Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Ja nie mogę,napierdala mnie jajnik którego nie mam.
Mam dość tego, nie chce ciąży nie chce nic chce zyc bez bólu...
Aż mi rzygac się chce. To dopiero pierwszy dzień...
Umówiłam się z ginekolog ze w połowie cyklu przyjeżdżam i będę sępić skierowanie na wycięcie wszystkiego. Mam juz dość.
Idę spać.
Odezwę się jak przestane się z bólu telepać.
Dobranoc.
Ajka lubi tę wiadomość
-
Kena, kuruj się i wracaj do użyteczności;)I nic się pracą nie przejmuj. Teraz Ty jesteś najważniejsza!! Musisz dbać o siebie:) Cieszę się, że zajęli się Tobą porządni specjaliści:) Myślę, że wszystko co najgorsze jest za Tobą, teraz musi być tylko lepiej! Życzę Ci tego z całego serca:*
Jakbyś potrzebowała jeszcze Clexane to pisz, wyślę Ci, bo mam trochę zapasów;) Gdybym wiedziała, że potrzebujesz już bym Ci wysłała:) Robienie zastrzyków niby nic trudnego, ale dla doświadczonych;) Do przyjemnych też nie należy:/Sama od ponad 3 m-cy jadę dzień w dzień i bywa, że się źle wbiję i mam siniaka/krwiaka na pól brzucha:/ Za niedługo będę musiała zmienić miejsce, albo udo, albo ręka i wtedy spr jakim pielęgniarzem jest mój mąż Już się bojęKena1983 lubi tę wiadomość
-
Moris jakby tak można było zabrać od Ciebie część tego bólu, to każda z nas pewnie po trochę wzięłaby na klatę, żeby Ci ulżyć.
Chciałabym mieć taką magiczną moc i Cię uzdrowić , usunąć tą kurewską chorobę!:*
Takie dobre z Was dziewczyny, a tyle musicie znosić... Ale i tak uważam, że silne z Was babki:) Bo jak nie Wy to kto;)
Tulę mocno:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:25
Kena1983, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Kena1983 wrote:Madlenka - w końcu i nam się poszczęści...zobaczysz!!!
Jeszcze troszkę siły, odrobinę cierpliwości i ciutkę wiaty i na pewno się poszczęści!!
Nosz qurwa, musi!!! Koniec kropka. -
Dzieki dziewczyny. Jak wszystko pojdzie dobrze moze w weekend bede juz u siebie. Chce miec juz spokoj z tym mieszkaniem, nie martwic sie i zaczac spokojnie starac o dziecko. Wiedzialam ze w tym cyklu nic z tego bo staran nie bylo ale zawsze mam nadzieje ze a jednak cos przetrwalo. Dobranoc