryką. Tak po prostu. Byłam przekonana, że to nawet nie będzie dobre a okazało się bardzo dobre
A jak jużjesteśmy w kategorii jedzenia. Zrobiłam sobie dziś owsiankę z czekoladową odżywką białkową i migdałami.. PYCHA. Ostatnio kupiłam o smaku mięta czekolada, chyba też spróbuję
Swoją drogą dziś dopiero się dowiedziałam, że płatki owsiane powinno się jeść np z dodatkiem odrobiny soku z cytryny, żeby ułatwić wchłanianie żelaza. I każde danie z żelazzem tak samo.
Dokształcam się bo matka oczywiście dziś mi zrobiła wykład (czyt darcie się na mnie), że jak jedm samego kuraka to będę zaraz miała anemię, a w ogóle to mam się już więcej nie odchudzać bo wystarczająco schudłam (tiaaa...)
Mówiłam już, że pod tym względem mamusia ma coś nierówno... ? Jak się w LO odchudzałam to latała ze mną co miesiąc do szpitala (!) żeby mnie zważyli i potwierdzili, że ja już napewno mam anoreksję,.. taaakże ten..
Ja przez 2 lata w wiekszości jadłam kuraka... czasem tylko schab albo wołowine i w ogóle dieta prawie drakońska... a poziom żelaza miałam piękny... wydaje mi sie ze duze znaczenie ma tu genetyka...
A w ogole ile Ty wazysz że Twoja mama tak panikuje?2020
2023 -
A trafiłam na niego przez przypadek
Ja mam ochotę spróbować tej http://www.mniumniu.com/2015/04/zupa-krem-z-biaych-warzyw.html i tej http://www.mniumniu.com/2014/11/zupa-krem-z-gruszki-i-pietruszki.html
I kotlecików http://www.mniumniu.com/2014/06/kotleciki-z-biaej-fasoli-i-miety.html i wieeelu innych rzeczy -
Ajka wrote:Ja przez 2 lata w wiekszości jadłam kuraka... czasem tylko schab albo wołowine i w ogóle dieta prawie drakońska... a poziom żelaza miałam piękny... wydaje mi sie ze duze znaczenie ma tu genetyka...
A w ogole ile Ty wazysz że Twoja mama tak panikuje?
Ajka ja dopiero zeszłam z 74 do 67.. jak wracałam z Majorki to miałam 60 i wciąż było tam co zrzucić. Ona po prostu tak ma -
1,68
Z cyklu dialogi z mężm
Ja: eeej ale serio, mięśnie mnie bolą, i to jaaak.. kurna od 40 brzuszków?
K: no jak długo nie używałaś to bolą
Ja: ale mózgu też długo nie używałam, jak zacznę to też będzie tak bolało?
K: i to jak...
Raa, u nas to na porządku dziennym
Morisku nie chcę nikogo obrzydzać, więc nie będę tu wrzucać zdjęć swojego sadła. Ale Mamusi wysłałam, niech się może zastanowi następnym razem kurdeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:38
Nymeria, Morisek28, Ajka lubią tę wiadomość
-
Morisku mój K też niby chudnie a wczoraj zauważyłam, że ma świeże rozstępy
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:06
Morisek28, Mirabelka30, Ajka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:06
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek28 wrote:Nie mam madlenka nawet kawałka testu. Jakie masz bmi?
Kropka i z czego te rozstępy? Jak tyłam to normalne ale jak sie chudnie? Bez sensu
Kiedys duzo siedziałam na forach o odchudzaniu (mam tan nawet pmietnik taki jak tu ) i tam dziewczyny narzekaly ze rozstepy przy odchudzaniu taz się robią... hmmm ja tak nie miałam....
moza za malo białka, kolagenu, czy cos tam i skóra osłaiona...2020
2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:07
Starania od czerwca 2014.