Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:No to dziewczyny szybciutko przechodzić na fioletowa stronę za sznureczkiem ja mam być przecież ostatnia wiem mam prawo się niecierpliwic swoją drogą to jest w tym jakiś sens otworzyliśmy ten wątek i chyba okazał się być szczęśliwym
Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Morwa wrote:Ja ją jem w dużych ilościach (nie chodzi tu o tabletki) ale np o samą dietę swojego czasu przerzucilam się właśnie na taką dietę bo często chorowałam byłam przeziębiona mąż się ze mnie śmiał ze jestem zdechlak:( 5000 mg wit c to ja wrzucam w siebie chyba przez 2-3 dni . Masakra ... nadmiar przecież się wsika ale jak się nie chce siku wcale to jest problem , jak piłam sama wodę to było git bo toaleta była moim drugim domem a jak pijam soki to widuje ją może 3 razy dziennie nie wiem czy to nie jest moja przyczyna właśnie tego co zrobiło się z moim cyklem , oczywiście nie jedyna przyczyna ale jedna z wielu.
chociaż i tak wciąż liczę że już "coś się dzieje"Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Jesteście Kochane :* Mam nadzieje, że wszystkie pięknie dalej dołączą
Zetka, cały dzień mi niedobrze, ale to na pewno z nerwów. W ogóle od owulacji czułam się trochę inaczej niż zwykle. Od 4 dpo zaczęły mnie pobolewać piersi, kuły jajniki i podbrzusze, mam też trochę powiększoną macice, jak kładę rękę na podbrzuszu to, to czuje, jestem bardzo szczupła i w pierwszej ciąży też tak miałam od początku. Ale to są objawy, których raczej bym nie zauważyła gdybym się nie starała i liczyłam się z tym, że to niekoniecznie ciąża, bo w każdym cyklu się trochę inaczej czułam, a ciąży nie było.
Morwa, nadmiar witaminy C może hamować owulacje, nie jest ona zalecana przy staraniach, to co w pożywieniu jest wystarczające, za to mężczyźni powinni ją brać.
Zuzia, ja to się boję zajrzeć nawet na tą fioletową stronę :p W ogóle to będę Wam tutaj siać panikę.
She, zaciskam kciuki za Twój test Ja zrobiłam dwa Quixx i Amil i niby Amil ma większą czułość, ale na tym pierwszym kreska mi wyszła dużo wyraźniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 18:01
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny doradźcie mi co mam myśleć. okres dopiero spóźnia mi się tydzień. ze swoim narzeczonym kilka razy robiliśmy to do końca bez zabezpieczenia. z wszelakich obliczeń wychodziło mi, że to już po dniach płodnych. niestety nie mierzę temp. nie mam dokładnych obliczeń. a i mój cykl nie zawsze jest regularny, często mam 28 dni.,ale bywa, że się przeciąga do 32-3 dni(czyli, że ciężko jest to wszystko wyliczyć). Oprócz tego, że spóźnia mi się okres mam jeszcze kremowy śluz od dziś i wyjątkowo było go bardzo dużo. wcześniej miałam taki bardziej biały. nie wiem czy to może być oznaka ciąży, czy jakiejś infekcji?? Jutro kupię sobie test. Ale na razie moja ciekawość i nie pewność sięga już granic zenitu .
-
Paula_21 wrote:hej dziewczyny doradźcie mi co mam myśleć. okres dopiero spóźnia mi się tydzień. ze swoim narzeczonym kilka razy robiliśmy to do końca bez zabezpieczenia. z wszelakich obliczeń wychodziło mi, że to już po dniach płodnych. niestety nie mierzę temp. nie mam dokładnych obliczeń. a i mój cykl nie zawsze jest regularny, często mam 28 dni.,ale bywa, że się przeciąga do 32-3 dni(czyli, że ciężko jest to wszystko wyliczyć). Oprócz tego, że spóźnia mi się okres mam jeszcze kremowy śluz od dziś i wyjątkowo było go bardzo dużo. wcześniej miałam taki bardziej biały. nie wiem czy to może być oznaka ciąży, czy jakiejś infekcji?? Jutro kupię sobie test. Ale na razie moja ciekawość i nie pewność sięga już granic zenitu .Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Kochane, przepraszam, ze dopiero teraz. Dziekuje Wam bardzo :* Dzisiaj jestem 10 dpo i moja beta wynosi 39,4, takze jeszcze malutko, no ale jest wczesnie nie? Jutro przed 7 rano mam byc u lekarza, zadzwonilam do niego, bo tsh mi sie podnioslo do 2,77
Także spokojnie.
Zuzia.zuzia, martika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martika, wielkie gratulacje! Jaki piękny noworoczny cud!
Pięknego przyrostu bety Ci życzę!
Kurcze, wiem, że to brzmi zupełnie niedorzecznie, ale ten test co mi się dzisiaj śnił to był Amil, czułość 10. Dokładnie pamiętam, bo w tym śnie się przejmowałam, że te o czułości 10 bywają oszukańcze i postanowiłam iść na betę Jak coś jeszcze mi się przyśni, to dam Ci znaćZuzia.zuzia, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Martika gratulacje Kochana. Piekna beta jak na 10dpo25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Martika, super Teraz się nie przełęczy i dbaj o Was będzie dobrze kochana. Robisz powtórkę w pn?
Morwa, suwaczek mi chyba źle odświeża. Dziś jestem w 7 tyg a dokładnie 6 tydzień i 5 dzień, a u mnie pokazuje w suwaczku 6 tydzień i 4 dzien.
Ja tez mam stertę prania, ale już jutro się za to zabiorę.
Dobra, to teraz czekamy na dwie kreski SHE jeszcze Cosma miała podobny termin, ale coś ostatnio dawno nie zaglądala.
Morwa,kurcze,trzeba coś z Tobą zrobić. Jak jednak w tym cyklu nie wyjdzie, choć mam nadzieje ze wyjdzie to wtedy trzeba coś kombinować tylko niech się to unormuje.
Kotowa, co u Ciebie?
Nusia, a Ty już wyjechana?
Madlene, kiedy ruszacie?
Cigaretta, zdrowiejKotowa, She Wolf lubią tę wiadomość
-
kahaśka, dzięki, mam nadzieję, że i u mnie będzie dobrze Jak się czujesz?
Dziękuję, kochane jeszcze raz, powiem Wam, że zawsze się trochę podśmiewałam z zadzierania nóg do góry po serduszkowaniu, ale w tym cyklu dzień przed i w dzień owulacji (już po niej, bo była ok 11 rano, a ok 22) poćwiczyłam świecę I inofolic lub inofem cudowna rzecz
Agaja, ja robiłam Amil o czułości 20, nawet nie wiem czy z niego są 10tki, a quixx o czułości 25. Ale sen proroczy cudny, mam nadzieję, że tylko dobre będziesz miała
Zetka, w poniedziałek powtórzę betę, a najpierw w niedzielę siknę jeszcze na test, bo został mi jeden
Narobiłyście mi jakiejś ochoty na robienie prania :p Juto chyba sobie posprzątam w szafkach z ubraniami.