Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nigdy nie robiłam więc niestety nie pomogę w kwestii sprawdzonego przepisu
-
Bulion warzywny im bardziej esencjonalny tym lepiej... (warzywa wyjąć jeśli ma być bez pływających farfocli) albo zostawić (wtedy byłoby lepiej żeby były pokrojone)... wrzucić dużo, dużo drobno pokrojonych pieczarek.... (sól, pieprz i ja wrzucam jeszcze inne różne dziwactwa jak wyjdzie)
Doprawić śmietanką/ serkiem topionym albo zwyczajnym mlekiem....
I sa 2 wersje generalnie... makaron ugotowany osobno (wersja bez farfocli) albo kartofle (w zupie w ramach warzywnych farfocli)
Ja zawsze robię jak popadnie, zwykle jest smaczna... można tez na mięsku zrobić...
a i fajnie dodać natki z pietruszki na talerzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:47
2020
2023 -
Morisek28 wrote:pieczarkową z serkami topionymi mniammmm zjadłąbym.
Gotuje kaszę, pokroiłam szczypior,koper, papryke , pomidory suszone i kukurydze zobaczymy co to wyjdzie.
Ja się ostatnio zastanawiałam czy nie starać się o dotację i takiego sklepiku z bezglutenem i zdrową żywnością nie otworzyć ale jak nie ma zapotrzebowania to po cholere się pchać w to.
No nie wiem co to będzie, ale brzmi calkiem smacznie2020
2023 -
KrOpka podziwiam za wytrwałość w spacerowaniu z Psem. Morisek28 może rzeczywiście zrób test,wykres masz wzorowy.
Moja Mia ma już ząbek,zdjęcie zrobiłam,do albumu Małej dodane.Tak niedawno byłam na porodówce a tu już ząbek. Wzruszyłam się bardzo. Nie chce żeby tak szybko dorastała. Boje się,że zapomnę zapachu noworodka.
Klaudia N. według mnie to Ty nie miałaś owulacji,temperatura podnosi się poprzez progesteron,jak wiadomo jest on wyrzucany pulsacyjnie,ale nie aż tak żeby o stałej porze mierzenia temperatury były takie schody.Gdzieś jest problem w hormonach.
My korzystamy z pogody i idziemy na spacer. Śliczny nowy dzień. Jest pięknie!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Ja dziś obudziłam się tak jak mąż do pracy o 9 i myślę sobie ze chwilą i wstaje i zasnelam jak dziecko, zalałam ślina cały policzek aż poduszka była mokra hahaha i budzę się o 10 30 spanikowana że mąż śniadania nie dostał zrobiłam i poszłam leżeć bo w weekend się narobiłam i mocno bolały mnie plecy więc muszę je odciążyć z jeden dzień i jutro rusze wyrywać chwasty z chodnika i zasypie to paskiem żeby nie rosły
Wazka a ty na zwolnienie nie chcesz/ nie możesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 13:02
-
Morisek28 wrote:powiem Wam ,dobre wyszyły te kotlety nawet, zrobiłam do tego sałatke z buraczków i wciągam właśnie.
Ja wstałam o 5,40 z wkurwem że znowu tak szybko. Jutro mam w lanie pospać do 8.
Myślę o tej naszej Kenie, już na pewno jest po operacji.
albo w trakcie... tez o niej myślę...2020
2023 -
nick nieaktualnyKlaudia, u mnie podobnie jest. @ dalej nie widze. Cycuchy dalej bola. Kolejny test negatywny. Tym razem moj maz na wizyte u gina umowil mnie w Kolobrzegu haha...sam zadzwonil. Wczoraj bylismy z tesciami w Alpach. Zatrzymalismy sie w ostatniej wioseczce, gdzie dalej juz tylko gory I nic wiecej.
Przechodzilismy po moscie nad 300 metrowa przepascia. Mial z 500m dlugosci bujal sie okropnie. -
nick nieaktualny