Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Dagn teraz Dodę oglądamy Guziki były wczoraj na topie
Niepokorna: Julia, Lilianna i Jan to nie są polskie imionaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:30
-
She Wolf wrote:Zajsonek poczekaj moze z jeden dzien jeszcze
Niepokorna, Ty wyrodna matko, najpierw test pozniej pomyslimy kupilas test?
Kupiłam... Mam w torebce
Nie jestem wyrodną matką. Jeszcze w ogóle nie jestem matką Jedno chyba nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:29
She Wolf lubi tę wiadomość
-
O ja no raczej ze Dore słownik w telefonie mi zmienia
Niepokorna, ja od owulacji nic nie piłam.
Paula, Ty jesteś w 6tc? To wg mnie jest to Glukoza z krwi na czczo, bez picia. Po prostu cukier z krwi. W późniejszych tygodniach jest z obciążeniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:31
Dagn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka wrote:O ja no raczej ze Dore słownik w telefonie mi zmienia
Niepokorna, ja od owulacji nic nie piłam.
Paula, Ty jesteś w 6tc? To wg mnie jest to Glukoza z krwi na czczo, bez picia. Po prostu cukier z krwi. W późniejszych tygodniach jest z obciążeniem.
-
nick nieaktualnyMimo wszystko ona ma taki jakby bogatszy smak, bardziej cierpki
Ja mam już tak pysk obsypany wykwitami, że nie zdążę nawet pójść po test pewnie. W weekend powinna @ przyjść.
Też nic od owulacji (teoretycznej) nie piłam. W sobotę ciotka przybywa z wizytą, pewnie jakieś winko dobre będzie, to mam nadzieję, że już będzie wiadomo, co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:35
-
nick nieaktualnya ja odwiozłam męża, idę zaraz pod prysznic i już spokojnie będę siedzieć mam nadzieję, że ktoryś z kolegów odwiezie go do domu, bo jak nie to będę znowu musiała koło 1 w nocy po Niego jechać, zwariowac z tymi facetami można
dziewczynki a mnie tak dzisiaj, w sumie to od 2 dni boli dziwnie lewy bok, tak kłuje dziwnie, chyba trochę wyżej niż nerki, nie weim co jest grane...czy to mozliwe że mogło mnie przewiać? bo wychodziłam na podwórko w samej bluzie...zaczełam też czuć mocniej lewy jajnik, a to dopiero mam 6 dc -
Dziewczyny, nie wiem co się dzieje... Alarm bombowy w siedzibie policji federalnej w Brukseli. Jak tak dalej pójdzie, to będzie strach wyjść jutro z domu, Bruksela jest malutka, powierchniowo wielkości BiałegostokuMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Dagn wrote:Mimo wszystko ona ma taki jakby bogatszy smak, bardziej cierpki
Ja mam już tak pysk obsypany wykwitami, że nie zdążę nawet pójść po test pewnie. W weekend powinna @ przyjść.
No ja pewnie też jednak dostanę @, bo też wykwity mam większe niż zwykle. Ale za to dzisiaj miałam spokój z bólem podbrzusza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPardon, musiałam gdzieś przeoczyć pewnie bardziej mnie przyciągnęła Twoja uwaga o imionach
To mam nadzieję, że szybko poznamy wynik jutro I teraz mnie martwi Twoja ochota na Desperadosa, bo jak jesteś z fasolką, to kurde deratyzacja Cię czeka <najbardziej kocha ten przesąd o myszach>Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:47