Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasny gwint nie spodziewałam się,że siku może być związane z takimi kombinacjami i wysiłkiem. przed chwilą był lekarz podobno jajnik nie ruszony -tylko wyłuskana torbiel,ale za to miałam podobno mnóstwo zrostów,które porozcinał. Aha,jajowód bez wodniaka ale wygląda jakby czołg przez niego przejechał i nie ma raczej szans na to,że przeprowadzi jajo...
-
Morisek28 wrote:Kena moja Ty żabuszko :*
Jak to mawia moja ginekolog tylko martwa kobieta na 100% nie zajdzie w ciąże!
A miałaś zrosty widoczne na usg? Mi właśnie z tego powodu nie chcą laparoskopii zrobić.
Odpoczywaj ;*
Moris... może wszystko zalezy od ilości... a może jednak byłoby dobrze kolejnego lekarza o zdanie zapytać...2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ajka,problem właśnie w tym ze moja ginekolog i specjalista od Endo kręcą nosem na laparoskopie. Ten specjalista zapewne tez ze względów finansowych bo to prywatna klinika. Moja gin twierdzi ze będzie tak,laparoskopowo zaczną a skończą na laparotomii.
Hmmm straszna ta Twoja choroba Moris... ale laparotomia po próbie laparoskopii to chyba najgorszy scenariusz jest... przerabiałam niestety... jesli chodzi o ból to występuje moim zdaniem efekt synergii i 2+2 równa się 6 lub 7...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 15:59
2020
2023 -
Moris -no właśnie gwarancji brak na wszystko-mnie też ostrzegał,że może się skończyć dużym cięciem,nie dawał gwarancji,że nie wyciacha jajnika -a nawet wspomniał o tym,że teraz jajnik może się całkiem zbuntować i zacząć premenopauzę.Ale staram się być dobrej myśli:-)
-
Piszę małżowi,że się nudzę - ten mi odpisuje,że mam opracować genialny plan zawładnięcia światem...Boże za kogo ja wyszłam za mąż? Ale faktycznie mam nieżyciowe babki na sali,TV strajkuje, a nie mam coś weny na czytanie. w tel. zaraz padnie mi bateria i nie wiem czy zdołam wygrzebć ładowarkę
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Kena1983 wrote:Piszę małżowi,że się nudzę - ten mi odpisuje,że mam opracować genialny plan zawładnięcia światem...Boże za kogo ja wyszłam za mąż? Ale faktycznie mam nieżyciowe babki na sali,TV strajkuje, a nie mam coś weny na czytanie. w tel. zaraz padnie mi bateria i nie wiem czy zdołam wygrzebć ładowarkę
Pewnie przez te jelita jesteś tak średnio mobilna... bo ja to już "latałam" po mieście na drugi dzień...
A ile Cię będą jeszcze trzymać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 16:14
2020
2023 -
Jutro ok 14 do domu:-D z lataniem pewnie będę musiała zaczekać,bo póki co jestem ograniczona ruchowo- być może przez zrosty-kto wie. Kurde,chyba zacznę się modlić o sucharki na kolację-botjak mi znów kleik ryżowy przyniosą będzie to oznaczało głodówkę do powrotu do domu:-/
-
Kena1983 wrote:Jutro ok 14 do domu:-D z lataniem pewnie będę musiała zaczekać,bo póki co jestem ograniczona ruchowo- być może przez zrosty-kto wie. Kurde,chyba zacznę się modlić o sucharki na kolację-botjak mi znów kleik ryżowy przyniosą będzie to oznaczało głodówkę do powrotu do domu:-/
ehhh no przynajmniej schudniesz trochę2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Kena cieszę się, że wszystko poszło jak trzeba. Jajnik cały i to najważniejsze:)Teraz musisz odpocząć, dojść do siebie, a potem tylko produkcja, produkcja i jeszcze raz produkcja pięknych Kenusiowych jajeczek i bobasek:)Trzymam mocno kciuki:)