Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Martika!!! Trzymam kciuki! Informuj nas! Czekamy z Tobą
Ja w sylwestra tez nie piłam. Zwyczajnie nie miałam ochoty. To co chwile mnie ktoś pytał czy jestem w ciąży. Jakby to był jedyny powód dla którego można odmówić alkoholu... wkurzające ze trzeba wymyślać nie wiadomo co żeby się wykręcićmartika, stacey lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Zetka kurcze, to prawda, nie wiadomo co ludziom mowic, bo w Polsce to tradycja zeby sie napic
Dokładnie. U nas często np do obiadu wino i tutaj już nie da rady
Wczoraj teściowa mi zrobiła jakaś herbatę z hibiskusa to tez po kryjomu wylałam
Martika kurcze juz nie mogę się doczekać Twojej bety
She, a Ty kiedy teścik? Martika dobra passę rozpoczęłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 11:26
martika lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dokładnie. U nas często np do obiadu wino i tutaj już nie da rady
Wczoraj teściowa mi zrobiła jakaś herbatę z hibiskusa to tez po kryjomu wylałam
Martika kurcze juz nie mogę się doczekać Twojej bety
She, a Ty kiedy teścik? Martika dobra passę rozpoczęła
A najlepsze sa teksty typu - z nami nie wypijesz? Ale to juz chyba bardziej w meskich kregach
Kochana jeszcze nie wiem kiedy. Zobacze jaka bedzie tempka. Moze w niedziele zatestuje....
Ale ten nasz watek szczesliwy w takim tempie to do wiosny na liscie nie bedzie zadnej staraczkiKotowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa, Ty i te Twoje sny
A mi sie dwa razy snily jakies sluby a potem moj sie oswiadczyl. Czasem cos w tych snach jestMorwa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej dziewczyny :* :* :*
Doczytałam że Martika nasza na betę pojechała ale się cieszę !!!! Kochana ja już po cichu gratuluję bo wierzę że jak już bladziochy na dwóch testach to beta będzie wysoko kochana !!! Życzę Ci tego z całego serducha :* :*
Morwa no u Ciebie też mam nadzieję że skończy się ta |@ gehenna ileż można czekać no jeszcze taka malutka cicha nadzieja że może ten groszek tak dobrze się chowa a tak nie wkurzając nie masz opcji zrobienia usg gdzieś co tam się dzieje u Ciebie ?? :* :* :* :* A twoje sny jak zawsze mnie powalają
She u Ciebie również licze na zielonego kropka na końcu :* :* :* Na razie wszystko idzie ku dobremu i tego się trzymajmy
Cigaretta słonko jak się czujesz ?? :* :*
Agata Zetka jak samopoczucie ??? :* :*
Madlene Klaudia Kotowa Triss czekamy na owulki a potem jak najszybciej niech leci do testowania :* :* :* :*
Ściskam mocno wszystkie z Was :* :* :*: *
Agaja u Ciebie też się pięknie dzieje także zaciskam kciuki !!! :* :*
Co jest z Aneczką naszą ?? :*
Ja byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u położnej I spodobała mi się Pani wszystko tłumaczyła co i jak zważyła mnie itd. ... Usg od nich będę miała dopiero w okolicach 12 tyg tak mówi że pewnie w połowie Lutego Mam już wybrać szpital w którym chce rodzić itp. . Dała skierowania na morfologię i mocz Mam też jej numer prywatny i coko,lwiek by się nie działo mam dzwonić a jak to wygląda w praktyce się okaże jestem dobrej myśli ... Jedyne co nie przedłużyła mi progesteronu bo uznała że nie ma takiej potrzeby To oby do jutraMadlene84, Kotowa, stacey lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Hej Dziewczyny ogromnie Wam gratuluję !!!
Ja chyba nie doczekam się mojego cudu jestem tak okropnie podłamana...
W poniedziałek wybieram się na badania które zlecił mi gin mam nadzieję że coś się wyjaśni i że nie będzie to nic złego że wystarczy coś malutkiego żeby w końcu się udało -
nick nieaktualnyMorwa, Zuzia katar nadal trwa, i nie odpuszcza, ale ogólnie dziś jestem w lepszej kondycji pod nosem oczywiście jeden wielki czerwony placek, mam nadzieję, że do niedzieli zejdzie bo teście mają urodziny i nie najlepiej by się to prezentowało :p
martika jak tam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:06
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Kochane, przepraszam, ze dopiero teraz. Dziekuje Wam bardzo :* Dzisiaj jestem 10 dpo i moja beta wynosi 39,4, takze jeszcze malutko, no ale jest wczesnie nie? Jutro przed 7 rano mam byc u lekarza, zadzwonilam do niego, bo tsh mi sie podnioslo do 2,77
Zuzia.zuzia, Madlene84, Kotowa, kahaśka, Agaja, stacey lubią tę wiadomość
-
Martika, nie masz pojęcia, jak się cieszę
Zuzia.zuzia, martika lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
martika wrote:Kochane, przepraszam, ze dopiero teraz. Dziekuje Wam bardzo :* Dzisiaj jestem 10 dpo i moja beta wynosi 39,4, takze jeszcze malutko, no ale jest wczesnie nie? Jutro przed 7 rano mam byc u lekarza, zadzwonilam do niego, bo tsh mi sie podnioslo do 2,77
martika lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Martika cudownie! Gratulacje! Dobrze ze się U mówiłaś do tego lekarza będziesz miała wszystko pod kontrolą i będzie dobrze. Oczywiście ze beta niska bo wcześnie jest :*
Zuzia.zuzia, martika lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:http://porady.mobi/jak-witamina-c-wplywa-na-cykl-miesiaczkowy/
Może się komuś przyda ja ustala sobie co gdzie i kiedy i w jakich ilościach mi jest potrzebne już tak na zaś na kolejny cykl koniec z wrzucanie w siebie wszystkiego co teoretycznie jest zdrowe :p będzie musztra jak w wojsku udowodnie sobie ze można żyć planując każdy dzień a nie ciągle na spontanie jak do tej poryKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Madlene84 wrote:Martika cudownie! Gratulacje! Dobrze ze się U mówiłaś do tego lekarza będziesz miała wszystko pod kontrolą i będzie dobrze. Oczywiście ze beta niska bo wcześnie jest :*
Madlene84 lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat