Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kenuus czekam na wieści trzymam kciuki!
Zakocona gratuluje piękny synus
Wróciłam do domu wczoraj dopiero i polecielismy na pepkowe i znowu mialam . okazje potrzymac.mala na rękach ♡ chyba wrzuce zdjęcie na fejsa:) jestem 16 dpo okresu nie ma
Wczoraj albo raczej Dzisiaj bo okolo 1 w nocy po seksie bylo troche krwi myslalm ze sie zaczyna tampon na noc ale byla tam tylko mala plamka. Dwa testy zrobilam z drugiego sika w sumie i negatywy a śnił mi sie pozytyw. Nie wiem o co cho okres powinien byc wczoraj chyba ze owu zle wyznaczona -
nick nieaktualnyMadlenka, to polecam zakup, naprawdę fajna sprawa:) Mój mąż kupił kiedyś, bo on jest bardzo zainteresowany naukami ścisłymi i chciał sobie różne rzeczy oglądać w powiększeniu, aż w końcu wpadł na pomysł, że na pewno zobaczy też dzięki temu swoje plemniki no i faktycznie:) Najpierw się z niego śmiałam, a potem sama oglądałam, niesamowity widok, szczególnie kiedy masz świadomość, że tak naprawdę oglądasz jedną maleńką kropelkę, która gdzieś tam spadła po serduszkowaniu:) a jak to powiększysz to normalnie cała galaktyka plemników, które w dodatku się ruszają, nigdy bym nie powiedziała, że tyle się może dziać w kropelce płynu;)
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Klaudia co ty to masz za góry doliny? Kiedy robisz hormony? jak się @ spóźnia nie chcesz iść na betę?
Ciekawe jak nasz Kena
Chciałam jechać do kuzynki do szpitala małą zaobaczyć a wstałam z katarem...jak na złość.
no wlasnie nie wiem czemu takie gory, progesteron?
nie ide na bete bo idzie okres. czas na telefon w sprawie badan nasienia i tez jakies hormony moze porobie. -
Eunice, ale ja Ci/Wam zazdroszczę tej galaktyki...
Mirabelka
Kena raczej będzie miała zabieg trochę później... podobno jest 3 w kolejce... zakładając, że zaczynają od 08:00 ... to jeszcze chwilę potrwa...
A w ogóle Klaudia jakiś dziwny masz ten wykres... może być że Ci źle owu wyznaczyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:42
2020
2023 -
Ajka wrote:Eunice, ale ja Ci/Wam zazdroszczę tej galaktyki...
Mirabelka
Kena raczej będzie miała zabieg trochę później... podobno jest 3 w kolejce... zakładając, że zaczynają od 08:00 ... to jeszcze chwilę potrwa...
A w ogóle Klaudia jakiś dziwny masz ten wykres... może być że Ci źle owu wyznaczyło
moze tak byc aczkolwiek tego dnia mialam mocny bol owulacyjny kojarze go z poprzednich cykli i zawsze mi sie pokrywalo
no coz. widocznie cos jest na rzeczy i nie jest to moja tarczyca, koniec wpierania sobie zed teraz sie uda, trzeba sie za to wziac.
powiem Wam jeszcze, ze wczoraj jak trzymalam ta małą na rękach zdałam sobie sprawe ze kurcze moj instynkt macierzynski jest dosyc mocny ;/ tak bym chciala.. -
oj to nie wiem Morisku, ja jaglanych w ogóle nie robiłam (albo może z raz jakiś czas temu w sumie) ale wiesz co, może coś pokombinować z soczewicą, ciecierzycą? Jak możesz oczywiście.
U nas jest knajpa vege z której kiedyś jadłam burgera (i nawet mój K się zajadał), "pseudo mięsko" zajebiste, oni mają takie "kotlety" http://krowarzywa.pl/menu/
a tu masz jakieś z bakłazanem http://thefitchen.com/2013/08/13/eggplant-veggie-burgers/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:18
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
podrzuciłam Ci tam jeszcze w poprzednim link do jakiś z bakłażanem.
No u nas masa się tego naotwierała. czasem mam wrażenie, że wiecej tych vege i eko knajp niż 'normalnych'