X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wrote:
    Pardon, musiałam gdzieś przeoczyć :D pewnie bardziej mnie przyciągnęła Twoja uwaga o imionach ;)

To mam nadzieję, że szybko poznamy wynik jutro :)

Nie poznacie, bo zabraniacie mi napić się piwa :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kysz, ja Ci nie zabraniam :P nie chcę mieć myszy w domu, jeśli jesteś w ciąży :P

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wrote:
    A kysz, ja Ci nie zabraniam :P nie chcę mieć myszy w domu, jeśli jesteś w ciąży :P

Ha ha :D No ja sama nie wiem czemu, ale mam straszną ochotę na jedno piwo. Takie zimniusie z lodóweczki :) Mówi się, że dopóki kobieta nie wie, że jest w ciąży to nie zaszkodzi :D

Dagn lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam suszone jabłka :) piwa brak, tzn brak smakowego. Ojciec jakieś tam swoje ma, ale jego jest zwykłe i śmierdzi :P

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny, dlaczego ten czas się tak dłuży ? :/
    Po owulce mogłabym zasnąć i obudzić się dopiero w dniu spodziewanej miesiączki :P

Dagn, Madlene84 lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek, dokładnie... to samo ostatnio powiedziałam mężowi. Ja jestem 10dpo albo 12dpo, ale nie spieszno mi, oj nie.

Mnie dziś zgaga pali ;) ale to nie ciąża. Zamówiłam sobie nowe liquidy, zmieszałam czekoladę z truskawką i niestety ta truskawa strasznie chemiczna jest :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:56

Zajsonek lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wrote:
    Zajsonek, dokładnie... to samo ostatnio powiedziałam mężowi. Ja jestem 10dpo albo 12dpo, ale nie spieszno mi, oj nie.

Mnie dziś zgaga pali ;) ale to nie ciąża. Zamówiłam sobie nowe liquidy, zmieszałam czekoladę z truskawką i niestety ta truskawa strasznie chemiczna jest :(

Co to są liquidy?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płyny do e-papierosa (bez nikotyny od tego cyklu) ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, jakaś masakra ta ginka :| Przecież to komedia jakaś, co Ci powiedziała. Ech, trafić teraz na człowieka z sercem, powołaniem i cierpliwością.

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Dziewczyny jestem w domu i jestem wściekła jak nie wiem co ! Wizyta u tej pani ginekolog to była największa maskarada w jakiej brałam udział normalnie żenada , nie wiem skąd ta baba wzięła papier lekarza bo nie potrafiła się nawet wyslowic . Jak pokazałam jej wyniki takie jak lh fsh to czytała mi z kartki normy tego badania jakbym to ja tego nie potrafiła zrobić . Następnie powiedziała , że ona na ten temat się nie będzie wypowiadać bo nie będzie wchodzić w kompetencje endokrynologa, potem przez 10 min tłumaczyła mi ze nie mam zrobionego progesteronu w 22 dc i mówi , że to jest ważne aby stwierdzić czy mam owulacje, wiec ja wyciągam jej kolejne wyniki i tłumacze jej ze nie jestem sama w stanie stwierdzić kiedy jest ta owulacja przy moich długich cyklach i ze te właśnie wyniki mówią o tym ze owulacja była w 44 dc, wiec nic dla mnie nie mówiło by zrobienie badań w 22 dc gdyż wyszlyby ze tej owulacji nie mam a mogę przecież ja mieć później a ona do mnie , że to może stwierdzić klinika niepłodności , no szlag mnie jasny trafił mówię wam. Powiedziałam , że niech mnie zbada wiec posadziła mnie na samolot i mówi że ona nie widzi nieprawidłowości i ze mam się ubrać, to ja na to , że przyszłam tu na usg kazała wiec mi się położyć , mowi ze ona nie widzi u mnie policystycznych jajników gdyż nie mam włosów na plecach , no myślałam , że się spier*dole z tej kozetki. To się pytam czy coś w usg mówi o tym czy jest tam jakiś pecherzyk dominujący a ona mi na to "no ciężko stwierdzić bo jak dla mnie to jest pierwszą faza cyklu i to różnie może być więc musisz współżyć" po chwili dodała ze obstawiala by tego na prawym ale to za jakiś czas. Powiedziała , że jajniki są odpowiednich rozmiarów i ona tu też nie widzi problemu i mówi do mnie tak " ja pani dam złota rade jak zajść w ciążę do 2 lat napewno się pani uda musi panie współżyć uwaga dopochwowo to jest konieczność , najlepiej dwa razy w tygodniu nie rzadziej, kiedyś pani trafi w ten moment" ja jej mowie , ze współżyje codziennie dopochwowo a ona na to "oj a ma pani na to siły i czas ? Naprawdę aż tyle razy to nie trzeba". Zdarla ze mnie 150 zł i po wyjściu krzyczy do mnie "niech pani zbada progesteron w 22 dc tylko niech pani go nie pomyli z prolaktyna bo to nie to samo i wtedy może pani do mnie wrócić albo odrazu jechać do Wrocławia do -i tu podała nazwę jakiejś tam kliniki niepłodności , dodając ze nie wpuszcza mnie tam bez badań nasienia bo to podstawa! No normalnie kopara opada powiedzcie mi skąd się tacy głupi ludzie biorą i gdzie oni ten papier lekarza robili ? Kto jej wydał takie uprawnienia ja się pytam kto !?

O kur... z tym seksem dopochwowo to mnie tak zaskoczyła, że pękłam ze śmiechu!!! Buahahaha :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, przykro mi, że znowu trafiłaś na niekompentnego lekarza :-( to straszne, że masz swiadomowsc, że to ty musisz coś tlumaczyc lekarzowi, a nie on tobie

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wrote:
    Płyny do e-papierosa (bez nikotyny od tego cyklu) ;)

Aha, a może szisza?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nee, szisza za mocno dymi ;) To mi pasi, taniej, wychodzić z domu nie muszę, no i udało mi się zejść na moc 0mg, a to duży sukces po 2,5 roku używania e-papierosa :) A normalne paliłam przez 15 lat (nie licząc 2 i 3 trymestru ciąży)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nie idź do niej więcej, masakra jakaś... o tych wlosach na plecach to już w ogóle żałosne ;) ale nie martw się u mnie tez dzis z dupy dzień, jutro pewnie będzie jeszcze gorszy. Tak się cieszyłam, że wszystko teraz fajnie się układa, badania, praktyki itp ale zawsze coś się musi z*ebać..

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, to jest ginekolog?
    Jak dla mnie to jakiś przebieraniec :/
    W jakim mieście jest ta PANI GINEKOLOG ? Żeby na nią nie trafić czasami :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, a co się stało :(? Wróciłaś ogólnie zadowolona dziś po południu. Coś się wydarzyło?

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    Napisz o niej opinię negatywną na stronie dobrylekarz.pl

Cigaretta,
    Co się stało? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:10

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa, współczuję nerwów. Jeśli możesz to nie wychodź.

Morwa, masakra Dopochwowo, tego nie wiedziałam :] i włosy na plecach, szok :)

Cigaretta, co tam? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:11

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra Morwa, współczuje że akurat na taką osobę trafiłaś, jakaś porażka!! i za takie coś az 150 zł!! śmiechu warte! czyli nic nie wiesz ile masz pęcherzyków, jakiej wielkości itd???

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym dołączyła na forum teraz, zrobiłabym sobie nicka "Dopochwowa" ^^

Zetka, Zajsonek, Morwa, Kotowa, NIEPOKORNA, Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość

‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ