Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja raz zemdlalam w urzędzie miasta jak wykręciłam kostkę na schodach. Koleżanka mnie złapała na szczęście. A jak się ocknelam to dostałam okropnego napadu śmiechu :p
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Madlenka tez tak miałam przy pobieraniu ale babka kazała mi głowę trzymać w dół i głęboko oddychać. od tej pory ani mi się raz w głowie nie zakręcilo a miałam pobierane juz z 15 razy
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:Jeżeli masz tak naturalnie i nie masz chorób autoimmunologicznych... To jest ok
Tak. Naturalnie. Rok temu mialam badanie i mialam 1.80 a teraz tyle wiec chyba nie jest zle. Gin tez napisala mi maila ze wszystkie wyniki sa prawidlowe. Czyli teraz kolej na M.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:07
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek28 wrote:Arturowa jakbym wiedziała to zamroziłabym przed operacja moje jajeczko ale wtedy o tym nie myślałam
Morisek mój właśnie ostatnio wymyślił, że mam pozamrażać jajeczka (żeby mi już zegar nie tykał), będziemy próbować naturalnie i jego leczyć, ale jakby co to nie obudzimy się z ręką w nocniku...
2020
2023 -
Nie można przewidzieć wszystkiego...Ciekawe jak by twój przypadek rozwiązano za granicą, czy w innych krajach jest inaczej pod tym względem... ciekawe.
Albo mój przypadek.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Nie można przewidzieć wszystkiego...Ciekawe jak by twój przypadek rozwiązano za granicą, czy w innych krajach jest inaczej pod tym względem... ciekawe.
Albo mój przypadek.
Arturowa... Ty to męża za fraki i do lekarza...2020
2023 -
Wiem Ajka że tak trzeba, niestety nie mam czasami siły do tego gupola. Taki fajny facet a w tej jednej sprawie po prostu gupol...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:09
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Morisek a Ty już żadnego jajeczka nie wyhodujesz do zamrożenia? Jestem w tym temacie zielona.
Ja znowu znam historię dziewczyny, którą leczyli 5 lat, w klinice zlecili badanie rezerwy jajnikowej i wyszedł problem. Ale 5 lat w d... przez 5 lat nikt nawet jej o tym słowem nie wspomniał. -
Odpoczywaj Kena...
A my znów odebraliśmy wyniki nasienia... i wszystko w góre poszło... tylko ta nieszczęsna ruchliwość prawie nic nie drgnęła.. teraz 8,4% (było 6,8%)... ale niestety nadal wszystkie parametry są pod kreską...Nymeria, kamka, arturowa, kr0pka, Kena1983 lubią tę wiadomość
2020
2023