Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta, dla mnie zostajesz Cigarettą, a nie Anią Do avatara też się już przyzwyczaiłam, a Ty mi teraz wszystko zaburzasz
Marta 91 staramy się o drugie dziecko, starania od lipca.
Idę spać, bo jutro muszę wstać godzinę wcześniej niż zwykle więc pewnie i temp będzie niższa...
Dobranoc
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje się i ja dziewczyny, strasznie się cieszę że spodobała się wam moja propozycja nazwania wątku:)
no to tak :
Ania, rocznik 85, staramy się od maja 2014 o 2 dziecko, 2 poronienia
Cigarettaa robiliście juz badania genetyczne? np badania kariotypu?
ja dzis wzięłam skierowanie wymusiłam od rodzinnego i bede sie zapisywała do CZD w Warszawie, w styczniu jedziemy zz synkiem tam na wizyte i od razu my sie zbadamy:)
piłas te zioła ojca sroki na niedrożne jajowody?? bo juz nie pamiętam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 23:44
-
Morwa wrote:Martika nie powiedziałabym za Chiny , że ty 91 rocznik , masz tyle wiedzy w sobie i tak dojrzale piszesz , że myślałam , że starsza ode mnie jesteś a tu jednak mlodsza:)
Aneczka ja pije zioła ojca sroki nr 3 tzn piłam do niedawna ale one ogólnie na płodność ale któreś są też na niedrożny jajowod ale które to nie wiem najlepiej wejdź na zielary z forum tam wiele ciekawych rzeczy pisze:)
tzn ja z tego co wiem to z jajowodami mam wszystko ok:) ale wiem że cigaretta ma niedrożny jeden jajowód i tak zapytałam czy ona pije takie coś bo słyszałam że są takie zioła:)
ja dziś już 1 lampkę winka wypiłam, .... paskudne brrrrr, nie lubię wytrawnego, wogóle nie przepadam za używkami tzn winem, alkoholem a za papierosami to juz wogóle.
Zmykam spać dziewczyny, dobrej nocki Wam życzę :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry przywitam się i ja
Nela rocznik 79, 4 cykl starań.
Madlene powodzenia w nowej pracy. Pierwszy dzień minie szybko, a z każdym kolejnym na pewno bedzie Ci przyjemniej i łatwiej :*
Ania24 przykro mi dobrze że mamy grudzień, a gudzień jak wiadomo jest magiczny -
Dzien doberek!
Watek sie rozwija, to dobrze
Ania tak mi przykro. Ale moze nowy rok przywitasz na zielono! Tego ci zycze!
Martika jak tam u ciebie? Jak tempka? Nie trzymaj nas tak w niepewnosci:)
Morwa pospalas dzis troche lepiej?
Agata rocznik 83 i 3 cykle staran po poronieniu. Ale na razie przerwa do wiosny. -
Aneczka85 ty kiedys cos pisalas, ze dlugo kaszlesz. Ja mam ten sam problem. Do jakiego ty lekarza mialas sie wybrac? Bo nie moge znalezc posta, w ktorym to pisalas.
Powiedzcie mi jakie macie pomysly na prezenty gwiazdkowe dla swoich mezczyzn. Bo ja nie wiem co kupic, a jak sie pytam swojego co by chcial to mowi, ze nie wie.Ehh i badz tu madry -
Melduje się
Wczoraj padlam.
Gosia, rocznik 81, staramy sie od września 2014 (3 cykl starań). Mamy jednego synka.
Morwa, ciesze się ze juz lepiej. Kurcze jak szybko wyzdrowiejesz to niech ta owulka nadchodzi.
Cigaretta, nie zmieniaj, ten jest fajny
Aniu, przykro mi. Głowa do góry, masz króciutkie cykle, jeszcze przed Nowym Rokiem zobaczysz zielona kropkę.
She, jak dzisiaj? Powodzenia na badaniu.
Nusia, ja ostatnio mierzyłam wieczorem tak żeby wiedzieć czego się spodziewać rano, ale w sumie to różnie mi wychodzi i nie ma korelacji bo też nie robie tego np 2 godziny po lezeniu może dlatego.
Gardło mnie dalej boli, dobrze że dziś czwartek to w weekend może się podlecze
Madlene, trzymam kciuki żeby owu szybko przyszła i za prace:)
Martika, jak dzisiaj?
Dziewczynki miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey Laseczki!
Rany ale Wy wszystkie młode jesteście aż mi głupio, że ja taka stara a staram się o 1 dziecko...
Ania, rocznik 81, starania oficjalne od początku 2013 r., dzieciątka brak...
Zetka ale u Ciebie tempka poszybowała w gorę! super
Madlene powodzenia w 1 dniu na pewno będzie fajnie i nie masz się czym stresować bo robisz cudne torty
Morwa cieszę się, że już Ci lepiej
Aniu przykro mi bardzo, że ta wredna małpa przyszła!
She Wolf powodzenia na badaniu!
Miłego dnia Dziewuszki, u mnie zimno i mroźno, nie mogłam się rano podnieść z łóżka, dopieor przed 10 się zwlokłam. -
nick nieaktualny